2015 VW Polo 1.4tdi hararet
Yaklaşık 3 hafta önce baya dik bozuk bir köy yolunu çıkarken araç hararet yapmış, aracı babama vermiştim direkt soğutup dinlene dinlene eve geri gelmiş. Ben baktığımda antifriz suyu gittiğini gördüm zaten kontak açınca soğutma sıvısını kontrol edin diye uyarı verdi. Antifriz aldım doldurdum ardından olaydan 1.5 hafta sorunsuz şekilde kullandıktan sonra rampa çıkarken kamyon peşine takılmıştım düşük vites yüksek devir. Hararet göstergesi oynadı ama 1 dk sürmeden kendini dengeledi. Bunun sonucunda içim rahat etmediği için servise gittim görünürde bir problem yok dediler ilki su bittiği için ikincisi rampada ve sıcakta zorlandığı için rakım vs olmuştur dediler. Neyse yinede bilgisayara sokalım dedim soktular bir sıkıntı yok. Geriye tek şey kaldı devir daim onada sadece sökmesi 2bin dediler ee dedim buraya kadar 2-3 saatlik yol geldim herhangi bir sıkıntı olmadı o yüzden baktırmadım. Ardından bu haftasonu 9 saatlik bir yolculuk yaptım 9 saat boyunca hiçbir anormallik olmadı ki yokuş yollar hızlı geldim vs. En son şehir içinde biraz dolandım 45 derece felandı geldiğim yer en son aracı park ederken ibre çok az oynadı. Yani 110 civarına çıktı yağ sıcaklığı zaten park etmiştim neredeyse kapattım Kontağı çıktım eve ama içime kurt düştü yani bu normal mi sizce ? Herhangi bir sıkıntı olsa uzun yolda da belli eder miydi etmez miydi ? Servisin dediğime göre ibre kırmızıya varmadığı sürece sıkıntı yok diyolar ama bilmiyorum.
ek: araçta herhangi bir su veya yağ eksiltme durumu yok.
Dualshock 4 açılmıyor
Kolda bağlantı kopması oluyordu. Reset attım şuan naparsam yapayım kol hiç açılmıyor. Bunun nedeni ne olabilir ?
Online alışveriş sitelerinin rezilliği
Aklınıza gelen şuan en çok alışveriş yapılan sitelerin hepsinde resmen dolandırıcılık yapılıyor. Ps kolundan tişörtüne,ayakkabısından kulaklığına her şeyin çakması göz göre göre orijinal fiyatına satılıyor. Çok iyi bilenin bile ayırt etmesi çok zor olan bu ürünler günde kim bilir kaç tane satılıyor. Bu işin denetleyeni yok mu ? Ellerini kollarını sallayıp insanları aleni şekilde dolandırmak bu kadar kolay mı ? Bu işe acilen el atılması gerekiyor.
Esp Off-Sportage
Yaklaşık 1 ay önce bu ışık yanmaya başladı, araba 2009 model sportage. Arabayı az kullanıyorduk zaten ve ışık yanmadan önce 20-25 gündür kapıda yatıyordu hiç kullanmadık. Bu süreden sonra bindiğimde ışık açık kaldı sönmedi, elektrikle alakalı bir şey diye akü ile alakalı olabileceğini düşündüm sanayiye götürdüm akünün değerleri düşük çıktı şarj ettiler ışık sönmedi. Sonra bilgisayarla baktılar lastik balans ayarları vs bozulmuş dediler yaptırdım yine sönmedi. Şimdi normal servise götürmeyi düşünüyorum ama hemen götüremeyeceğim bu sorunu yaşayanlar var mı acaba neden olmuş olabilir ? Çok sıkıntılı bir şey mi ?
İkinci el araba alırken ekspertiz sorunu
|
Zihniyet Meselesi
|
Kablosuz bağlantı-WiFi sürekli kopuyor
|
Faker Vayne Mid
Sorun Fatih Terim veya Arda Değil
|
durduk yere whatsapp kodu ve garip aramalar geldi
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.574
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 83.801 (Bu ay: 483)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.886 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor