Şimdi Ara

Hamzaoğlu: Galatasaray verirse Bilal'i alırız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hamzaoğlu: Galatasaray verirse Bilal'i alırız

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'a aldırdığı Bilal Kısa'yı, izin verilmesi durumunda hemen alacaklarını söyledi
    Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ın Bilal Kısa'yı vermek istemesi halinde buna ‘hayır’ diyemeceğini söyledi.

Hamzaoğlu transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, Galatasaray’da forma giyen eski gözağrısı Bilal Kısa ile ilgili iddialar hakkında, “Bilal konusunda şimdilik bir gelişme yok. Ancak eğer Galatasaray Bilal’i vermek isterse düşünmeden kadromuza katarız” dedi.

Hamzaoğlu, Bursaspor camiasının heyecanla beklediği Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Batalla için ise, “Rakamlarda küçük pürüzler kaldı. Yönetim bunların giderilmesi için çalışıyor” açıklamasını yaptı.

"İLK 5'E GİRERSEK BÜYÜK İŞ YAPMIŞ OLURUZ"
    Hamzaoğlu Bursaspor’un başında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Tüm Türkiye’nin bana verdiği destek beni gururlandırıyor. Cumhurbaşkanımızın stat açılışında 'Hamza Hoca ile Bursaspor büyük başarılar elde edecektir' sözleri bana ışık olacaktır. Bursaspor büyük bir camia, süper Ligde zirveyi görmüş bir camia Bursaspor’a yine böyle büyük bir zafer yaşatmak zorundayız bu sorumluluğu bilerek üstlendik” diye konuştu.

Bursaspor çalıştırıcısı, kendisi için öncelikle disiplinin geldiğini ifade ederek, “Zaten hep çalıştığımız kulüplerde bu özelliklerimizle bir adım öne çıktık. Bursaspor forması altında da bu böyle devam edecek. Bu yıl ilk 5’e girebilirsek büyük iş yapmış oluruz sonraki yıllarda da tabii ki gözümüz zirvede olacak. Bursa’da her zaman patlama yapabilecek bir atmosfer var” dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anne tarafından akrabalar galiba

• bilal gayet iyi oyuncu beyler yermeyin artık adamı bursaya baya katkısı olur bilalin bu kadar kötü intiba bırakmasının sebebi yazın ortada ıbra iddiaları dönerken bilalin gelmesi
  • Jemi al jemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri? Umut? Bunlarda durum ne? Bunları ne zaman isteyeceksin?

• Al bütün çürük çarığını yiyorsa çapsız seni.
  • Üstüne para da verelim diyeceğim de bu yönetim onu da yapar.. Şaka kaka olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamsan cok ovdugun Umutu ve oz evladin Sabriyi al

• Bilal keşke daha genç gelseydi. Adamın şutları Hagi yi anımsatıyor.
  • Bilal umut sabri jem bunları alırsan sana ısınırım hamza :)

• Gerçek Galatasaray 'lı takımdan ayrıldığında yada kovulduğunda takım zarar görmesin diye ağzını açmaz gerekirse küçük düşer Fatih Terim efsanesi bu takımdan kovuldu ama adam ağzını açmadı ama bu hamza gerçek yüzünü geçen açıklamalarında gösterdi.
  • Red John kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz fakat Hamza hocanin uzerine çok gidiliyor.Başarisizligin tümü ona aitmiş gibi konuşuluyor.Sezon sonu konuşmasi daha makul olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazi87

Haklisiniz fakat Hamza hocanin uzerine çok gidiliyor.Başarisizligin tümü ona aitmiş gibi konuşuluyor.Sezon sonu konuşmasi daha makul olurdu...

Gidilmesi gerekiyor başkan çıkıyor scout ekibi çıkıyor diyor ki biz bu adama de jong sunduk yada bu değerde konoplyanka sunduk bu adam kabul etmedi diyor bu adama düşmez klübün mali yapısını kontrol etmek bu klübün başkanı var yardımcıları var bırakcak onlar düşüncek bu adam podolski ve kevin grosskreutz hayır dedi yönetim aldı zorlada olsa eğer almasaydı podolski'yi şuan 11 gol ve puanlardan mahrumduk biz yazın bağırdık sağbek,forvet al diye bu adam üstüne melo gibi kemiğimizi yolladı yerine onun parmağı olmayacak bilal,jem,rodrigez diye adamlar getirdi al takımın hali ortada ne yedeği var nede 11 oyuncusu bruma,telles,amrabat,melo gibi futbolcular gitti..
    Şimdi sen söyle gidilmemeli mi ? Adamın faydasından çok zararı dokundu pereira bu zararı vermedi bu takıma resmen transfer dönemi beklendi kayıpsız gidilsin dendi Türkiyenin en büyük 2 takımından birisi bunu diyemez.

Şimdi gitmiş bursada Gs iyi oynamıyor puan farkı kapancak gibi görünmüyor diyor sanki hiç etkisi yok gibi bu yaptığını aziz yıldırım yapmıyor bu takıma en azından adam söylediğiyle bu kadar çelişip yüzsüzleşmiyor ve bu takımın en büyük düşmanıdır.

• Red John kullanıcısına yanıt
    Düzeltme pereira demişim o prandelli olacak.
  • bilaldeki oyun zekası teknik vizyon gs içinde sniejder'le yarışır. bu adamı küçümseyen futbolcunun iyi olup olmadığını ödendiği bonservise göre belirliyodur.

yani onun gözünde amrabat sniejder'den daha iyi futbolcudur.
  • Sabri ile Umut alsın sonra düşünürüz Bilal'i.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.