Şimdi Ara

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Webo şu takımda Burak yerine olsa rahat 10 puan daha fazla almıştınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Burak'ı asla savunmuyorum beni yanlış anlamayın ama Umut pozisyona girebildi mi maç boyunca? Ya da Drogba maçlarda hiç pozisyona girebiliyor mu? Burak her zaman bir şekilde kendine pozisyon yaratıyor. Başka bir forvet 2 pozisyona girip 1'ini atıyorsa Burak da 4 pozisyona girip 1'ini atıyor.

Demek istediğim "şu pozisyonda Burak yerine başkası olsaydı şöyle böyle olurdu" mantığı işlemiyor ne yazık ki çünkü başka bir adam olsa o pozisyon olmayacak bir kere.

Fakat kazmalığına cidden diyecek lafım yok.Azıcık daha zeki-teknik olsaydı şimdiki attığının iki katını atardı.

hocam bu adama bir haller oldu. Trabzondan beri dikkatle takip ediyorum bu adamı. Top kontrolü futbol bilgisi top sürmesi falan hep bu şekildeydi zaten değişen bir şey yok.
    Ama adam yakalıdığı pozisyonları özellikle kaleci ile karşı karşıya kaldı mı kaçırmıyordu. Muhteşem bir yüzdesi vardı.
    Noldu bu adamana bir sihirli değnek değmişti şimdi o sihir mi gitti. Anlaşılacak gibi değil. Amatör futbolcu gibi top oynuyor. Şaşılacak şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Adam rekordan rekora gidiyor 3 sene üst üste gol krallığını ilan edecek hala beğenmeyin siz her maç en çok koşanlardan biri olsun her sene 30 gol atsın yinede yaranamaz size ama elin adamı gelsin iki armayı öpsün hoop tamam deplasmanlara gelmesin olsuuunn ona laf olur mu laf dediğin bütün gün gol için uğraşan burağa edilir öyle takımın değerlerini ayaklar altına alıp taraftara oynayana değillki. Bazen diyorum inşallah burak çekip gider de Avrupaya kurtulur sizin gibi taraftardan.

Şu zihniyetide anlamıyorum yok kazma yok gol kaçırıyor Adam 2 senedir gol kralı o zaman alayı kazma bu ligin. Forvet dediğiniz adam gol kaçırır gol de atar. Her bulduğunu atan forvet yok zaten. Suarezin bile 30 a yakın golü var bi o kadar da kaçırdığı vardır. Saçma sapan konuşmayın. O zaman Muslera berbat kaleci niye gol yiyor. Gol yiyen kaleci mi olur kazma bu bak meloya drogbaya hiç gol yiyor mu

Kusura bakma ama Burak Yılmaz asla savunulacak bir forvet değil.

Suarez ile de karşılaştırmışsın. Git adamın gollerine bak. Oyun içinde gol harici neler yapıyor onlara bak gel sonra Suarezde kaçırıyor gol de.

En kritik maçlarda en kritik golleri kaçırıyor bu adam.

Gol attığım takımların çoğu averaj takımı.

Hayatında Burak Yılmaz attığı gollerle kaç GS-BJK veya GS-FB maçını çevirdi?
    Yedek man UTD haricinde hangi üst düzey Avrupa takımına gol atmayı başardı?

Akhisara 2 gol at
    Cluja 3 gol at
    Denizliye gol at

sonra Kral ol...

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Burak Yılmaz iyi futbolcu, sadece kötü bir dönem geçiriyor, biraz zaman vermek gerek.

Boyle bir gecede cesurca bir mesaj olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak=Umut tu maçta hatta burak daha hırslıydı ama top sürmeyi dahi bilmeyen adam hırs yapsa ne olurki işte
  • maçtan önce buna sakinleştirici felan vermeleri lazım. omuz omuzada adamın ağzını burnunu kırdı az daha da gözünü çıkarıyordu. Bazen kendini kaybediyor..

tamam yetenekleri sınırlı olabilir de kimi oynatacaksınız ki yerine?

en kötü hali bile ligde gol kralı oluyor. Tek forvet oynasak daha etkili maçlar çıkartacağımızdan kimsenin şüphesi de yok gördüğüm kadarıyla.
  • Allah aşkına bu adam neden hala gitmedi bölümden?Sözünden dönen tükürdüğünü yalayan adama ne denir?Yok hala banlanmayı bekliyormuşmuş utan ulan utan.Banlanmadın diye burda fink mi atman gerekiyor?Banlanma talebinde bulundunmu?Bırak bu işleri devlet su işleri azıcık kalıbınızın adamı olun mert olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Adam rekordan rekora gidiyor 3 sene üst üste gol krallığını ilan edecek hala beğenmeyin siz her maç en çok koşanlardan biri olsun her sene 30 gol atsın yinede yaranamaz size ama elin adamı gelsin iki armayı öpsün hoop tamam deplasmanlara gelmesin olsuuunn ona laf olur mu laf dediğin bütün gün gol için uğraşan burağa edilir öyle takımın değerlerini ayaklar altına alıp taraftara oynayana değillki. Bazen diyorum inşallah burak çekip gider de Avrupaya kurtulur sizin gibi taraftardan.

Şu zihniyetide anlamıyorum yok kazma yok gol kaçırıyor Adam 2 senedir gol kralı o zaman alayı kazma bu ligin. Forvet dediğiniz adam gol kaçırır gol de atar. Her bulduğunu atan forvet yok zaten. Suarezin bile 30 a yakın golü var bi o kadar da kaçırdığı vardır. Saçma sapan konuşmayın. O zaman Muslera berbat kaleci niye gol yiyor. Gol yiyen kaleci mi olur kazma bu bak meloya drogbaya hiç gol yiyor mu

Suarez ile de karşılaştırmışsın. Git adamın gollerine bak. Oyun içinde gol harici neler yapıyor onlara bak gel sonra Suarezde kaçırıyor gol de.

Akhisara 2 gol at
    Cluja 3 gol at
    Denizliye gol at

sonra Kral ol...

Fener beşiktaşın gelemediği şampiyonlar ligindeki cluja attı golleri

Uefa finalisti bragaya attı golleri

Takım değeri feneri beşiktaşı ezip geçen senin tabirinle yedek manu ya attı golleri

Schalkede topukla çalımı basıp attı deplasmanda en en en kritik yerde pozisyon olmadan golü attı

Geçen sene 34 gol attı şampiyonlar ligindeki gollerin %75 ini attı.

Bu kadar gol atan adam boş beleş adam değildir

Fatih terim bilmiyor mu bu adamı göndermeyi? Mancini bilmiyor mu? Hiddink bilmiyor mu teknik direktörlüğü bunu milli takıma alıyordu? Abdullah avcı bilmiyor mu?
    Mourinho anlamıyo mu futbolcudan kaç maç takip ettirdi burağı? Yada cantona anlamıyor mu futboldan bu adam galatasaray da bu kadar gol atıyorsa manchesterde kaç gol atar kim bilir dedi.. Kazma olduğu için mi lazio manchester atletico arsenal gibi devler istedi bütün sene???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• burak özellikle bu sene sadece kaleci dövüyor başka işlevi yok.
  • Krala laf yok :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KRAAAALLLLLLLL

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Bunları yazınca suçlu biz oluyoruz. Şu ZTK bile garanti değil dedim millet hemen saydırmaya başladı. Bu oyunla biz ikinci bile olamayız. Selçuk ile ikisi otobüsle mi gider, uçakla mı gider bilmiyorum ancak şu takımdan bir an önce gitsinler.

sen onu bunu bırakta bu iARDAs nickli şahsı neden spor bölümünden uzaklaştırmadın 1 haftadır ondan haber ver?Yoksa talepte bulundun da admin 1 haftadır bekletiyormu?Azıcık sözünüzün eri olun mert olun 1 haftadır uzaklaştıramadınız adamı sizdeki yeteneğe hayranım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Akhisara 2 gol at
    Cluja 3 gol at
    Denizliye gol at

sonra Kral ol...

Fener beşiktaşın gelemediği şampiyonlar ligindeki cluja attı golleri

Uefa finalisti bragaya attı golleri

Takım değeri feneri beşiktaşı ezip geçen senin tabirinle yedek manu ya attı golleri

Schalkede topukla çalımı basıp attı deplasmanda en en en kritik yerde pozisyon olmadan golü attı

Geçen sene 34 gol attı şampiyonlar ligindeki gollerin %75 ini attı.

Bu kadar gol atan adam boş beleş adam değildir

Fatih terim bilmiyor mu bu adamı göndermeyi? Mancini bilmiyor mu? Hiddink bilmiyor mu teknik direktörlüğü bunu milli takıma alıyordu? Abdullah avcı bilmiyor mu?
    Mourinho anlamıyo mu futbolcudan kaç maç takip ettirdi burağı? Yada cantona anlamıyor mu futboldan bu adam galatasaray da bu kadar gol atıyorsa manchesterde kaç gol atar kim bilir dedi.. Kazma olduğu için mi lazio manchester atletico arsenal gibi devler istedi bütün sene???

Ya Clujuda Bragayı de yemişim. Avrupanın asla üst düzey olamayacak takımlarına, Avrupanın en fazla Kayserisporu olacak takımlara gol atmak mı krallık?

Hangi maçta varlık gösterdi?

Schalke topukla çalım attı demişsin. Bana burada 1 tane senden başka o hareketi gerçekten bilerek yaptı diyebileek bir adam gösterirmisin? 100 kere değil 10000 kere yapsa 1 kere düşer.

Burak Yılmaz geçen sene tamamen FUTBOL ŞANSI yaşadı. Bu sene de gerçek Burak Yılmazı görüyoruz.

Ne olur artık şu adamı savunmayın. Anlamsız kaçıyor.

Götürdükleri kazandırdıklarından çok fazla.

Neredeydi peki topukla adam geçen Burak Yılmaz bu sene Avrupa da? Ne yaptı 8 maç? Madem kaliteli adam e nerede istikrar?

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Bunları yazınca suçlu biz oluyoruz. Şu ZTK bile garanti değil dedim millet hemen saydırmaya başladı. Bu oyunla biz ikinci bile olamayız. Selçuk ile ikisi otobüsle mi gider, uçakla mı gider bilmiyorum ancak şu takımdan bir an önce gitsinler.

carter küfür eden velet neden banlanmadı küfür edenin cezası sadece mesajını mı silmek böyle mi yöneticilik yapıyorsunuz
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    senin bu bölümde ne işin var ondan haber ver?1 haftadır uzaklaşamadın bölümden.Birazcık sözünün eri ol tükürdüğünü yalama mert ol
  • Kalecinin üstüne vurmaktan başka bir iş yaptığı yok.
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Siz ilk olarak lütfen üslubunuzu düzeltin. Arkadaşımız zaten aynı gün içerisinde banlanmayı talep etti. Ben de durumu bildirdim. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyorum. Yeteneğimi göstereceğim merak buyurmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoo10

Ben bunu halı sahada oynatmam

ben düğünümde oynatmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

senin bu bölümde ne işin var ondan haber ver?1 haftadır uzaklaşamadın bölümden.Birazcık sözünün eri ol tükürdüğünü yalama mert ol

Valla ben teklifimi yaptım halen daha bekliyorum. Şu an şu saniye bile sınırsız çizilebilirim gayet normal.

Ama senin gibiler görünce seviniyorum. Cidden çok kişiyi incitmişim zamanında belli. Beni ekarte edemedikleri için bu tip şahıslar ancak gidişimle mutlu olur.
  • Sen önce kendini banla sözünü tut. Hannover 96'da kendini banlayacaktı güya ama gelip burada gs düşmanı yazmasını iyi bilirsiniz. Burak gol kaçırabilir yerden yere vurmaya gerek yok eldeki en iyi forvet burak'tır. mancini'yi savunmayı bırakın artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.