Şimdi Ara

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim küfür edip banlanmadı? Ben sadece uyarı talep edebilirim, admin onaylar veya onaylamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Siz ilk olarak lütfen üslubunuzu düzeltin. Arkadaşımız zaten aynı gün içerisinde banlanmayı talep etti. Ben de durumu bildirdim. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyorum. Yeteneğimi göstereceğim merak buyurmayın.

Nasıl üslup kullanacağımı sizden öğrenecek değilim bir sıkıntı varsa şikayet edersin olur biter bölüm yöneticisisin forum yöneticisi değilsin önce haddinizi bilin ve görevlerinizi doğru düzgün bir şekilde yapıın.Admin hiçbir zaman talepleri 1 hafta bekletmez aciliyitini düşük tuttuysan bir kılıf uydurduysan orasını bilemeyeceğim
  • bugunku mactada gördük.burak golleri atsaydı mac farkli olacakti. YONETIMIN ISTIFA ETMESINE GEREK YOK GOL ATAN BIR FUTBOLCU ALINSIN BURAKTA FUTBOLU BIRAKSIN YETER.. Takim iyi gol yok gol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

Sizin şu yaptığınız ayıp.adam bütün maç çabaladı durdu koştu etti asistini yaptı güzel oynadı suçu buraka yüklüyosunuz.suç takımda teknik ekipde 2-0 olmuşken skora yatarsın zorlamanın alemi yok.

Banane abi çabasından banane??? Bu adam sadece gol atıyor diye tutulmuyor mu? Ne zaman oyuna katkısı oldu, takır takır golleri dizerken bile sistemi sabote ediyordu ama atıyordu en önemlisi de buydu. 2 metre toplu iteleyip gol atamıyorsa o işlevini de kaybetmiş demektir. Ee deli danalar gibi koşup çabaladıktan sonra banane? Sana da kondisyon yüklesem sen de onun kadar çabalarsın. Peki bu Galatasaray gibi bir kulüpte oynaman için yeterli mi?
  • Hala Burak Yılmaz diyen birisi büyük ihtimal futboldan anlamayan biridir.

Azıcık beyniniz varsa Burak fanları, düşünün; burak yılmaz x elmander karşılaştırması yapalım ve nasıl bir Galatasaray forveti olunabileceğini görelim. Tabii düşünme yeteneğiniz hala körermediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Sen önce kendini banla sözünü tut. Hannover 96'da kendini banlayacaktı güya ama gelip burada gs düşmanı yazmasını iyi bilirsiniz. Burak gol kaçırabilir yerden yere vurmaya gerek yok eldeki en iyi forvet burak'tır. mancini'yi savunmayı bırakın artık.

Al işte bitane daha.

Benim kendimi banlama gibi bir yetkim var mı? Talebimi verdim bekliyorum. İNŞALLAH da sınırsız banlanırım.

Eldeki en iy forvet Burakmış.. YAzık. Futbol bölümünde senin gibi futbolu anlamayan adamlar kalacak benim gidişimle. Ona üzülüyorum.

Bide sözünü tut falan demeler. Ben gayet konuda da yazdım ve bekliyorum gitmeyi. Ama sizlerin amacı benim gibilerin gitmesi çünkü meydan daha boş kalacak. Saçmalıklarınızla zehir salacaksınız forumda.

Sen, neverlate, yukardaki caneycaney, ozcan35... Valla forumun hali kötü.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt

teklifini yapmışmış teklif diyor birde.Erkek adam sözünde durur sen teklif yapmadın söz verdin.Uzaklaştırılmadın diye burda fink atman fırsattan istifade etmen erkeklikten nem kapamadığını sözünden döndüğünü gösterir.Valla benim futbolla pek alakam olmaz şuraya attığım mesaj sayısıda seninkinin çeyreğinin çeyreği bile değildir o yüzden sen beni incitmiş olamazsın.Sen ister dur ister durma ortada bir söz varsa adam olup,mert olup sözünü tutmak en önemlisidr
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Ben de size hesap vermek zorunda değilim. Forumun işleyişinden bir haber olduğunuz yazmış olduğunuz mesajlardan anlaşılıyor. O yüzden daha fazla açıklama yapmam gerçekten zaman kaybı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

teklifini yapmışmış teklif diyor birde.Erkek adam sözünde durur sen teklif yapmadın söz verdin.Uzaklaştırılmadın diye burda fink atman fırsattan istifade etmen erkeklikten nem kapamadığını sözünden döndüğünü gösterir.Valla benim futbolla pek alakam olmaz şuraya attığım mesaj sayısıda seninkinin çeyreğinin çeyreği bile değildir o yüzden sen beni incitmiş olamazsın.Sen ister dur ister durma ortada bir söz varsa adam olup,mert olup sözünü tutmak en önemlisidr

Git o konuya bak. Yöneticiye uzaklaştır beni diyen benim. Rezil olma burada.

Daha ne yapayım? Forumu satın alıp kendimi mi banlatayım?

Ben HALEN daha spor bölümlerinden sınırsız çizilmeyi bekliyorum.

Sen peki çok bilgilş bir arkadaşa benziyorsun. Ne yapmam lazım bi söylermisin? Kime başvurmam lazım? Allah aşkına söyle.

• carter kullanıcısına yanıt
    forumun işleyişini görevini yerine getirmekten bihaber olan kişiden öğrenecek değilim.Admin hiçbir isteği 1 hafta bekletmez.Valla ne hikmetse biri hakaret eder en geç 1 güne banlanır ama bu arkadaş 1 haftaya banlanamadı hala tebrik ediyorum sizi
  • Kralı yedirmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

http://forum.donanimhaber.com/m_89367400/f_//tm.htm#89367400

Sözünün eri ol, şaşırt beni.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89389437

ve hemen altındaki 2 mesaja bak.

Gitmeyi söylemişmiyim söylememişmiyim.

Sende mutlu olacaksın gidişimle. Sende foruma zehir saçan insanlardansın

Bende hayatımda sen, caner, neverlate gibi gerçekten hayata bir şey katamayacak insanlarla muhattap olmayacam. Herkes için kazançlı aslında gitmem. Umarımda çizilirim. Sen söyle peki kime talepte bulunayım. Hızlandırırmısın süreci?

• ulan herif tek başına takım da kriz çıkardı böyle kazmalık olur mu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Sen peki çok bilgilş bir arkadaşa benziyorsun. Ne yapmam lazım bi söylermisin? Kime başvurmam lazım? Allah aşkına söyle.

İlk önce sözünün eri olup spor bölümüne yazmayı kesebilirsin.Fırsattan istifade sallayabildiğim kadarıyla sallayayım diyorsun ama bu erkeklik değildir

sonrasında yöneticiye pm atıp uzaklaştırılmak istediğini söyleyebilirsin

o da olmadı forumdestek bölümüne mesaj atabilirsin,şikayet öneri bölümüne konu açabilirsin

Sen işi yokuşu sürmeye çalışıyorsun o konu altlara gider unutulur ama yaptığın sözünden dönmez erkeklik değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

İlk önce sözünün eri olup spor bölümüne yazmayı kesebilirsin.Fırsattan istifade sallayabildiğim kadarıyla sallayayım diyorsun ama bu erkeklik değildir

sonrasında yöneticiye pm atıp uzaklaştırılmak istediğini söyleyebilirsin

o da olmadı forumdestek bölümüne mesaj atabilirsin,şikayet öneri bölümüne konu açabilirsin

Sen işi yokuşu sürmeye çalışıyorsun o konu altlara gider unutulur ama yaptığın sözünden dönmez erkeklik değildir

Tamam bana en yetkili yöneticiyi söylesene forumda. Admin filan. Ona direk PM atıp link koyucam buraya.

Yeter ki senin gibi insanlarla ileride muhattap olmayayım. Bugün son olsun...

Cidden insanların hayatlarından çalıyosunuz. Oksijeniniz bu sizlerin.

Sürecin nasıl işlediği beni alakadar etmez. Sözü evren sensin, tutması gereken de sensin.

Ha uzaklaştırmayı isteyen senin iradense, buraya yazmamak da yine senin iraden. Uzaklaştırma almasan da bu bölüme yazmayacaksın.
    powerstorma pm at,desteğe konu aç bu kadar basit

sözünden dönmek için 40 takla atmana gerek yok.Yok neymiş yöneticiye teklifte bulunmuş sanki bilgi yarışması olaya bak

yöneticinin cevabıda "değmez hocam" olmuş yöneticiye bak tamam hallederiz diyeceğine sözünden döndürmeye çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Sürecin nasıl işlediği beni alakadar etmez. Sözü evren sensin, tutması gereken de sensin.

Ha uzaklaştırmayı isteyen senin iradense, buraya yazmamak da yine senin iraden. Uzaklaştırma almasan da bu bölüme yazmayacaksın.

Ben kendimi nasıl banlayabilirim bir anlatsana? Forumu satın mı alıcam nasıl olacak?

Bu arada bak ne demişim

"Arkadaşlar GS bugün elemez ise futbol bölümünden süresiz uzaklaştırılmayı isteyeceğim, bir daha geri dönmemek koşuluyla."

ve HALEN daha uzaklaştırılmayı bekliyorum sınırsız. Bak HALEN daha. Bu foruma birşey yazmam demek ile uzaklaştırma istemek aynı gibi görünsede farklı şeyler.

Cidden bana forumda ki en yetkili admini söylesene şu süreç bitsin, senin gibi mutsuz insanlar mutlu olsun. Cidden.

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Sayenizde maçın moral bozukluğunu üzerimden attım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.