Şimdi Ara

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırakın Fatih Terim'in gitmesin, Manciniy, Ünal Aysalı, Bülent Tulunu onu bunu...

Şu Burak Yılmaz denen adam kaçırdığı gollerin 25%ini atsa GS şu an ligde FBnin ensesindeydi.

Son Vuruşların hepsi kalecinin üstüne
    İkili mücadelelerde hep faul yap
    Adam geçme yeteneği yok
    Hava topu hakimiyeti yok
    Topu tutmak yok
    yok yok yok yok yok....

Defans Burak'ı takip etmeyecekte, Burak karşı karşıya kalacakta 4 keresinden 1ini gole çevirecekte...

Tartışmasız en nefret ettiğim adam klüpte Burak Yılmazdır...

Seneye eğer Burak Yılmaz GS forveti olur ise takımdan HİÇ BİRŞEY beklemeyin.

• Olur mu kralimiz o, kiymetlimis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlike haklısın bu adam futbolcu vasfı taşımıyor kesinlikle.
  • Burak'ı asla savunmuyorum beni yanlış anlamayın ama Umut pozisyona girebildi mi maç boyunca? Ya da Drogba maçlarda hiç pozisyona girebiliyor mu? Burak her zaman bir şekilde kendine pozisyon yaratıyor. Başka bir forvet 2 pozisyona girip 1'ini atıyorsa Burak da 4 pozisyona girip 1'ini atıyor.

Demek istediğim "şu pozisyonda Burak yerine başkası olsaydı şöyle böyle olurdu" mantığı işlemiyor ne yazık ki çünkü başka bir adam olsa o pozisyon olmayacak bir kere.

Fakat kazmalığına cidden diyecek lafım yok.Azıcık daha zeki-teknik olsaydı şimdiki attığının iki katını atardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu adamı kim futbolcu yapmış cidden 2 senedir bunu düşünüyorum. hani halı sahada takımıma almam o kadar yeteneksiz pas bilmez topu ayağında tutamaz kalecinin üstüne vurmaktan başka bir şey bilmem kafa şutları yetersiz. vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum sabri'yi forvete koysak daha iyi olur.
  • Bütün sezonun sorumlusu Burak'tır.

Yitirilen puanların %80'inde altında imzası vardır. Kafasında C.Ronaldo özentisi saç taşımak dışında hiçbir şey bulunmamaktadır.
    Atamadığı goller yüzünden elenmediğimiz kupa, kaçırmadığımız puan kalmadı hepsi kaçtı gitti.

Özellikle söylüyorum "o pozisyonları herkes gol yapamaz" demeyin söverim.
    Boş kaleye atamıyorsun atsan tavana gidiyor 1 metre geride olsan aut.
    Karşı karşıya hepsini harcıyorsun.
    Ayak içinden başka vuruş bilmiyorsun.
    Kafa atamıyorsun.

Ne olur söyleyin arkadaşlar biz mi anlamıyoruz hiçbir şeyden? Hangi pozisyonlar gol olur hangisi olmaz? Burak hepsini kaçırmakla haklı mıydı? Vicdanı insafı olan gelsin.

Geçen seneki de kesinlikle Burak değildi. Ya da Bbnce Lazio kaş göz arası kaçırdı adamı kopyasını iteledi bize.
  • krala laf yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu halı sahada oynatmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Burak'ı asla savunmuyorum beni yanlış anlamayın ama Umut pozisyona girebildi mi maç boyunca? Ya da Drogba maçlarda hiç pozisyona girebiliyor mu? Burak her zaman bir şekilde kendine pozisyon yaratıyor. Başka bir forvet 2 pozisyona girip 1'ini atıyorsa Burak da 4 pozisyona girip 1'ini atıyor.

Demek istediğim "şu pozisyonda Burak yerine başkası olsaydı şöyle böyle olurdu" mantığı işlemiyor ne yazık ki çünkü başka bir adam olsa o pozisyon olmayacak bir kere.

Fakat kazmalığına cidden diyecek lafım yok.Azıcık daha zeki-teknik olsaydı şimdiki attığının iki katını atardı.

Umut Buraktan beter ama devamlı ilk 11 elemanı değil o yüzden yorum bile yapmıyorum. Asla GSde olmamalı orası ayrı konu.

Drogba ise eski Drogba değil ama takımın en iyi forveti kesinlikle. Sene sonu zaten oda gidecek, sözleşme yenilenmeyecek.

Esas sorun Burak... Son vuruşlarında ki rezaleti geçtimi oyuna sıfır katkı. Atletik adam ama futbolu bilmiyor. Çok ciddi söylğyorum bilmiyor.

Gerçekten çok nadirdir bir GS futbolcusundan nefret ettiğim ve Burak Yılmaz 1 numara...

• Haftaya bi tane gol atar karambole, hemen bazi ergenler kral diye bi fotosunu yapistirir konuya görürsünüz. Futboldan bukadar uzak taraftar her takimda var mi acaba

• Nefret etmek demeyelim kasten yapmıyordur herhalde. Ancak gerçekten verimsiz. Sırf laf olsun diye koymuşlar gibi oynuyor. Mesela top Telles, Melo, Sneijder bu adamlardayken falan rahatım ama aman Burak ve Selçuk'a gelmesin top. Nefret etmiyoruz, teşekkür ederiz bunca zaman bize verdikleri katkılar için ama Galatasaray bakım evi değildir eğer siz katkı sağlayamıyorsanız çok uzak değil yedek kulübesinde o formayı terletmek isteyen gözler size bakıyor. Sabri denilen adamın mesela Ferrari'si var kaç maça çıkmış kaç gol kaç asist yapmış bu yıl?
  • Bunları yazınca suçlu biz oluyoruz. Şu ZTK bile garanti değil dedim millet hemen saydırmaya başladı. Bu oyunla biz ikinci bile olamayız. Selçuk ile ikisi otobüsle mi gider, uçakla mı gider bilmiyorum ancak şu takımdan bir an önce gitsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Burak'ı asla savunmuyorum beni yanlış anlamayın ama Umut pozisyona girebildi mi maç boyunca? Ya da Drogba maçlarda hiç pozisyona girebiliyor mu? Burak her zaman bir şekilde kendine pozisyon yaratıyor. Başka bir forvet 2 pozisyona girip 1'ini atıyorsa Burak da 4 pozisyona girip 1'ini atıyor.

Bizim istediğimiz zaten Burak'ın yapabildiğini yapan, bir de üstüne her açıdan üstün bir forvet.
    Burak ne yaparsa yapsın, o golü atmalıydı. Sadece o gol de değil. Puan kaybettiğimiz her hafta mutlaka böyle bir gol kaçırıyor.

• Burak yılmaz, bizde böyle

• helal çok doğru
  • Adamların kanat oyuncusu kafayla gol atar bizim forvet beyefendi kafasına gelen topa vurmaktan aciz. Ayrıca Volkan'ın yerinde olsam yapıştırırdım herhalde bi tane, herifin gözünü çıkarıyordu.

• Burak Yılmaz iyi futbolcu, sadece kötü bir dönem geçiriyor, biraz zaman vermek gerek.
  • Sizin şu yaptığınız ayıp.adam bütün maç çabaladı durdu koştu etti asistini yaptı güzel oynadı suçu buraka yüklüyosunuz.suç takımda teknik ekipde 2-0 olmuşken skora yatarsın zorlamanın alemi yok.

• Adam rekordan rekora gidiyor 3 sene üst üste gol krallığını ilan edecek hala beğenmeyin siz her maç en çok koşanlardan biri olsun her sene 30 gol atsın yinede yaranamaz size ama elin adamı gelsin iki armayı öpsün hoop tamam deplasmanlara gelmesin olsuuunn ona laf olur mu laf dediğin bütün gün gol için uğraşan burağa edilir öyle takımın değerlerini ayaklar altına alıp taraftara oynayana değillki. Bazen diyorum inşallah burak çekip gider de Avrupaya kurtulur sizin gibi taraftardan.

Şu zihniyetide anlamıyorum yok kazma yok gol kaçırıyor Adam 2 senedir gol kralı o zaman alayı kazma bu ligin. Forvet dediğiniz adam gol kaçırır gol de atar. Her bulduğunu atan forvet yok zaten. Suarezin bile 30 a yakın golü var bi o kadar da kaçırdığı vardır. Saçma sapan konuşmayın. O zaman Muslera berbat kaleci niye gol yiyor. Gol yiyen kaleci mi olur kazma bu bak meloya drogbaya hiç gol yiyor mu

• Burak'a vefasızlık etmeyin. Biz geçen sene de diyorduk bu adam sadece gol atmayı biliyor diye. Şu an onu da yapamıyor. Geçen sene çok yardımı oldu bence. Yanlış anlamayın, eleştirmeyin demiyorum. Ben de sevmem Burak'ın futbolculuğunu, eleştiriyorum zaten. Ama halı sahaya almam tarzı yorumlar komik duruyor. Sanki herkes Falcao.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.