Şimdi Ara

takım otobüsü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merak ettiğim bir konu var az önce gördüm dikkatimi çekti bizim takım otobüsü izmirde antalyada trabzonda görüyoruz o otobüs oraya nasıl geliyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Takım Otobüslerinin Deplasmanlara ve Yurtdışına Gitme Süreci

Takım otobüsleri, spor takımlarını maçlara, antrenmanlara ve diğer etkinliklere taşımak için kullanılan özel olarak tasarlanmış araçlardır. Bu otobüsler, oyuncuların ve teknik ekibin konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlamak için çeşitli özelliklerle donatılmıştır.

Deplasmanlarda Takım Otobüsleri

Takım otobüsleri, iç ve dış saha maçları arasındaki deplasmanlarda yaygın olarak kullanılır. Genellikle, takım otobüsü maç günü sabahı kulüp tesislerinden hareket eder ve maça ev sahipliği yapan stadyuma gider. Maçtan sonra otobüs, takımı kulüp tesislerine geri götürür.

Yurtdışına Giden Takım Otobüsleri

Uluslararası maçlar veya turnuvalar için takım otobüslerinin yurtdışına gitmesi gerekebilir. Bu durumlarda, otobüsler genellikle bir feribot veya Ro-Ro gemisine yüklenir ve hedef ülkeye taşınır. Bazı durumlarda, otobüsler karayoluyla sınır geçişlerinden geçerek yurtdışına gidebilir.

Futbol Takım Otobüslerinin Yurtdışına Gitmesi

Futbol takım otobüslerinin yurtdışına gitmesi süreci, diğer spor takımlarına benzer. Ancak, futbol maçlarının sık sık hafta ortasında yapılması nedeniyle, takım otobüsleri genellikle daha kısa süreli yurtdışı seyahatleri gerçekleştirir.

Takım otobüsleri, spor takımları için önemli bir ulaşım aracıdır. Oyuncuların ve teknik ekibin konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlarlar, bu da takımların performansını ve başarısını artırmalarına yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosweell

Bu mesaj silindi.
    Her şehirde aynı otobüsten onlarca var. Hazır bekliyorlar takım gelirse diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder.

Oyle birsey olacagini sanmiyorum. Istanbul dan gelmistir otobus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha onceden yola cikiyor, takim gelmeden hazir bekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Ciddi değildim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arctic Monkeys

quote:

quote:

Ciddi değildim zaten.

Alıntıları Göster
    Otobüs önceden gidiyor. Takım uçakla indiğinde orada hazır olması sağlanıyor.

• quote:

Onlarca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Otobüs önceden gidiyor. Takım uçakla indiğinde orada hazır olması sağlanıyor.

Alıntıları Göster
    Otobüs her yere 1 2 gün önceden gönderiliyor.
  • Allah akıl fikir versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Otobüs her yere 1 2 gün önceden gönderiliyor.

Alıntıları Göster
    Allahım gençlerimize tez vakit akıl fikir ihsan eyle yarabbi....
  • Takimin boyacisi bir gun onceden sehre gidip otogardan bir otobusu boyuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  takım otobüsü hakkında
  • dodoruh kullanıcısına yanıt
    dünyada antonov sahibi tek takımız biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

takım otobüsü hakkında
    ne kadar seviyesiz insanlarsınız adam akıllı bir soru sorduk hoşuna gider veya gitmez herkese açık bir platform burası Galatasaray ile ilgili her türlü soru sorulabilir cevabını biliyorsan yorum yaparsın bilmiyorsan başka konulara geçersin burada boş boş konuşmak için girmeyin konuya

• İstanbuldan çıkarken istanbulda havalimanınada o otobüs götürüyo mantıklı düşünürsek uçaktan önce gidemez sanırım iki tane otobüs var

• quote:

Orijinalden alıntı: masterbaggio

İstanbuldan çıkarken istanbulda havalimanınada o otobüs götürüyo mantıklı düşünürsek uçaktan önce gidemez sanırım iki tane otobüs var
    GS bilmiyorum ama FB de 1 den fazla otobüs olduğu kesin. Gecen sene mi ne FB İstanbul da hava alanına giderken takım otobüsü götürdü. Aynı gün uçak deplasmana vardığın da hava alanından yine takım otobüsü aldı. O zaman dedim bu otobüs ne çabuk vardı. Sonra imkansız dedim ve anladım 1 den fazla otobüs olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

quote:

Onlarca

• quote:

quote:

• İstanbul da bi tane otobüs vardır. O İstanbul daki maçlarda ve hava alanına getirip götürme yapıyordur. Bir de deplasmanlar için ayrı bi otobüs vardır. O da maçın olduğu yere 1-2 gün önce gidiyordur takımı bekliyordur, ne olacak yani.

• 1 den fazla otobüs var ama otobusler her şehire gitmiyor mesela tokat a gittiğinde tokat seyahat in otobüsü nu kullanmışlardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.