Şimdi Ara

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hocam. Takımın gidişatı zaten kötü, kesinlikle haklısınız lakin bu akşam net fırsatları değerlendiremeyip turu zora sokan takım değil Burak'dır. İnanın anlayamıyorum bu adam bu golleri nasıl kaçırıyor. O kafayla kaçırmış olduğu gol tamamen rezillikti. Zaten takımda adam akıllı oynayan bir kaç oyuncu var umarım onları da takımda tutabiliriz. Sneijder, Selçuk olayına gelecek olursak; bunun ardında yatan sebepleri kestirmek zor ancak takım içi kopukluklar olduğu net olarak gözüküyor. Sneijder'ın yapmış olduğunu da doğru bulmuyorum. İyi akşamlar hocam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Adam rekordan rekora gidiyor 3 sene üst üste gol krallığını ilan edecek hala beğenmeyin siz her maç en çok koşanlardan biri olsun her sene 30 gol atsın yinede yaranamaz size ama elin adamı gelsin iki armayı öpsün hoop tamam deplasmanlara gelmesin olsuuunn ona laf olur mu laf dediğin bütün gün gol için uğraşan burağa edilir öyle takımın değerlerini ayaklar altına alıp taraftara oynayana değillki. Bazen diyorum inşallah burak çekip gider de Avrupaya kurtulur sizin gibi taraftardan.

Şu zihniyetide anlamıyorum yok kazma yok gol kaçırıyor Adam 2 senedir gol kralı o zaman alayı kazma bu ligin. Forvet dediğiniz adam gol kaçırır gol de atar. Her bulduğunu atan forvet yok zaten. Suarezin bile 30 a yakın golü var bi o kadar da kaçırdığı vardır. Saçma sapan konuşmayın. O zaman Muslera berbat kaleci niye gol yiyor. Gol yiyen kaleci mi olur kazma bu bak meloya drogbaya hiç gol yiyor mu

Afferin ilk defa güzel konuştun kerata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak Yılmaz'ın kredisi çoktan bitti.
  • hala burak 1000 gol atsa yaranamaz diyorlar. vay arkadaş hala gole endeksli konuşuyorlar klavyeye ketçap döküp yiyeceğim taner misali.

burak 142515135 gol atsa da yaranamaz bana. niye mi?
    elmander-baros veya elmander-necati hattını hatırlayın, hani o efsane oynadığımız sezondan. bugünden farkı neydi takımın?
    iki forvet orta sahaya gelir, top alıp top verir, stoperleri sürükleyip arkalarından gelenlere boş alan yaratırlardı ve takım golü atardı bir şekilde.
    muslera'ya kadar herkes gol attı o sezon!

artık o yok! burak efendi gol atarsa atacak, atamazsa forvetler dizilecek ceza sahasına, orta sahalar da topu çevirip duracak!
    sistemimiz hiçbir zaman çözülmedi, burak mahvetti bizi. bir gün anlayacaksınız dedim, anlaşıldı ama geç oldu, zararlı çıkan biz olduk.
  • Arkadaşlar bu takımda herkesin alternatifi olmalı. Burağı koymuşler forvete, ali babanın çiftliği gibi...

Drogba yoksa icraat yok. Drogba da zaten durumundan memnun değil herhalde, Törkiş stayla bizi bu kadar götürüyor, bi jardel olsa herhalde burağın kaçırdıklarının yarısıyla gol kralı olmuştu.
  • Hep destek tam destek. Burak gol kaçırsa da bu ligde en fazla gol atan oyunculardan biri şu halinde bile. Burada takımın gol yükünü bir iki kişi üzerinde olması sorun. Bu 1-2 kişi markaj altında kaldığında yada formsuz olduğunda(hani pesteki mavi oluyor ya ondan böyle anlatmazsam anlayacağınızı düşünmediğim için belirteyim istedim.) takım gol atamıyor dolayısıyla puan kaybediyorsun. ilk senemizi hatırlayın gol atmayan adam yoktu herkesin skora katkısı vardı. Zaten sene başındaki kötü tablodan sonra oyuncular mental olarak bitti ben nasıl CL de üst tura çıktılar hala anlamış değilim de. Oyuncular havasında oldu mu Türkiyedeki her takımı yenerler yoksa her takıma da yenilebilirler hiç stabil olmayan bir yapı. Burada suç büyük oranda taraftarın ve Yönetimin oyuncuların üstündeki baskıyı almadı. Bunu FT, Ali dürüst ve Albayrak ile iyi yapıyordu ama yabancı hoca doğal olarak yapamıyor ve yönetim çok etkisiz. Bakınız bu çok öenmli birşey takımı havaya sokanda biziz. yerin dibine sokan da ama taraftarı bu gazı veren de yönetimdir. Yönetim dirayetli olursa o oyuncuların performası da ona bağlantılı olarak artar.

• 12 milyona satılması gerekirdi bizimkiler 20 milyona satmayı düşünüyorlardı ama elde patladı bu sezon 4 e 5 e satarlar vizyonumuz var diyorlar ama vizyonumuz falan yok

• Taa bizdeyken söylüyordum ben bu adamın bi cacık olmadığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Burak Yılmaz iyi futbolcu, sadece kötü bir dönem geçiriyor, biraz zaman vermek gerek.

Selçuk İnan diyecektin sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bütün sezonun sorumlusu Burak'tır.

Yitirilen puanların %80'inde altında imzası vardır. Kafasında C.Ronaldo özentisi saç taşımak dışında hiçbir şey bulunmamaktadır.
    Atamadığı goller yüzünden elenmediğimiz kupa, kaçırmadığımız puan kalmadı hepsi kaçtı gitti.

Özellikle söylüyorum "o pozisyonları herkes gol yapamaz" demeyin söverim.
    Boş kaleye atamıyorsun atsan tavana gidiyor 1 metre geride olsan aut.
    Karşı karşıya hepsini harcıyorsun.
    Ayak içinden başka vuruş bilmiyorsun.
    Kafa atamıyorsun.

Ne olur söyleyin arkadaşlar biz mi anlamıyoruz hiçbir şeyden? Hangi pozisyonlar gol olur hangisi olmaz? Burak hepsini kaçırmakla haklı mıydı? Vicdanı insafı olan gelsin.

Geçen seneki de kesinlikle Burak değildi. Ya da Bbnce Lazio kaş göz arası kaçırdı adamı kopyasını iteledi bize.

yitirilen puanların %80inin altında imzası varsa,kazanılan puanların %90ının altında imzası vardır.
    yabancı kontenjanının olduğu yerde de,burak banko oynar.
    yazdığınız yorum,çok talihsiz bir yorum olmuş.

''Özellikle söylüyorum "o pozisyonları herkes gol yapamaz" demeyin söverim.
    Boş kaleye atamıyorsun atsan tavana gidiyor 1 metre geride olsan aut.
    Karşı karşıya hepsini harcıyorsun.
    Ayak içinden başka vuruş bilmiyorsun.
    Kafa atamıyorsun. ''

bunların hepsini kaçıran burak,nasıl oldu da 2 sezon gol kralı oldu.
    hadi 2 sezon şahane,efsanevi top oynadı,bu sezon formu düştü diyelim.bu sene de herif gol krallığına oynuyor.
    eleştiri yapacaksanız mantıklı eleştiri yapın,melo haricinde muslera da dahil olmak üzere bu sene takım formsuz.
    bütüns ezonun sorumlusu buraktır demek,ya da drogbadır demek ya da selçuktur demek ya da mancinidir demek çok ama çok yanlış.
    el birliği ile o şampiyon takımı bu hale getirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Bunları yazınca suçlu biz oluyoruz. Şu ZTK bile garanti değil dedim millet hemen saydırmaya başladı. Bu oyunla biz ikinci bile olamayız. Selçuk ile ikisi otobüsle mi gider, uçakla mı gider bilmiyorum ancak şu takımdan bir an önce gitsinler.

hocam olan bize oldu. zar zor oluşmuş bir takım fenerin şikesi yüzünden dağıldı gitti. yoksa o sene resmi olarak şampiyon olsaydık selçuk gidermiydi sonrada burak gider miydi. gerçi burak ta hep bir istanbul isteği olduuğu belliydi. ama trabzonda kalsa heralde böyle sevilmeyecek hale gelmezdi.
  • Ben bunu gs aldığındada trabzondada söyledim burak a 5 tane net pozisyon verceksinki birini atsın

Bunu kime desem ardı arkası gelmeyen laflar yiyordum
  • burakı beşiktaştan beri sevmem az saç baş yoldurmadı. dikkatli izlesenz bu adamı 20-30gol attığı dönemlerde de beğenmeyecektniz!

• Gelmesini bir kez bile istememiştim. Beyni olmayan forvet olmaz arkadaşım. Taşra amatör takım forveti gibi egodan başka hiçbir şeyi yok. Ota boka kendini fırlatması, düşünce verdiği tepkisi ve surat şekli hep gereksiz. Küçükken mahallede hep forvette durup en ufak darbede ağlayan çocuklara benziyor. Kondisyonum olsa ondan biraz daha az gol atardım.

• Transferinin ilk günleri dedim bu Balta'dan bişey olmaz diye kanser eder adamı yeminle

• Oo nankörlüğün kitabını yazmışsınız beylel hayırlı olsun. Alayım eksileri

• Bu sene başında kafasına saksı düşmüş. Eskiden de çok iyi bir oyuncu değildi ama öyle ya da böyle aralara kaçarak kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve atıyordu.

Ama bu sene? Bu sene de devam ediyor aralara kaçmalara, top alıp kaleciyle karşı karşıya kalmaya ama arkadaş bir insan -amatör ligden getirsen- o topların %70'ini gole çevirir. Burak ise her maç 3-4 tane kaçırıyor.

Hiç kimse bu kazma kadar kaleciyle karşı karşıya kalacak şekilde savunmanın arkasına kaçamaz, ama bu işi başaranların da hiçbiri bu kadar gol kaçırmaz.

Artık adam karşı karşıya kalınca tüh be keşke umut'a gelseydi diyorum. Çünkü eminim ki kaçıracak.
  • Sen bizim Kuyt Sow Emenike ne kadar kaciriyor biliyor musun? Burak'i hic sevmem ama onun sucu oldugunu sanmiyorum. Suc Mancini de. Yabanci hoca iki bagirip iki taktik yazmakla olmuyor bu is. Bir de yabanci futbolcuya cok fazla ayricalik tanimayacaksin. Takimda sozu gecen yillardir o takimin oyuncusu olan 2-3 kisi olacak o ruhu bilecekler ve arkadaslarini da motive edecekler.

• Burak Yılmaz ile Selçuk'a sallayanalr taraftar değildir gözümde.Nankörlüğün bu kadarı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.