Şimdi Ara

Fatih Terim Artık Çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Dediklerimin Arkasındayım gazla takım kurulmaz.
    Eskiden türk oyunculara verirdin gazı alırdın maçı.

Alanya maçını dershaneden geldim evde açtım izliyorum dk 25 den itibaren izledim .
    dk 25 den 60 lara kadar ulan rakip tek kale oynuyo fegouli Bi çalım attı onda kendini yere bırak tı resmen avare avare gezdi belhanda desen gene aynı.
    Bir Teknik Direktör 35 40 dk bu senaryoyu izlerken değişikliğe gitmez mi ya.
    Yasin bencil oyuncu ama hırçın baskı yapar kovalar faul alır pres yapar. Al oyuna . Fegouliden iyi.
    Bakın Sinan oyuna girdi 10 dk içinde 3 4 driplink yaptı 1 faul aldı 2 şut çekti .
    Fatih Terim Resmen izledi . 2 - 2 olana kadar . yazıklar olsun Tek rakibimiz fatih terimdir resmen.

• Guest-0D056E7F8 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-0D056E7F8 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D056E7F8

Bu mesaj silindi.
    ingiliz tipi teknik direktör mü olacaktı terim?
    fiorentina dönemlerine yaşın yetmiyor sanırım.
    ankaragücü ve göztepede başarısız mıydı?
    ne güzel.
    ezbere konuşalım. başarısı galatasarayla sınırlı.
    Bizim takımın şampiyonluk potasında olması bile mucize. Devre arasında takviye lazım diyorduk gittiler orta sahanın dinamosu ndiayeyi sattılar. Dün maçı izliyorum oyun tıkanmış oyuna giren oyuncular yasinle sinan, bir gülme alıyor beni. Suçlayamıyorum da fatih hocayı kenarda messi yok ki oyuna alsın. Savunmanın durumu ayrıca felaket cok iyi dediğimiz Serdar Azizin yaptırdığı penaltı tam komedi. Bakalım haftaya Denayer maicon ikilisi ne yumurtlayacak.
  • Aynen çöp. Gs kalitesinde toplasan 7 8 oyuncu vardır zorlasan takımda ona rağmen şampiyonluğa oynuyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su forumu anlayabilmis degilim.Igor tudor bir halta yaramiyordu Herkes Imparator Fatih terim diyordu.Fatih terim geldi gs yenmeye basladi "Yaşa Fatih Terim" oldu.Bi mactan sonra "fatih terim çöp ".Hakkaten anlayamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam ne yapsın. erkenden yasini sinanı alsa maçı versek herife demedikleri kalmayacak.

yedekler çöp adam ne yapsın?

sahadakilerde çöp.

anasını satayım tudor soktu kazığı gitti
  • Bizde bir suredir "choking" problemi var. Bu sekilde Besiktas derbisinden galibiyet cikarmamiz cok zor.

• insanlar yorum yapmış dur bende yapayım

blok.
  • Af buyur ama o ismini anmak istemediğim,pres yapar dediğin apaçi oyuna girdi de hayalet Feghouli den farklı ne yaptı?Fatih Terim meselesine gelirsek oyuncu değişiklikleri konusunda en azından bu sezon eleştirmek bence yanlış,adamın elinde ne var abi o çöp dediğin adamların yerine girip oyun gidişatını değiştirecek?Ayrıca Tudor la Fatih Terim i kıyaslayanlara söyleyecek birşey bulamıyorum.Bir tarafta şartlar ne olursa olsun Galatasaray a yakışır şekilde ofansif futbol felsefesini benimseyen winner bir hoca,diğer tarafta haftalardır kazanan oyun felsefesini derbi maçında kaybetmeyelim diye bozup,oynadığı tüm derbilerde Galatasaray ı onun bunun maskarası haline getirmiş birisi!Hala Tudor Tudor diye ağlayıp,FT yle bir tutanlar Galatasaraylı felan değildir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut elmas efsane ya
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tudor olsa 35 puan farkla şampuandık, doğru FT çöp. Kadroyu da zaten FT kurdu, Ndiaye yi FT sattı. Şimdilik 3 Derbide yenilmedi vasızfız. Tudor olsa 35 te derbilersen puan alırdı 95 puanla şampuan olurduk değil mi. Aynştayn millet yeminle...

• Adam bir şekilde potada elinde düzgün stoperde yok. Eğer bugün mesut hoca iki değişikliği aynı anda yapmasaydı farklı şeyler konuşulurdu ülkede futbolun durumu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Nisan 2018; 5:59:19 >
  • ya arkadaşlar yedekler çöp dediniz sinan maçı çevirdi ya.
    Adamlar iyi oynadı yasin girdi sarı kart aldırdı rakibe . ceza sahasında top tuttu.
  • Bizim takımın şampiyonluk potasında olması bile mucize. Devre arasında takviye lazım diyorduk gittiler orta sahanın dinamosu ndiayeyi sattılar. Dün maçı izliyorum oyun tıkanmış oyuna giren oyuncular yasinle sinan, bir gülme alıyor beni. Suçlayamıyorum da fatih hocayı kenarda messi yok ki oyuna alsın. Savunmanın durumu ayrıca felaket cok iyi dediğimiz Serdar Azizin yaptırdığı penaltı tam komedi. Bakalım haftaya Denayer maicon ikilisi ne yumurtlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartaltib

ya arkadaşlar yedekler çöp dediniz sinan maçı çevirdi ya.
    Adamlar iyi oynadı yasin girdi sarı kart aldırdı rakibe . ceza sahasında top tuttu.
    Sinan Gümüş ve belki Selçuk ve Maicon hariç büttüüüüün yedek çöp hele hele yasin çöpoğluçöp, tolga ciğerciye girmedim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D056E7F8

Bu mesaj silindi.
    ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

ne güzel.

Alıntıları Göster
    Ya bunlar gerçekten çok garip adam Avrupada Türkiye'nin futboldaki en büyük başarısı olan Uefa Kupası ve Süper Kupa'yı kazandı, 2002 Dünya kupasında kemik kadroyu oluşturttu hala daha Fatih Terim şöyle çöp böyle çöp, o günleri yaşamış biri olarak söylüyorum ki Fatih Hoca'da değişen bir şey yok aksine o yaşına rağmen hala daha genç ve eskisi gibi.

• Arkadaşım dün aç maçı 25 dk dan 60 kadar izle feghouli napmış . Yasin girdi iki dk da maç ta press başladı adam iyi demiyorum. ama dün feghouli hiç yoktu sahada belhandada 2. golü yiyene kadar neden bekledi sizce fatih terim . yani neden izledi tek kale rakip oynuıyorken neden müdahale etmedi
  • quote:

Arkadaşım dün aç maçı 25 dk dan 60 kadar izle feghouli napmış . Yasin girdi iki dk da maç ta press başladı adam iyi demiyorum. ama dün feghouli hiç yoktu sahada belhandada 2. golü yiyene kadar neden bekledi sizce fatih terim . yani neden izledi tek kale rakip oynuıyorken neden müdahale etmedi
    Şöyle Belhanda 10 Numarada(yani OOS'da) Altarnetifsiz bir oyuncu yani adamın altarnetifi yok ha bizde James Rodriguez varsa yedek kulübesinde sokmadıysa bilemiyorum ama yok yani yedeği, Feghouli 10 Numarada oynayabiliyor o da kanatta vasat performansı 10 numarada vasatın altına düşüyor Belhanda'yı çıkartmamasının asıl sebebi bu, Yasin dün bir b.ka yaramadı bencil,sorumluluktan kaçan her zamanki klasik Yasin press'i zaten Gomis'de yapıyor izlediysen.Feghouli'yi son dakikalarda çıkartmasının sebebi ise oyunun ilk dakikalarında o tek pas oyununu çok iyi yapması Sinanıda soktu ki Feghouli'yi OOS'a koydu o tek pasları yapmaya çalıştırdı ancak tutmadı ve son dakikalarda hava kontorlü açısından Eren'i soktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 22 Nisan 2018; 10:22:29 >

• Arkadaşım anlamıyomusun dk 25 den 65 e kadar tek kale oynadı rakip t.d. eden müdahale etmedi de izledi .
  • quote:

Arkadaşım anlamıyomusun dk 25 den 65 e kadar tek kale oynadı rakip t.d. eden müdahale etmedi de izledi .
    Ya ne tek kalesi kardeşim biz başka maçı mı izledik ya topla en çok biz oynadık kontra ataklarla çıktılar ne tek kalesi la??? Tek kale oynanan maçlar çok daha farklı olur şunu bi kafanızdan silin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester is Red -- 22 Nisan 2018; 10:53:11 >
  • Ya kontra çıkamadık ki doğru düzgünn orta saha olmadıgı için ileride pres olmadıgı için top bizim kalede idi hep .
    Körü körüne taraftarlık olmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.