Şimdi Ara

Fenerbahçe sonrası benfica forumlarının havası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sadece türkçesini yazacagım çogu bizden cekiniyor galiba benim anladıgım kadarı ile

-Arkadaşlar bu Fener nasıl bu seviyeye çıktı bilen varmı Lazio macının özetini izledim az önce 1 kere lazio kalesine gitmişler gol atmışlar.

-Ufildoya katılıyorum(Yukardaki üyenin nicki) Bu rezil takım nasıl oluyorda yarı finale kadar geliyor.

-Bu Tükler çok çirkef eğer orda gol atamadan 2 veya daha fazla gol yersek final gider

-Evet Oscar(üst üyenin nicki) Fenerbahce çok defansif bir takım sabırlı oynuyorlar iyi kapanıyorlar dünkü lazio macını izledim lazio hiç ceza sahasına girememiş.

-Ben biliyorumki Fener normalde bizim rakibimiz değil ama istanbul çok zorlu bir deplasman.Yunanistan deplasmanına giden birisi olarak sunu söyleyeyim bu pislikler yunanistandan kat kat daha fanatikler ve takımlarını cok seviyorlar belki birşey ifade eder size şimdi söylediklerim bu takım sadece bu sezon 10 tane seyircisiz maç yapmışlar orada yenilecegimizi düşünüyorum ama en azından gol atmamız gerekiyor.

-Evet Filip Haklısın zaten taraftarlar oraya cehennem diyorlarmıs.(Bitane fotograf koymuşlar meşaleli falan stadda cekilmiş)

-Kura sonrası tvde söylüyordu istanbulda celsi-mau-inter-psv-cska-lazio gibi cok güclü takımları yenmişler orada onları yenecegimizi düşünmüyorum en azından bir gol atsak cok iyi olur.

-Kadrolarında çok iyi oyuncular var benim bildiiğim Volkan var kaleci bu cusseli kaleci cok iyi hatta ronaldonun penaltısını kurtardı busene
    Kuyt,sow,meireles,emre,krasiç,yobo,alex
    (adam alexin kovuldugundan haberi yok :( daha),Baroni bu oyuncuların bir cogu avrupada isimleri olan kaliteli oyuncular.

-İlk maç istanbulda gol atamassak turu gecemeyiz açık ve net.

-Sene basında cardozoyu istiyorlardı iyiki satmamışız şimdi forvetleri yok dogru düzgün gol yenemeden eleyecigimiz düşünüyorum.

-Oscar(üst üye)Kuyt ve Sow duymadıysan o senin ayıbın.

-(Şimdiki üye türk yorumu sansürleyerek yazıyorum) Lan oscar çipi sow kobrayı yananın çamına dolayınca ögrenirsin
    -Fenerbahce yerine keşke basel yada celsiyi cekseydik en azından adamların nasıl oynadıgını biliyoruz bu türkler tambir çıkmaz(Kardeş biz bile bilmiyoruz nasıl oynadıgımızı sen nerden bilecek.)

-istanbula gitmeyi düşünüyorum yenemessek bile en azından kebap yer çultan ahmeti gezeriz..

Adamların genel kanısı bu yönde istanbulda yenemeyeceklerini düşünüyor,nasıl bir taktıik oynadıgımızı bilmiyorlar buraya nasıl cıktıgımıza hayret ediyorlar hadi bakalım hayırlısı.

• Link koyar mısın hocam? Bende biraz baktım ama Portekizce forum. Çeviri falan uzun geldi şimdi.
  • haha adamların ilk yorum komedi

Ama ne oluyor çirkef türkler falan ?
  • Oscar
  • İyi iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İyi iyi.

Sana bir pm yollamıştım.
  • çeviriler doğrumu gerçekten ?öyleyse rahatladım biraz :) onlarda bizim forumlara bakıyormudur diyecem de kim bilir ki Türkçe orda?

Bide niye her yabancı forumda pislik millet oluyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pislikler yunanistandan kat kat daha fanatikler ve takımlarını cok seviyorlar belki birşey ifade eder size şimdi söylediklerim bu takım sadece bu sezon 10 tane seyircisiz maç yapmışlar orada yenilecegimizi düşünüyorum ama en azından gol atmamız gerekiyor.

Pislik bölümüne katılmasam da doğru söylemiş adam.

Gol yemeden bi tane atarsak biter bu iş. Lazıo maçında Fb'nin hücum oynayacağını düşünen andavallar da varmış. Doğruysa görmüş olduk.
  • eğer yorumlar gerçekse baya komedi olmuş
  • hocam forumun linkini verir misin seviyorum yabancı takım forumlarında gezmeyi
  • bu nası forum la kimse yav he he yazmamış oscara
  • yorumlar gerçek değil
  • :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

maalesef pislik milletiz.
    online oyun oynayanlar bunu iyi bilir.
    Türk iseniz hiç bir partiye alınmazsınız, serverdan yada oyun içersinden atarlar.
    hakarete uğrarsınız ve sürekli Allah yok falan gibi salak salak söylemlere maruz kalırsınız.
    aslında haketmiyorda değiliz, nerede hile hurda bug hep bizde.

şu anda milyonlarca Benfica taraftarının da bu konuyu takip ettiğini bilmiyo musun neden böle şeyler yazdın ?
    ocak dışısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

maalesef pislik milletiz.
    online oyun oynayanlar bunu iyi bilir.
    Türk iseniz hiç bir partiye alınmazsınız, serverdan yada oyun içersinden atarlar.
    hakarete uğrarsınız ve sürekli Allah yok falan gibi salak salak söylemlere maruz kalırsınız.
    aslında haketmiyorda değiliz, nerede hile hurda bug hep bizde.

ben hiçbir oyunda buna benzer bi muamele görmedim. paşa paşa oynadık oyunumuzu. portekiz çingeneleri çok mu düzgün adamlar?

Fenerbahçe sonrası benfica forumlarının havası.

• http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=pt&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fserbenfiquista.com%2Fforum%2Findex.php

gugıl sağolsun biraz baktım ama, bunlar hepten çoban. len raul meireles de meireles demişler.. oysa biz bi faydasını göremiyoruz ne hikmetse? bence bizim çoğu taraftar gibi rakip maçlarını izlemediği halde yorum yapanlar grubuna dhailler..
  • Ahhaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.