Şimdi Ara

Burak Yılmaz denen adamın bu takımda oynadığı her saniyeye yazıklar olsun. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burak tam bir kazma. top sürmesini bilmeyen bi futbolcu olabilir mi ya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence masceranonun orta sahadan defans oyuncusu olduğu gibi burak orta saha oyuncusu olmasi lazim yoksa gitsin

• Klasik Burak Yılmaz işte arkadaşlar ne bekliyordunuz ondan, herifin tek kaabiliyeti savunma arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya kaldığında ayak içiyle topu köşeye göndermek, iyi günündeyse tabi.Umut'u da Burak'ı da Trabzon'dan çok iyi tanıyorum ve Umut her zaman takım oyuncusu olmuştur daha verimli oynar.Zamanında Umut'a çok sövdük ama keşke dönse Trabzon'a.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Burak'ı asla savunmuyorum beni yanlış anlamayın ama Umut pozisyona girebildi mi maç boyunca? Ya da Drogba maçlarda hiç pozisyona girebiliyor mu? Burak her zaman bir şekilde kendine pozisyon yaratıyor. Başka bir forvet 2 pozisyona girip 1'ini atıyorsa Burak da 4 pozisyona girip 1'ini atıyor.

Demek istediğim "şu pozisyonda Burak yerine başkası olsaydı şöyle böyle olurdu" mantığı işlemiyor ne yazık ki çünkü başka bir adam olsa o pozisyon olmayacak bir kere.

Fakat kazmalığına cidden diyecek lafım yok.Azıcık daha zeki-teknik olsaydı şimdiki attığının iki katını atardı.

hocam bu adama bir haller oldu. Trabzondan beri dikkatle takip ediyorum bu adamı. Top kontrolü futbol bilgisi top sürmesi falan hep bu şekildeydi zaten değişen bir şey yok.
    Ama adam yakalıdığı pozisyonları özellikle kaleci ile karşı karşıya kaldı mı kaçırmıyordu. Muhteşem bir yüzdesi vardı.
    Noldu bu adamana bir sihirli değnek değmişti şimdi o sihir mi gitti. Anlaşılacak gibi değil. Amatör futbolcu gibi top oynuyor. Şaşılacak şey.

ben söyleyeyim
    kanatta oynatılması, adam zaten zor bela yapıyordu son vuruşları, kanatta oynadığından beri tüm ayarı kaçtı
    daha fazla koşuyor artık başka sorumlukları var vs. eskiden kafasında tek şey vardı onu bile belli bir standartın altında yapıyordu

uzun zamandır yazıyorum bu adamın kanat oynatılacağı taa terim dönemi sezon sonu kanaltürk programında belliydi
    o günde dedim mutlaka satılmalı diye,iş işten geçti artık 5m satılğıa koysak kimse almaz
    o lazio transferine son dk taş koyan menajerinin evinede ateşler düşsün, bunu yazdım diye bi ara - rekoru kırıyorduk

tabii bu adamı sağ kanatta ws sol kanatta oynatan mancinide suç daha fazla

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Hacı gitme be, kal

• quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

Burak Yılmaz iyi futbolcu, sadece kötü bir dönem geçiriyor, biraz zaman vermek gerek.

Tamam... Kaç saat lazım...??

• gecen senede burak Galatasarayın forvetiydi.neden takım şampiyon oldu shalkeyi eleyip ceyrek finale kaldı.takımın sorunu burak falan değil.kendinizi kandırmayın.2 0 öndesin 10 kişi bile kalsan bahane değil.at sahibine göre kişniyor işte.
  • Burak ta yıldız kumaşı olsa Beşiktaş bırakır mıydı? Beşiktaş ı geçtim Fenerbahçe bırakır mıydı? Feneri geçtim Trabzon bırakır mıydı? O değilde Türk futbolunun laneti adam bütün kulüplerin elinden geçmiş.
  • Yalnız adamı hep savunurdum ama bende artık bu adamın yetenek fakiri olduğu anladım. Bir futbolcu ayağında hiç mi top tutamaz yahu hiç mi olumlu bir pas veremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

Adam rekordan rekora gidiyor 3 sene üst üste gol krallığını ilan edecek hala beğenmeyin siz her maç en çok koşanlardan biri olsun her sene 30 gol atsın yinede yaranamaz size ama elin adamı gelsin iki armayı öpsün hoop tamam deplasmanlara gelmesin olsuuunn ona laf olur mu laf dediğin bütün gün gol için uğraşan burağa edilir öyle takımın değerlerini ayaklar altına alıp taraftara oynayana değillki. Bazen diyorum inşallah burak çekip gider de Avrupaya kurtulur sizin gibi taraftardan.

Şu zihniyetide anlamıyorum yok kazma yok gol kaçırıyor Adam 2 senedir gol kralı o zaman alayı kazma bu ligin. Forvet dediğiniz adam gol kaçırır gol de atar. Her bulduğunu atan forvet yok zaten. Suarezin bile 30 a yakın golü var bi o kadar da kaçırdığı vardır. Saçma sapan konuşmayın. O zaman Muslera berbat kaleci niye gol yiyor. Gol yiyen kaleci mi olur kazma bu bak meloya drogbaya hiç gol yiyor mu

Kusura bakma ama Burak Yılmaz asla savunulacak bir forvet değil.

Suarez ile de karşılaştırmışsın. Git adamın gollerine bak. Oyun içinde gol harici neler yapıyor onlara bak gel sonra Suarezde kaçırıyor gol de.

En kritik maçlarda en kritik golleri kaçırıyor bu adam.

Gol attığım takımların çoğu averaj takımı.

Hayatında Burak Yılmaz attığı gollerle kaç GS-BJK veya GS-FB maçını çevirdi?
    Yedek man UTD haricinde hangi üst düzey Avrupa takımına gol atmayı başardı?

Akhisara 2 gol at
    Cluja 3 gol at
    Denizliye gol at

sonra Kral ol...

Kardeşim sizin bu mantığınızı hiç anlam veremiyorum yok büyük takıma atamadı yok kücük takıma atamadı bırak bunları bu adamı mac içinde topsuz izle bakalım biraz kaç kez arkaya koşular yapıyor kaç kez çapraz koşular yapıyor kaç macı bu adamın attığı ve attırdığı goller sayesinde kazandık bunlara al önüne bak 20 küsür maçta 13 gol atıp 8 asist (asist tam kaç bilmiyorum ) yapan bir adama boş oyuncu diyorsun bu adam daha neler yapsın siz sevin diye yok bu adam zeki değilmiş golleri beleşmiş hadi yaptığı koşuları görmezden gelip goller beleş dedin ya futbolu okuyamayan futbol zekası olmayan bir adam bu kadar asisti nasıl yaptı o zaman GALATASARAY İÇİN ÇABALAYAN HER MAÇ KOŞAN KENDİNİ HIRPALAYAN VE SONUCUNDA GOL VE GOLLER ATAN BİR ADAMA TOPCU değil deyip kestirip atıyorsunuzya HELAL OLSUN SİZE....

• Burak'ın bu işler

• Aşırı şımartılmış kulağını çeken yok.

Bildiğin Güiza oldu çıktı adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Sen bizim Kuyt Sow Emenike ne kadar kaciriyor biliyor musun? Burak'i hic sevmem ama onun sucu oldugunu sanmiyorum. Suc Mancini de. Yabanci hoca iki bagirip iki taktik yazmakla olmuyor bu is. Bir de yabanci futbolcuya cok fazla ayricalik tanimayacaksin. Takimda sozu gecen yillardir o takimin oyuncusu olan 2-3 kisi olacak o ruhu bilecekler ve arkadaslarini da motive edecekler.

Burak yerine Sow bizde olsaydı şuan 1-2 puan önünüzdeydik. Ligde puan kaybettiğimiz her maç Burak maç başına 2 tane %100'lük gol kaçırdı sene başından beri.

Hocam kral yapan sizsiniz. Gol atınca aslanım benim atamayınca gitti şampiyonluk. Emenike de çok kaçırıyor. Kuyt zaten atamıyor. Sow ne zamandır gol atamıyor sen biliyosun. Ama birinden biri çıkıp atıyor. Burak kaçırıyor ama atıyor da. Tekrar söylüyorum zerre kadar sevmem ama beni şaşırtmıştır o kadar gol atabilmesiyle geçtiğimiz seneler. Hocam olay forvet vs değil. Takım içinde denge yok sizde. Bizde başka ve Aykut hoca takım dengesini üst seviyede tuttu. Ayrıca ben hiçbir Türk futbolcunun yabancı bir hoca ile motive olabildiğini düşünmüyorum. Mancini zaten motive yönü zayıf bir adam. Sizin sıkıntı takım olamamanız. O bizde olsaydı dediğin Sow'u Ersun hoca kaç hafta kesti biliyosun dimi. Bunları yaparsan takım olursun. Herkes çok mücadele edenin koşanın oynayacağını bilecek. Bizim yıllar önce geçtiğimiz isim hoca isim transfer dönemini geçiriyorsunuz. Öyle olmadığını biz de gördük siz de göreceksiniz. Yardımcı hocalarınız da sanki sırf hatır için alınmış adamlar. Ben size söyleyim Akhisarın hocasını getirin. Arkasında durun. Drogbayı kesebilecek yetki otoriteyi verin şampiyon olursunuz ya da kapışırız birlikte :)

• Şimşek santraforunuz ne hale geldi,geceleri şimşek.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o sezon bunlar yaşanmış olsa bir çok futbolcu yine TS ile devam edebilirdi hatta daha iyi takviyeler yapardınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen bizim Kuyt Sow Emenike ne kadar kaciriyor biliyor musun? Burak'i hic sevmem ama onun sucu oldugunu sanmiyorum. Suc Mancini de. Yabanci hoca iki bagirip iki taktik yazmakla olmuyor bu is. Bir de yabanci futbolcuya cok fazla ayricalik tanimayacaksin. Takimda sozu gecen yillardir o takimin oyuncusu olan 2-3 kisi olacak o ruhu bilecekler ve arkadaslarini da motive edecekler.

Burak yerine Sow bizde olsaydı şuan 1-2 puan önünüzdeydik. Ligde puan kaybettiğimiz her maç Burak maç başına 2 tane %100'lük gol kaçırdı sene başından beri.

Hocam kral yapan sizsiniz. Gol atınca aslanım benim atamayınca gitti şampiyonluk. Emenike de çok kaçırıyor. Kuyt zaten atamıyor. Sow ne zamandır gol atamıyor sen biliyosun. Ama birinden biri çıkıp atıyor. Burak kaçırıyor ama atıyor da. Tekrar söylüyorum zerre kadar sevmem ama beni şaşırtmıştır o kadar gol atabilmesiyle geçtiğimiz seneler. Hocam olay forvet vs değil. Takım içinde denge yok sizde. Bizde başka ve Aykut hoca takım dengesini üst seviyede tuttu. Ayrıca ben hiçbir Türk futbolcunun yabancı bir hoca ile motive olabildiğini düşünmüyorum. Mancini zaten motive yönü zayıf bir adam. Sizin sıkıntı takım olamamanız. O bizde olsaydı dediğin Sow'u Ersun hoca kaç hafta kesti biliyosun dimi. Bunları yaparsan takım olursun. Herkes çok mücadele edenin koşanın oynayacağını bilecek. Bizim yıllar önce geçtiğimiz isim hoca isim transfer dönemini geçiriyorsunuz. Öyle olmadığını biz de gördük siz de göreceksiniz. Yardımcı hocalarınız da sanki sırf hatır için alınmış adamlar. Ben size söyleyim Akhisarın hocasını getirin. Arkasında durun. Drogbayı kesebilecek yetki otoriteyi verin şampiyon olursunuz ya da kapışırız birlikte :)

Burak'ı ben geçen sene eleştiriyordum yine, bu forumda 1-2 üye üstüme saldırıyordu.

Seneye düzeliriz ama Mancini-Selçuk-Burak üçlüsünün defolup gitmesi lazım.

sizin gibi taraftarlar defolup giderse o zaman düzelir bu takım sürü psikolojisi var sizde 3-5 kisi burak kötü mü dedi oo tamam burak kötü patos selçuk'u yerin dibine soka soka sonunda bakıyorum bütün taraftar selçuk'u gönderme pesinde mancini'yle bursa'ya akhisar'a 6 atarken mancini general yap bizi 2 maç kötü sonuç alınca istifa çocuk parkı değil bu klüp fenerin sike olayı eğer bizim basımıza gelseydi bu taraftarın yarısı takımı bırakırdı biraz sahip çıkın takımınıza bu kadar nankörlük olmaz lafım sadece sana değil senin gibi düsünen bütün taraftara

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Burak ta yıldız kumaşı olsa Beşiktaş bırakır mıydı? Beşiktaş ı geçtim Fenerbahçe bırakır mıydı? Feneri geçtim Trabzon bırakır mıydı? O değilde Türk futbolunun laneti adam bütün kulüplerin elinden geçmiş.

burağı yıldız yapan şenol güneşti. trabzonda oyun burak üzerine kuruluydu burağın trabzonda attığı goller hep aynı tipti. gs de de ilk sene bunu yapabildi. ama drogba ve sneijdeer den taktikler değişti ve burak etkisiz kaldı. hayatının hatasının trabzondan gitmekle yaptı.
  • her futbolcunun kötü dönemleri olabilir bunları asmanın yolu futbolcuyu küstürerek veya kadro dısı bırakılarak asılamaz.Selçuk da burak da elinden gelen mücadeleyi veriyor en iyisini yapmaya çalısıyor önceki yönetimde futbolcularla yönetimin arasındaki köpü geçisi abdurrahim albayrak gibi ali dürüst gibi adamlarla sağlanıyordu onlar gidince yerine gelenler bu köprü vazifesini göremeyince takımda ayrılıklar olustu burdaki sorumlu da baskandır dün sneijder gol attıktan sonra selçuk'u dövecek neredeyse bunun sorumlusu ne selçuk ne sneijder baskan yönetim kurulunu değistirerek hata yaptı fatih terim'in gidip yerine yeni bir teknik direktör gelmesi doğru karar ama özellikle abdurrahim albayrak'ın takımda tutulması lazımdı birlik beraberlik bozuldu mu ne basarı gelir ne de taraftar mutlu olur bu sezon çok da kötü değiliz sampiyonlar liginde 2. tur büyük basarı ligde de bjk ile 1 puan fark var ki 2. olursak sampiyon olmus gibi yine sampiyonlar ligine gidiyoruz bu zor günlerde bizim tek hedefimiz atese odun atmak değil bu atesi söndürmeye çalısıp takımımıza destek olmaktır

• şutları hep kaleci üstüne topun dibine girme gibi bir olayı yok topla beraber koşamıyor koşsada ayağından açıyor topu üstelik durmadan ofsayta düşüyor burak bu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bütün sezonun sorumlusu Burak'tır.

Yitirilen puanların %80'inde altında imzası vardır. Kafasında C.Ronaldo özentisi saç taşımak dışında hiçbir şey bulunmamaktadır.
    Atamadığı goller yüzünden elenmediğimiz kupa, kaçırmadığımız puan kalmadı hepsi kaçtı gitti.

Özellikle söylüyorum "o pozisyonları herkes gol yapamaz" demeyin söverim.
    Boş kaleye atamıyorsun atsan tavana gidiyor 1 metre geride olsan aut.
    Karşı karşıya hepsini harcıyorsun.
    Ayak içinden başka vuruş bilmiyorsun.
    Kafa atamıyorsun.

Ne olur söyleyin arkadaşlar biz mi anlamıyoruz hiçbir şeyden? Hangi pozisyonlar gol olur hangisi olmaz? Burak hepsini kaçırmakla haklı mıydı? Vicdanı insafı olan gelsin.

Geçen seneki de kesinlikle Burak değildi. Ya da Bbnce Lazio kaş göz arası kaçırdı adamı kopyasını iteledi bize.

yitirilen puanların %80inin altında imzası varsa,kazanılan puanların %90ının altında imzası vardır.
    yabancı kontenjanının olduğu yerde de,burak banko oynar.
    yazdığınız yorum,çok talihsiz bir yorum olmuş.

''Özellikle söylüyorum "o pozisyonları herkes gol yapamaz" demeyin söverim.
    Boş kaleye atamıyorsun atsan tavana gidiyor 1 metre geride olsan aut.
    Karşı karşıya hepsini harcıyorsun.
    Ayak içinden başka vuruş bilmiyorsun.
    Kafa atamıyorsun. ''

bunların hepsini kaçıran burak,nasıl oldu da 2 sezon gol kralı oldu.
    hadi 2 sezon şahane,efsanevi top oynadı,bu sezon formu düştü diyelim.bu sene de herif gol krallığına oynuyor.
    eleştiri yapacaksanız mantıklı eleştiri yapın,melo haricinde muslera da dahil olmak üzere bu sene takım formsuz.
    bütüns ezonun sorumlusu buraktır demek,ya da drogbadır demek ya da selçuktur demek ya da mancinidir demek çok ama çok yanlış.
    el birliği ile o şampiyon takımı bu hale getirdiler.

Geçen sene Burak bu kadar pozisyona girememiş olmasına rağmen yakaladıklarının %80'ini atıyordu.
    Bu sene yakaladıklarının %80'inin kaçıyor.

Geçen sezon yapılan gol servisleri boş geçilmiyor gole çevriliyordu.
    Bu sezon da yüksek oranda gol servisleri yapıldı ancak beceriksizlik yüzünden golle sonuçlandırılamadı.

Galatasaray geçen sezondan daha yüksek gol pozisyonu yüzdesiyle oynuyor. Bu durumda %80'ini Burak'a yıkmam kadar doğal bir şey yok. %20'si Umut %10'u da Drogba'nındır.
    Orta saha görevini yapamıyor olsa bu futbolcular bu kadar pozisyona giremez. Goller kaçtıkça takım stres oluyor rakip üstüne çullanıyor hataya zorlanıyorsun.

Buradan Burak'ın bu sezon hangi maçlarda gol attığına bakabilirsin:
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=91384

Burak Trabzon maçında 3 (karambole 2 gol), Bursa maçında 1 puan kazanmamıza katkı sağladı. Antalya maçında ilk golü attı ancak kaçırdıklarıyla 3 puanı kaçırttı.
    Ayrıca 6-1 biten maçta da gol attı. O gol puan almamızı mutlak kılacak gol mü? Hayır. Diğerleri de bu şekilde.
    Atamadığı gollerle kaçan puanları yazarsam bayağı dolar burası. En acıklı olanları Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ve ilk yarıdaki Rize maçı. Beşiktaş maçını da yazardım da Drogba kurtarmıştı.
    Yakaladığı ve atamadıkları herkesin halen hafızasındadır.
    O nedenle yorum yazarken iyice irdeleyin.
    Burak korkunç derecede form düşüklüğü yaşıyor. Yetmiyor karakterini de zedeliyor. Saha içinde bakıyorum pas alamayınca gider yapıyor herkese. Veriyorlar pası bu sefer ne yapıyor?
    Daha fazla yazıp gerilmeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.