Şimdi Ara

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter

Bunları yazınca suçlu biz oluyoruz. Şu ZTK bile garanti değil dedim millet hemen saydırmaya başladı. Bu oyunla biz ikinci bile olamayız. Selçuk ile ikisi otobüsle mi gider, uçakla mı gider bilmiyorum ancak şu takımdan bir an önce gitsinler.

Hocam tekrardan merhabalar. İnanın burada bu sene işin içine eden iki futbolcuyu savunmak istemiyorum ama takım olarak gerçekten çok kötüyüz. Şu takım oyunuyla Drogba Umut oynasa, Yekta oynasa gerçekten hiç bir şey değişmezdi. Kafada bitmiş takım. Kendileri de her şeyi bitirmiş.
    Sneijder'ın Selçuk hakkındaki tutumunu yorumlamanızı merakla bekliyorum. İyi akşamlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Sürecin nasıl işlediği beni alakadar etmez. Sözü evren sensin, tutması gereken de sensin.

Ha uzaklaştırmayı isteyen senin iradense, buraya yazmamak da yine senin iraden. Uzaklaştırma almasan da bu bölüme yazmayacaksın.

Ben kendimi nasıl banlayabilirim bir anlatsana? Forumu satın mı alıcam nasıl olacak?

Bu arada bak ne demişim

"Arkadaşlar GS bugün elemez ise futbol bölümünden süresiz uzaklaştırılmayı isteyeceğim, bir daha geri dönmemek koşuluyla."

ve HALEN daha uzaklaştırılmayı bekliyorum sınırsız. Bak HALEN daha. Bu foruma birşey yazmam demek ile uzaklaştırma istemek aynı gibi görünsede farklı şeyler.

Cidden bana forumda ki en yetkili admini söylesene şu süreç bitsin, senin gibi mutsuz insanlar mutlu olsun. Cidden.

Orada sana yazmışım son satırımda ne yapman gerektiğini.

İrade senin, yazmayabilirsin, banlanmak şart değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

powerstorma pm at,desteğe konu aç bu kadar basit

sözünden dönmek için 40 takla atmana gerek yok.Yok neymiş yöneticiye teklifte bulunmuş sanki bilgi yarışması olaya bak

yöneticinin cevabıda "değmez hocam" olmuş yöneticiye bak tamam hallederiz diyeceğine sözünden döndürmeye çalışıyor

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=38

şu mu Powerstorm? Hangisi? Moderator değil galiba. Dediğiniz powerstorm başkası ise atarmısın linki.

Bide yöneticiye teklifte bulundum ve bilgi yarışması sanki diip kendi çapınızda eğlenmişsiniz.

Ne demem gerekiyordu yöneticiye? Tehdit mi? Beni banla yoksa seni keserim mi demem lazım.

Gayet te sınırsız çizilmek istediğimi söyledim ve teklif ettim. Karşılığında benden gelen bu teklifi yönetici veya admin kabul eder ve onaylar. Bunu anlayamayacak kadar mı bihabersiniz hayattan?

• quote:

quote:

quote:

Sürecin nasıl işlediği beni alakadar etmez. Sözü evren sensin, tutması gereken de sensin.

Ha uzaklaştırmayı isteyen senin iradense, buraya yazmamak da yine senin iraden. Uzaklaştırma almasan da bu bölüme yazmayacaksın.

Ben kendimi nasıl banlayabilirim bir anlatsana? Forumu satın mı alıcam nasıl olacak?

Bu arada bak ne demişim

"Arkadaşlar GS bugün elemez ise futbol bölümünden süresiz uzaklaştırılmayı isteyeceğim, bir daha geri dönmemek koşuluyla."

ve HALEN daha uzaklaştırılmayı bekliyorum sınırsız. Bak HALEN daha. Bu foruma birşey yazmam demek ile uzaklaştırma istemek aynı gibi görünsede farklı şeyler.

Cidden bana forumda ki en yetkili admini söylesene şu süreç bitsin, senin gibi mutsuz insanlar mutlu olsun. Cidden.

İDDİA ne üzerine? Asla yazmamak mı banlanmak mı? Önce iddia ne git gör öğren, sonra irade senin diye kıvırmaya çalış. İddia eğer Futbol bölümüne asla yazmam olsaydı haklıydın. Ama iddia omu?

Bu kaçıncı ben sayamadım. Benimle uğraştıkça batıyosun ama seviyosun belli ki geri geliyosun

• Burak'ın bu sene formsuz olduğu bir gerçek. Yalnız geçen seneki oyununa laf eden taş olur. Bu sene zaten formda olan adam yok ki Burak formda olsun. Hoş formsuz bir Burak bile 13 gol 9 asistle oynuyor bu sezon.
  • Bu kadar kiymet bilmeyen bir taraftar toplulugu olamaz burak selcuk ikilisi camiayi ayaga kaldirdi naftalin kokan formalarinizi giydirdi sirtiniza iki sene icinde gs taraftari cikti ortaya ne bu ya bi sene basarisizlik bi sezonluk formsuzlukta kimi ne hakla sucluyorsunuz yaziktir gunahtir yapmayin bunu takiminiza
    Gorunen bisey varki gs taraftari yine formalari naftalinleyecek sene sonu heralde gercek gs taraftarina yazik gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Kim küfür edip banlanmadı? Ben sadece uyarı talep edebilirim, admin onaylar veya onaylamaz.

bu konuda da tartışma var buradan bahsetmiyorum benim açtığım konu vardı "sneijder üzüldükçe kahroluyorum" diye orda ege denizi denen üye küfür etti sikayet ettim carter tarafından çözümlendi diye mesaj geldi ama daha banlanmamıs??
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Burak'ın bu sene formsuz olduğu bir gerçek. Yalnız geçen seneki oyununa laf eden taş olur. Bu sene zaten formda olan adam yok ki Burak formda olsun. Hoş formsuz bir Burak bile 13 gol 9 asistle oynuyor bu sezon.

Kardeş sen kaç yıldır futbolu takip ediyorsun? Hayır benim lugatımda böyle bir tip forvet yokta. Nasıl bir futbol mantalitesine sahipsin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Adam rekordan rekora gidiyor 3 sene üst üste gol krallığını ilan edecek hala beğenmeyin siz her maç en çok koşanlardan biri olsun her sene 30 gol atsın yinede yaranamaz size ama elin adamı gelsin iki armayı öpsün hoop tamam deplasmanlara gelmesin olsuuunn ona laf olur mu laf dediğin bütün gün gol için uğraşan burağa edilir öyle takımın değerlerini ayaklar altına alıp taraftara oynayana değillki. Bazen diyorum inşallah burak çekip gider de Avrupaya kurtulur sizin gibi taraftardan.

Şu zihniyetide anlamıyorum yok kazma yok gol kaçırıyor Adam 2 senedir gol kralı o zaman alayı kazma bu ligin. Forvet dediğiniz adam gol kaçırır gol de atar. Her bulduğunu atan forvet yok zaten. Suarezin bile 30 a yakın golü var bi o kadar da kaçırdığı vardır. Saçma sapan konuşmayın. O zaman Muslera berbat kaleci niye gol yiyor. Gol yiyen kaleci mi olur kazma bu bak meloya drogbaya hiç gol yiyor mu

Kusura bakma ama Burak Yılmaz asla savunulacak bir forvet değil.

Suarez ile de karşılaştırmışsın. Git adamın gollerine bak. Oyun içinde gol harici neler yapıyor onlara bak gel sonra Suarezde kaçırıyor gol de.

En kritik maçlarda en kritik golleri kaçırıyor bu adam.

Gol attığım takımların çoğu averaj takımı.

Hayatında Burak Yılmaz attığı gollerle kaç GS-BJK veya GS-FB maçını çevirdi?
    Yedek man UTD haricinde hangi üst düzey Avrupa takımına gol atmayı başardı?

Akhisara 2 gol at
    Cluja 3 gol at
    Denizliye gol at

sonra Kral ol...

Fener beşiktaşın gelemediği şampiyonlar ligindeki cluja attı golleri

Uefa finalisti bragaya attı golleri

Takım değeri feneri beşiktaşı ezip geçen senin tabirinle yedek manu ya attı golleri

Schalkede topukla çalımı basıp attı deplasmanda en en en kritik yerde pozisyon olmadan golü attı

Geçen sene 34 gol attı şampiyonlar ligindeki gollerin %75 ini attı.

Bu kadar gol atan adam boş beleş adam değildir

Fatih terim bilmiyor mu bu adamı göndermeyi? Mancini bilmiyor mu? Hiddink bilmiyor mu teknik direktörlüğü bunu milli takıma alıyordu? Abdullah avcı bilmiyor mu?
    Mourinho anlamıyo mu futbolcudan kaç maç takip ettirdi burağı? Yada cantona anlamıyor mu futboldan bu adam galatasaray da bu kadar gol atıyorsa manchesterde kaç gol atar kim bilir dedi.. Kazma olduğu için mi lazio manchester atletico arsenal gibi devler istedi bütün sene???

Ya Clujuda Bragayı de yemişim. Avrupanın asla üst düzey olamayacak takımlarına, Avrupanın en fazla Kayserisporu olacak takımlara gol atmak mı krallık?

Hangi maçta varlık gösterdi?

Schalke topukla çalım attı demişsin. Bana burada 1 tane senden başka o hareketi gerçekten bilerek yaptı diyebileek bir adam gösterirmisin? 100 kere değil 10000 kere yapsa 1 kere düşer.

Burak Yılmaz geçen sene tamamen FUTBOL ŞANSI yaşadı. Bu sene de gerçek Burak Yılmazı görüyoruz.

Ne olur artık şu adamı savunmayın. Anlamsız kaçıyor.

Götürdükleri kazandırdıklarından çok fazla.

Neredeydi peki topukla adam geçen Burak Yılmaz bu sene Avrupa da? Ne yaptı 8 maç? Madem kaliteli adam e nerede istikrar?

Bu sene de yazıyor golleri yere göğe sığdıramadığınız drogba nın kaç golü kaç asisti var aç bak. 13 golle gol kralı şuan ligde 7 asistle de hem takımda en çok asist yapan hemde ligde en çok gol atan futbolcu. Daha iyisi varsa söyle. Drogba gibi keyfi isteyince falan değil yüreğiyle oynuyor. Takımda sistemin içine eden adam drogbadır. Drogba yüzünden defansın gerek sahte koşularıyla gerek arkasına koşularıyla dengesini bozan burak gibi bi silah sağ kanatta oynamak zorunda kalıyor. Sağ kanada geçip ben burda oynayamam mancini efendi ya burda oynat yada oynatma demiyor sağ kanatta oynadığı süre içinde takımın en çok asist yapanı forvet olmasına rağmen aynı zamanda takımın ve ligin en çok gol atan futbolcusu kendi mevkisinde oynamıyor bide.

Hala kazma diyosunuz. 2013 senesinde maç/gol oranında ronaldo messi den sonra üçüncü olan adam ne suarez ne drogba ne bilmem ne kimse değil buraktı. Azcık destekleseniz şu adamı sağ kanatlarda drogbanın saçma sapan egolarına yedirmeseniz çok daha iyi bi futbolcu olur da nankör taraftar beğenmez tabi. Ama adam yinede kanıyla canıyla oynuyor. Şuan avrupada her sene 30-35 gol atan adam kimde vvar bi sezonda? Siz hala drogba diye ağlayın cevher yok olup gidicek yine. Klişe olacak ama yemin ediyorum şu çocuğun adı burakinho olsa dünyanın en iyi forveti ilan ederdiniz attığı gollerle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Git o konuya bak. Yöneticiye uzaklaştır beni diyen benim. Rezil olma burada.

Daha ne yapayım? Forumu satın alıp kendimi mi banlatayım?

Ben HALEN daha spor bölümlerinden sınırsız çizilmeyi bekliyorum.

Sen peki çok bilgilş bir arkadaşa benziyorsun. Ne yapmam lazım bi söylermisin? Kime başvurmam lazım? Allah aşkına söyle.

İlk önce sözünün eri olup spor bölümüne yazmayı kesebilirsin.Fırsattan istifade sallayabildiğim kadarıyla sallayayım diyorsun ama bu erkeklik değildir

sonrasında yöneticiye pm atıp uzaklaştırılmak istediğini söyleyebilirsin

o da olmadı forumdestek bölümüne mesaj atabilirsin,şikayet öneri bölümüne konu açabilirsin

Sen işi yokuşu sürmeye çalışıyorsun o konu altlara gider unutulur ama yaptığın sözünden dönmez erkeklik değildir

Tamam bana en yetkili yöneticiyi söylesene forumda. Admin filan. Ona direk PM atıp link koyucam buraya.

Yeter ki senin gibi insanlarla ileride muhattap olmayayım. Bugün son olsun...

Cidden insanların hayatlarından çalıyosunuz. Oksijeniniz bu sizlerin.

http://forum.donanimhaber.com/support.asp

Yaz buraya herkes rahatlasın.

Ya da illaki ceza almayı bekleyeceğine bölüme yazmayı bırak.

• quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Burak'ın bu sene formsuz olduğu bir gerçek. Yalnız geçen seneki oyununa laf eden taş olur. Bu sene zaten formda olan adam yok ki Burak formda olsun. Hoş formsuz bir Burak bile 13 gol 9 asistle oynuyor bu sezon.

Kardeş sen kaç yıldır futbolu takip ediyorsun? Hayır benim lugatımda böyle bir tip forvet yokta. Nasıl bir futbol mantalitesine sahipsin?

Geçen sene adam tek başına Cl gruplarından çıkardı bizi bu kadar nankör olmayın. Sezonu 35 golle kapattı. Bu seneki oyunana ne derseniz haklısınız. Gerçi sizde Burak nefreti o kadar büyük ki ne desem boş şimdi. Her gün başka bir Burak düşmanına laf anlatmaktan sıkıldım. Nasıl biliyorsanız öyle devam edin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada bak ne demişim

İDDİA ne üzerine? Asla yazmamak mı banlanmak mı? Önce iddia ne git gör öğren, sonra irade senin diye kıvırmaya çalış. İddia eğer Futbol bölümüne asla yazmam olsaydı haklıydın. Ama iddia omu?

Bu kaçıncı ben sayamadım. Benimle uğraştıkça batıyosun ama seviyosun belli ki geri geliyosun

Hiç güleceğim yoktu Meraklanma şu yazdıklarını gören kimin kıvırdığını anlar.

Ha bu arada, sözünü tutamayarak beni yine şaşırtmadın

• nasıl kakaladık size Burak'ı

ya şaka maka şu adamı değeri düşmeden satında ordan bizim alacağımız payda vardı, ikimizde kurtulalım
  • Burak 50 milyon avroydu ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Geçen sene adam tek başına Cl gruplarından çıkardı bizi bu kadar nankör olmayın. Sezonu 35 golle kapattı. Bu seneki oyunana ne derseniz haklısınız. Gerçi sizde Burak nefreti o kadar büyük ki ne desem boş şimdi. Her gün başka bir Burak düşmanına laf anlatmaktan sıkıldım. Nasıl biliyorsanız öyle devam edin.

Geçen sene gruplarımız çok çetindi zaten haklısın. Bu adam 35 değil 55 gol atsa yine de beceriksizin tekidir. Son 6-7 hafta kaçırdıklarını atsa biz şu an şampiyonluğa oynuyorduk. Neyse sende at gözlüğüyle bakanlardansın belli. Egoist, takım oyununu bilmeyen, kafasının dikine oynayan, top tekniği olmayan, sürekli ellerini kullanarak ikili mücadeleye girebilen, her kaptırdığı topta temiz baskı yapacağı yerde gereksiz faul yapan, her hücumda rakip defansın içine gömülen, ofsayt fatihi, 2 metreye pas atmasını bilmeyen burakla başarılar sana.

• Hep sizin bu totemci kafanız takımı bu hale getirdi zaten...Burak'a kurban olun siz.
    ''İsterse 100 gol atsın Burak topçu değil '' diyen bir güruhtan başka ne beklenir ki?
  • Turk futbolcularda disiplin olayi her takimi yakiyor malesef istemedigi td yi gondermek icin hersey yapiyorlar ne zaman sinir kalkar turk futbolu cag atlar mancini bakin gorun yine buyuk bir takima gidicek

• Bir Emenike'ye bak bir de Burak Yılmaz'a
  • Gs taraftarı yemin ediyorum en nankor taraftar 2 senedir sampiyon yapan adami istafaya davet ederler hagiye ana avrat küfür ederler gecen sene sampiyonlar liginde gol atinca kral dedikleri adami simdi yerden yere vuruyorlar yazik iyi gun taraftarligi böyle birşey demek ki

• Ne demek gerek bilmiyorum. Bu sezon belki yine gol kralı olcak, rakip takımın 10 milyona gol atsın diye aldığı adam 3 aydır gol atamadı, gol sayısı olarak totalde açık ara olmakla birlikte geride bırakmış, asist anlamında da 9 asistle oynuyor ve takımın asist lideri. Hem gol hem asist sıralamasında takımın lideri.

Ancak en çok eleştirilen de bu adam. Bilmiyorum yani atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. Dünya üzerinde pozisyon bulma anlamındaki yeteneğiyle ilk 5'e girer ancak bu sezon bitiricilik anlamında yokları oynuyor. Yerine yerli forvet koyalım desek Umut kesinlikle bu adam değil, alternatif olarak da ligimizde santrafor tipinde yerli oyuncu yok. Yurtdışından da belki Eren Derdiyok denenebilir...

Yabancı sınırı olmasa Selçuk+Burak paketini 15'e satar yerine daha iyisini koyarsın belki ama yabancı sınırı el kol bağlıyor. Biz bu kadar kafa patlatıp bir sonuca ulaşamıyorken Mancini ne yapsın ? Drogba kafada bitirmiş, Umut futbolcu mu atlet mi bu sezon belli değil...

Geçen sezon beğenmediğimiz Amrabat sezonu 10 asistle kapatmış bu arada. Geçen sezon pivot forvet gibi oynayan Drogba çizgisini bozmasa takım bu kadar oyun anlamında zorluk çekmezdi muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.