Şimdi Ara

Hem Fatih TERİM hemde Ünal AYSAL SUÇLU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olan olaylarda iki tarafta birbirinden suçlu, forumda Terim'ciler - Aysal'cılar diye ikiye ayrılmalar oldu, açık ve dürüst olmak gerekirse Aysal'cılar dediğimiz tarafta bulunuyordum.

Lakin gözümüzü açıp her iki tarafa da dürüstçe baktığımız zaman ikisininde birbirinden suçlu olduğunu rahatlıkla görebiliriz.

Şuanda Ünal AYSAL'ın tarafını tutanlar eminim Fatih TERİM'i aşırı egosuyla suçluyorlar, evet haklısınız egosu yüksekti lakin aynı şey Ünal AYSAL içinde geçerli.

Fatih Terim'in tarafını tutanlar biraz daha sabit görüşlü olasalar da ve hiçbir şekilde Fatih TERİM'i suçlu bulmaya yanaşmasalar (Hatalarını kabullenmeseler) de eminim ellerini vicdanlarına koyup dürüstçe bakınca göreceklerdir.

Her iki tarafında aşırı egosu var ve bu ego maalesef GALATASARAY'a sığmadı ve taştı, taşınca bu olay herkese yansıdı.

Uzun tutmak istemiyorum, benim düşüncem bu yönde. Katılmayanlara da saygı duyarım ama gerçeklerin bu yönde olduğunu düşünmekteyim.

• Ha alıntıdaki düşüncelerimi de ekleyeyim.
    Her iki tarafın da barış içinde olması ve birbirlerine SAYGI-SEVGİ çerçevesinde bakmayı bilselerdi GALATASARAY çok daha başarılı günlere imza atardı ama olan oldu artık, maalesef geri dönüşü yok.

quote:

Her iki tarafta acayip egolu kişiler, Fatih TERİM'in egosu belli, herkes bilir. Ünal AYSAL'ın da kalır yanı yok, aslında iki tarafında egosu işimize yarıyordu, Ünal AYSAL egosu nedeniyle takıma GALATASARAY'ın bu dönemlerde getirtemeyeceği oyuncular getirtti, Fatih TERİM'de egosu sayesinde futbolcuları iyi motive etti.

İç savaş başlayınca Fatih TERİM'in motivasyonu da düştü, Fatih TERİM'e hiçbirimiz taktiksel anlayışı pevkalade diyemeyiz lakin çok iyi takım motive eder ve aşırı hırslıdır. Bu yapısıyla kazanır her zaman. Duygu yönünü hemen belli eden, duygusal biridir. Ama bu Fatih TERİM'in taktik bilgisinin iyi olmadığı gerçeğini de değiştirmez.

• Ego vs meselesi değil bazı kişiler hocanın milli takımı çalıştırmasını istedi bu gayet açık bence. O da dedi ben milli takımı gruptan çıkartırsam ordan da kupaya gittim mi yine imparatorum yine imparatorum, olmazsa kulüpten devam. Ama yok işte öyle dünya

Bu arada dünya kupasına katılırsak siz görün asıl imparatoru. Ben şişinmekten yerden havalanıp uçacağını düşünüyorum kulübede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Ego vs meselesi değil bazı kişiler hocanın milli takımı çalıştırmasını istedi bu gayet açık bence. O da dedi ben milli takımı gruptan çıkartırsam ordan da kupaya gittim mi yine imparatorum yine imparatorum, olmazsa kulüpten devam. Ama yok işte öyle dünya

Bu arada dünya kupasına katılırsak siz görün asıl imparatoru. Ben şişinmekten yerden havalanıp uçacağını düşünüyorum kulübede

Terimin suçu başarili olmasi

Biraksaydilar milli takinida çaliştirsaydi gsla beraber ne vardi.yok olmaz hazir dirsat buldular kovacaklar.

Başarisiz olsada kovulsa amenna. Gslilar bunu ynutmaz heee birde o bülent tulun bi bk yapiyomuş gibi takim otobusünun önunde siritip gezerse daha çok su şişesi yer.

Aysal bülent tulundan jurtulmazsa kendi ipini çeker.sezon sonunu göremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

Ego vs meselesi değil bazı kişiler hocanın milli takımı çalıştırmasını istedi bu gayet açık bence. O da dedi ben milli takımı gruptan çıkartırsam ordan da kupaya gittim mi yine imparatorum yine imparatorum, olmazsa kulüpten devam. Ama yok işte öyle dünya

neden garip bişemi bak bakalım mancinin sözleşmesine milli takım şartı varmı yokmu milli takımdan teklif gelirse giderim diyor adam.

aysal ve tulun kıskançlıktan başka bişe yapmadılar.

• Terimciler daha tutucuymuş da bilmem ne de Kardeşim bırakın bu ayakları Ünal Aysal ve avanesi yüzünden takım çöktü. Birileri hala milli takım diyor ya. Meselenin milli takımla alakası yok. Ünal Aysal ve avanesi, Abdurrahim Albyarak'ı, Ali Dürüst'ü, Adnan Öztürk'ü ve Fatih Terim'i kullandı işi bitince de sattı. Kendi esas avanesini getirdi. Kurumsallaşıyoruz işleri filan hikaye...
  • Aysal'ın suçu bu işi sene başında yapmamış olması. Fatih Terim bu takımı çalıştırabilecek yegane teknik direktör değil. Olmazsa olmaz değil. Ancak kalkıp da 5.hafta yol verirsen çöpe atarsın bazı şeyleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Aysal'ın suçu bu işi sene başında yapmamış olması. Fatih Terim bu takımı çalıştırabilecek yegane teknik direktör değil. Olmazsa olmaz değil. Ancak kalkıp da 5.hafta yol verirsen çöpe atarsın bazı şeyleri.

Iste bu kadar. Madem Fatih Terim'den rahatsiz, ciksin bunu delikanli gibi söylesin. Seninle calismak istemiyorum desin. Sene basinda yeni hocanla anlassin. Ona göre transfer yapsin. Inanin bana su an cektiginden daha fazla tepki cekmezdi. Hatta takim basarili olsaydi övgü bile alirdi.

Ama buna cesaret edemeyip kirli islere basvurdu. Fatih Terim'i sampiyon gibi ugurlamak yerine düsman gibi kovdu. O da yetmedi arkasindan konusup durdu, cektigi mesajlari ücüncü sinif gazetecilere servis etti.

Hem teknik acindan yanlis yapti, hem de duygusal acidan. Sonucunda da taraftarin (en azindan bir kismindan) tepkisini cekti. Simdi siz Unal Aysal'i elestirenleri Terim'i hic elestirmeyen fanboylar saniyorsunuz ama alakasi yok. Unal Aysal net bir sekilde yanlis yapti. Bu insanlar "yanlisa" "yanlis" diyorlar.

• Yalnız şunu da eklemek lazım. Aynı pisliğin daha fenasını Terim yapıyor. Hem konuşmuyor hem de yandaş diyebileceğim etrafındaki kişiler sürekli medyaya açıklama yapıyor. İstese süreci çoktan bitirirdi. Yönetime kırgınım ancak Galatasaray benden daha önemli,desteğe devam diyebilirdi. Galatasarayın iyiliğini düşünen bunu yapardı. O yüzden ben burada Terim'in günahlarını kat be kat fazla görüyorum.

Terim teknik direktör olarak kalmak isteseydi kalırdı. Bunu Faruk Süren bile söylüyor. Kendisi de gitmek istedi. Önceki sene İtalyadan teklif aldığını ve zarzor burada kaldığını da herkes biliyor artık. Terim'e yakın çevreler söyledi bunu.

Ünal Aysal herkesin belaltı vurmaya başladığı kurumsal düşünce tarzıyla baktı olaya başta. Bu adam 2 senedir şampiyon deyip sorunları gömdü ancak milli takım mevzuu olayı başka bir boyuta taşıdı.

Benim asıl sinirlendiğim nokta halen Terim'in konuşuluyor olması. Bitti gitti arkadaş. Bu takımın geleceğinde Aysal var şu anda. Sanki biz değiliz devasa yönetimsel hatalarla buraya gelen. Bu adamlar belli ki işini diğerlerinden çok iyi yapıyor. Zamanlama hatası yüzünden hepsinin idamını mı istemek gerekir?

• başlığa katılıyorum sadece. neyse, taraftar uyanıyor bu da bir gelişmedir sonuçta.
  • Noseyparker kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim'in konusmamasi cok dogru bir davranis. Adamin önünde 2 tane kritik milli mac var. Galatasaray'in önünde birbirinden önemli maclar var. Konusmuyorsa en iyisini yapiyor. Konussa büyük ihtimalle, "bak konustu Galatasaray'a zarar verdi" diyecektiniz. Adamin konusmamasini, cekilen mesajlari bile basina servis eden bir zihniyetle ayni tutmaniza anlam veremiyorum.

Ayrica etrafindaki kimsenin de cikip Unal Aysal'in arkasindan konustugunu duymadim. Eger Fatih Altayli'dan falan bahsediyorsaniz, bu adamin Fatih Terim'le ne bir yakinligi var, ne bir arkadasligi. Fatih Terim görevdeyken de sürekli Aysal aleyhine konusuyordu.

Asil sinirlendiginiz nokta Fatih Terim'in konusuluyor olmasi ise cikip da "Fatih Terim konusmuyor" diye elestirmezsin. Bu olay konusulmadikca kapanir, konusuldukca degil.
  • Arkadaslar yeter artik ya.Bikmadiniz mi her gun ayni seyleri konusmaktan.
  • Vedat İnceefe, Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve çoğu Fenerli yorumcunun bu süreç boyunca yaptığı açıklamalar ve yazdığı yazıları; ve bunların ortak noktasına dikkatini çekerim. Bazı şeyler gün gibi ortada.

Görüşlerimiz ve çözümlerimiz farklı. Çok da uzatmaya gerek yok. Saygı duyuyorum.
    .
    Ali Dürüst ne demis bilmiyorum. Kaynak verebilir misin? Abdurrahim Albayrak'in tüm aciklamalarini canli izledim. Unal Aysal'a en ufak bir laf bile etmedi. Fatih Terim neden gönderildi polemigine de girmedi. Sadece Fatih hocanin telefonuna kendisinin de kolay kolay ulasamadigini, cok arayan oldugu icin telefonunu kapali tuttugunu, zaman zaman Fulya Terim vasitasiyla ulasabildigini söyledi. Iyi niyetle bakti ve yanlis anlasilma olmustur dedi.

Ayrica bu insanlarin söyledikleri kendilerin baglar. Ama yönetimdeki insanlarin söyledigi kendilerini degil kulübü baglar. Olay Fatih Terim ve GS yönetimi arasinda yasandi. Yönetim bircok aciklama yaptigi halde, cekilen mesajlar bile basina sizdirildigi halde Fatih Terim konusmadi. Sadece bu davranisi bile saygi duyulmasi gereken bir davranis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

Terimciler daha tutucuymuş da bilmem ne de Kardeşim bırakın bu ayakları Ünal Aysal ve avanesi yüzünden takım çöktü. Birileri hala milli takım diyor ya. Meselenin milli takımla alakası yok. Ünal Aysal ve avanesi, Abdurrahim Albyarak'ı, Ali Dürüst'ü, Adnan Öztürk'ü ve Fatih Terim'i kullandı işi bitince de sattı. Kendi esas avanesini getirdi. Kurumsallaşıyoruz işleri filan hikaye...

aman hocam dikkat yazarken

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Valla bu kadar insanın konuşmasını çok da rahatça önlerdi. Fatih Terim'in kazandığı başarılar dışında saygı duyulacak bir özelliği yok. Ayrılığın hemen sonrası Terim'in bütün yakınları televizyonda Terim'in başarılarından falan söz etmeye başlıyor bir anda. Ne düşünmemizi bekliyorsun? Mikrofon gördün mü kaçan Ali Dürüst neden ekran karşısında? Buyur bu da açıklamaları. Olayı kişisele ingirdeyip Ünal Aysal'a yöneltmiş suçlamalarını.http://www.turkfutbol.com/flas--ali-durustten-onemli-aciklamalar-22133.html

Konuşacağım der konuşmaz. Ben Galatasaray'dan ayrılmam der ancak 2 yıllık imzayı nedense hakaret olarak algılar. Kalıp bunlarla savaşacağım der ancak savaşacağı kişilerin yanında görevi severek kabul eder.

Inter ve Roma ile görüşme yapar ancak Aslolan Galatasaray olur sonra tabi. Yahu bu adam nasıl bir efsane anlamıyorum ben.

Kasımpaşa maçından sonra yönetime savaş açar. Herkes imparator der tabi bizim ülkede böyle bu işler.

Ben Terim'in sinsi yönünü gördüm ve onu tanıdım ya bu bana yeter.

Spekülasyona açık konularda susmak dış sesleri azaltmaz, azdırır. Bunu en iyi o biliyor.

Adamin isi gücü yok milletin konusmasini mi önleyecek arkadas? Isteyen istedigini konusur, bunlar da kendilerini baglar. Olay yönetim ve Fatih Terim arasinda. Yönetim defalarca aciklama yapip, kisisel bir bilgi olan mesajlari bile servis ediyor. Terim ise sürec boyunca bir kelime bile etmiyor. Burada dogru olan Terim'in yaptigidir. Camiaya zarar veren, spekulasyon cikaran ise yönetimin yaptigidir. 2+2=4.

Ali Dürüst, Aysal aleyhine hicbir sey söylememis ki. Fatih Terim'in neden gönderildigi aciklanmali demis. Gayet de dogru söylemis. Neresinde Aysal'a kisisel bir suclama var söyler misin?

Bu uyumsuzluk iki ayda mı çıktı. Biz iki senedir zor günlerden geçtik. Hocamızın ceza aldığı dönemleri geçti. Bizim de kabahatimiz olan dönemleri de geçtik. Biz bu sene yapılanacaktık. Biz şimdi taksimetreyi başa alıp yeniden günlük başarılarla yaşayan bir kulüp haline dönüyoruz. Biz 13 sene şampiyon olamayarak UEFA'yı kazanan sürece gelmiş takımız. Ben 6-0 Fenerbahçe yenilgisinde de yönetimdeydim. Bunların altından kalkabilmeniz lazım. Yetki başkan ve yönetimdedir. Onun yetkisi ve sorumluluğu ondadır.

Daha bir açık olarak Terim ile yaşanan ayrılığın nedenlerinin anlatılması lazım. Ya da başarılı olmak lazım bundan sonra. Başkan yanlış yönlendirilmiş olabilir. Temelde ben başkanın hocayı değiştirme gibi bir riski üzerine almak istediğine inanmıyorum. Bizim kişisel olarak karar verme lüksümüz yok. Bunun için yönetimler var, divan kurulları var. Kararlar süzgeçten geçmelidir.

Galatasaray adına bunlar yanlış. Bizim iki senedir yapmaya çalıştığımız işler ortadan kalkıyor. Galatasaray'da eski yönetici, yeni yönetici yoktur. Şu son dönemi iyi idare edemedik ama bundan sonrasını bize yakışan şekilde yaparız diye düşünüyorum.

Hayat devam ediyor. Belki bu iş yönetimde detaylı konuşulsaydı artısı eksisi ortaya konsaydı. Bu karar bir günde alındıysa çok yanlış. Ama daha önce alındıysa bu da yanlış belki planı yapılmıştır. Bununla ilgili başkanın net açıklaması olmadı. Fatih hoca da hiç konuşmadı. Galatasaray gündemin gerisinde kaldı. Araya birinin girip bu işi çözmesi lazımdı. Fatih hoca hiç konuşmadı bana sormayın benimle de konuşmadı.

Ayrica Inter'le de görüsür, Roma ile de görüsür. Adam senin köpegin mi gel diyince gelecek, git deyince gidecek, imzala deyince imzalayacak... Kasimpasa maci öncesinde yönetim basin karsisina cikip "eleman" göndermesi yaparken neredeydiniz? Terim ayari verince mi akliniza geldi savas acildigi ?

• Hadi FT egosu yüksek diyelim (belli bir egosu olmayan insan nasıl başarılı olcak onu da anlamış değilim). Ali Dürüst gbi bir adam da mı egolu? Ali Dürüst'ü, Abdürrahim Albayrak'ı, Adnan Öztürk'ü neden sattın? Ve bunu alçakça haber dahi vermeden yaptın? Erkek gibi delikanlı gibi "ben sizinle çalışmak istemiyorum" diyemedin mi? Sen nasıl bir adamsın ki Mayıs 2013'de Jose Mourinho'ya teklif götürüyorsun, Mourinho FT'yi arayıp "senin klüpten bana teklif var haberin olsun" deyince utanmadan sıkılmadan bunu bile yalanlıyorsun. Arkasından iş çevirdiğin adamla hala iş yapıyorsun. Adam olsaydın da o zaman " bak ben senin 3 tane yöneticini kovdum, senle de çalışmak istemiyorum" deseydin ya.... Şimdi bizim çokbilmişler hemen atlar "o zaman senin gururlu Terim'in neden arkasından iş çevrildiği halde istifa etmedi "diye... Nedenini söyleyim Term bu gelişinden önce taraftara her platformda söz verdi, "ne yaşarsak yaşayalım bu sefer sizi bırakmayacağım"...Kurumsallaşmaymış, hadi ordan... Yemişim senin kurumsallaşmanı, Bülen Tulun denen kan emici Adnan Sezgin bozması ile mi? Sedat Doğan denen babasının bile iş vermediği sansar ile mi? Kuklası olduğu ve sözünden çıkmadığı GS'nin ASIL SIRTINDAKİ KAMBUR, GÖĞSÜNDEKİ KANSER İNAN KIRAÇ ile mi? Güldürmeyin...

• Ha bu arada bizim o çok bilmiş 72 lik ,Avrupa Beyefendisi başkanımız sezon başında Melo'yu da almıyordu "GS'ye yakışmıyor" diye, FT bütün insiyatifini kullanarak, yalvararak aldırdı.Bu çok bilmiş başkan futbolu eskrim ile golf karışımı herkesin birbirine kibar olması gereken bir spor sanıyor galiba. Aaa unutuyordum gerçi onun Bülent Tulun gibi bir futbol filozofu akıl hocası var. Nolurdu ki canım Melo alınmazdı, yerine Zapata, Culio, Stancu transferlerinin ustası Bülocum yerine enfes bir adam alırdı.
  • Ünal Aysal Belçikada yıllarca yaşamış bir adam. Eleman kelimesinin burada yaratacağı yankıyı düşünemedi. Ancak yaşına bakmadan gitti hocayla arasını düzeltti. Antrenmanlara gidip destek verdi. Kaç kere açıklama yaptı.

Siz bunu bile çarpıtacak kadar körsünüz şu anda maalesef. Umarım yakında iki taraftan da bakabilecek olgunluğa ulaşır taraftar. Gerçi sanmıyorum bu kafa yapısı sizi anca Fatih Terim'in kapısına götürür.

O kadar yazdığım şeyin içinden cımbızla bir şey çekip paragraflar üretmeye devam edeceksin belli ki. Konuşmanın tartışmanın lüzumu yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.