Şimdi Ara

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bütün sezonun sorumlusu Burak'tır.

Yitirilen puanların %80'inde altında imzası vardır. Kafasında C.Ronaldo özentisi saç taşımak dışında hiçbir şey bulunmamaktadır.
    Atamadığı goller yüzünden elenmediğimiz kupa, kaçırmadığımız puan kalmadı hepsi kaçtı gitti.

Özellikle söylüyorum "o pozisyonları herkes gol yapamaz" demeyin söverim.
    Boş kaleye atamıyorsun atsan tavana gidiyor 1 metre geride olsan aut.
    Karşı karşıya hepsini harcıyorsun.
    Ayak içinden başka vuruş bilmiyorsun.
    Kafa atamıyorsun.

Ne olur söyleyin arkadaşlar biz mi anlamıyoruz hiçbir şeyden? Hangi pozisyonlar gol olur hangisi olmaz? Burak hepsini kaçırmakla haklı mıydı? Vicdanı insafı olan gelsin.

Geçen seneki de kesinlikle Burak değildi. Ya da Bbnce Lazio kaş göz arası kaçırdı adamı kopyasını iteledi bize.

yitirilen puanların %80inin altında imzası varsa,kazanılan puanların %90ının altında imzası vardır.
    yabancı kontenjanının olduğu yerde de,burak banko oynar.
    yazdığınız yorum,çok talihsiz bir yorum olmuş.

''Özellikle söylüyorum "o pozisyonları herkes gol yapamaz" demeyin söverim.
    Boş kaleye atamıyorsun atsan tavana gidiyor 1 metre geride olsan aut.
    Karşı karşıya hepsini harcıyorsun.
    Ayak içinden başka vuruş bilmiyorsun.
    Kafa atamıyorsun. ''

bunların hepsini kaçıran burak,nasıl oldu da 2 sezon gol kralı oldu.
    hadi 2 sezon şahane,efsanevi top oynadı,bu sezon formu düştü diyelim.bu sene de herif gol krallığına oynuyor.
    eleştiri yapacaksanız mantıklı eleştiri yapın,melo haricinde muslera da dahil olmak üzere bu sene takım formsuz.
    bütüns ezonun sorumlusu buraktır demek,ya da drogbadır demek ya da selçuktur demek ya da mancinidir demek çok ama çok yanlış.
    el birliği ile o şampiyon takımı bu hale getirdiler.

Geçen sene Burak bu kadar pozisyona girememiş olmasına rağmen yakaladıklarının %80'ini atıyordu.
    Bu sene yakaladıklarının %80'inin kaçıyor.

Geçen sezon yapılan gol servisleri boş geçilmiyor gole çevriliyordu.
    Bu sezon da yüksek oranda gol servisleri yapıldı ancak beceriksizlik yüzünden golle sonuçlandırılamadı.

Galatasaray geçen sezondan daha yüksek gol pozisyonu yüzdesiyle oynuyor. Bu durumda %80'ini Burak'a yıkmam kadar doğal bir şey yok. %20'si Umut %10'u da Drogba'nındır.
    Orta saha görevini yapamıyor olsa bu futbolcular bu kadar pozisyona giremez. Goller kaçtıkça takım stres oluyor rakip üstüne çullanıyor hataya zorlanıyorsun.

Buradan Burak'ın bu sezon hangi maçlarda gol attığına bakabilirsin:
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=91384

Burak Trabzon maçında 3 (karambole 2 gol), Bursa maçında 1 puan kazanmamıza katkı sağladı. Antalya maçında ilk golü attı ancak kaçırdıklarıyla 3 puanı kaçırttı.
    Ayrıca 6-1 biten maçta da gol attı. O gol puan almamızı mutlak kılacak gol mü? Hayır. Diğerleri de bu şekilde.
    Atamadığı gollerle kaçan puanları yazarsam bayağı dolar burası. En acıklı olanları Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ve ilk yarıdaki Rize maçı. Beşiktaş maçını da yazardım da Drogba kurtarmıştı.
    Yakaladığı ve atamadıkları herkesin halen hafızasındadır.
    O nedenle yorum yazarken iyice irdeleyin.
    Burak korkunç derecede form düşüklüğü yaşıyor. Yetmiyor karakterini de zedeliyor. Saha içinde bakıyorum pas alamayınca gider yapıyor herkese. Veriyorlar pası bu sefer ne yapıyor?
    Daha fazla yazıp gerilmeyeceğim.

burağın bu sene düştüğünün ben de farkındayım,aksini iddaa etmiyorum.özellikle dünkü maçta o kafa vuruşunun hiç bir açıklaması yok.pederle maç izliyorduk ''bu vuruş terbiyesizliktir.'' dedim.samimi söylüyorum bunu.o kafa vuruşu terbiyesizliktir.
    ama kaybedilen puanların %80inin sebebi burak demek çok ama çok yanlıştır.bunu anlayın.

• 5m € bonservisle alınıp 74 maçta 45 gol atan bir oyuncuyu bu şekilde eleştiren insanlar varsa, gitsin diğer alınan oyuncuların verdiği katkılara baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkemre

şutları hep kaleci üstüne topun dibine girme gibi bir olayı yok topla beraber koşamıyor koşsada ayağından açıyor topu üstelik durmadan ofsayta düşüyor burak bu işte

Kamil ya bildiğin

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun.
  • en başından beri diyorum adamda futbol yeteyeni yok gollerinin yüzde 90'ı asistle kaleciye 3-5 metre kala atılmış goller allah rızası için ceza sahasında 2 kişi çalımlayıp gol atamıyor adam attıgı gollerde beleş goller en sonunda anladınız ama geç oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Adam rekordan rekora gidiyor 3 sene üst üste gol krallığını ilan edecek hala beğenmeyin siz her maç en çok koşanlardan biri olsun her sene 30 gol atsın yinede yaranamaz size ama elin adamı gelsin iki armayı öpsün hoop tamam deplasmanlara gelmesin olsuuunn ona laf olur mu laf dediğin bütün gün gol için uğraşan burağa edilir öyle takımın değerlerini ayaklar altına alıp taraftara oynayana değillki. Bazen diyorum inşallah burak çekip gider de Avrupaya kurtulur sizin gibi taraftardan.

Şu zihniyetide anlamıyorum yok kazma yok gol kaçırıyor Adam 2 senedir gol kralı o zaman alayı kazma bu ligin. Forvet dediğiniz adam gol kaçırır gol de atar. Her bulduğunu atan forvet yok zaten. Suarezin bile 30 a yakın golü var bi o kadar da kaçırdığı vardır. Saçma sapan konuşmayın. O zaman Muslera berbat kaleci niye gol yiyor. Gol yiyen kaleci mi olur kazma bu bak meloya drogbaya hiç gol yiyor mu

Katıldığım tek kısmı kalınlaştırdım mesajda.

• Burak ayarsiz ne yapacagi belli olmuyor . Takimda futbolcularin bazilari yanlis yerde oynatiliyor buda takimi etkiliyor. Selcuk pas atamiyor rakip oyuncuya kaptiriyor sonra pozisyon yiyor takim . Mancini den cok oyuncularin kotu performansi takimi etkiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eboue sabri sag kanati bitirdiler .Telles sol kanatta yanliz kaliyor ne atakta tam destek bulabiliyor ne de defansta . Drogba nin anlamsiz frikikleri yetti artik . yeni alinan oyuncular iş yapmadi telles harici bunun nedeni de yildiz adayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Laparzi

• hatırlıyorum da Burak a saydırırken konularda , sen ne anlarsın adam onlarca gol atıyor , gol kralı vs vs diyorlardı o diyenlerin %90 ı şu anda Burak a saydırmakla meşgul.

Bu forumda ki ben taraftarım diyenlerin büyük kısmı çocuk ve ergenlik dürtüsüyle kararsızlık yaşıyor. kalan küçük kısım ise işte sürekli hakarete uğrayanlar.
  • Dun bursa macinda adamin gozlerini cıkaracaktı nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asiri sansli bence..

• Ardayi kolayca gönderdiler de Burak tan o kadar kolay vazgecemediler

• İnşallah bizim maçta Drogba - Burak ikilisi oynar.
  • İnsaf ya, burada ligin 4 büyük takiminda oynamış, ikisinde gol kralı olmuş , türk milli takiminin santrafor undan bahse diyoruz. Yorumlarinizi bu minvalde yapin lütfen, tamam emek hirsizi olabilir, sevimsiz olabilir ama bu adam gaye gelince boyle oldu. At sahibine göre kişner.

• Burak ve selcuk hatasız süper kusursuz mükemmel oldugundan elestirmek kimin haddine
  • Bize ortasahaları oyuna sokabilen,ayağı iyi bir forvet lazım.Burak bu takımın el frenlerinden birisidir.Top tutamaz,süremez,pas yeteneği kısıtlı en basitinden adam ver kaç ya da al ver yapmıyor,haldur huldur koşup saçma fauller yapıyor,hava toplarında istikrarsız ... Özellikle ilk 2-3 özellik bizim gibi bir takımın oynatacağı forvette olmazsa olmaz olmalı.Burak varken asla çok yönlü bir takım olamayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreMustafa

İnşallah bizim maçta Drogba - Burak ikilisi oynar.

Mesaj şurda dursun
  • Nedir bu nankörlük 3. Gol krallığına gidiyor .. Geçen yıl onun sayesinde çeyrek final oynadık.. Kimi istiyorsunuz nasıl biri olsun anlamıyorum ki..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.