Şimdi Ara

FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avrupa Şampiyonlar Ligi

7 Kasım 2007 Çarşamba
    Avrupa Şampiyonlar Ligi

BAŞARILAR FENERBAHÇE

Cezalı oyuncular var.Ama bu maç grubun kilit maçı.Bu maç kalma gitme maçı.Bu maçı alırsak bu iş biter.
    Ne olursa olsun yeneceğiz.Kadıköyü iyi bilir onlar.Çotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4-1 diyorum
    .

FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR

• Fenerbahçeyleyiz...Başarılar...
    Avrupayı her kulvarda tokatlamaya devam..

Alçaklar Yürüyüş yapan Türklere izin vermiyorlar,
    Bölücülere ise ses çıkartmıyorlar...

TÜTKün TÜRKten başka dostu yok..
  • Taner bi oran koysun ona göre yorum yapacağım:))
    Şaka bir yana bu maçı almamız gerekiyor.Biz Türk milleti olarak yumurta bi yere gelince herşeyi yapmaya çalışıyoruz.Ben kendimi bildim bileli bir Türk takımı 1 veya 2 maç öncesinden turu garantiliyemedi.Milli takım Yunanistan maçı sonrası beni yanıltacak dedim ama oda zıçtı
    PSV yi yenersek garanti diyebilirim.Hayırlısı.
  • Fener adamı yener (Avrupa'da) 3-1
  • Fenerbahçemize olduğu kadar Beşiktaşımızada Başarılar.İnanıyorum BJK o gruptan çıkacak.
  • 3-0 alacaz
  • Fenerbahçe'nin yenmesini isterim ama , Bu maçda berabere bitecek gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

Fenerbahçe'nin yenmesini isterim ama , Bu maçda berabere bitecek gibi.

kadıköyde pek sanmıyorum
  • her sonuç olası tabi yenilsek de şaşırmam yensek de şaşırmam..

iddaacıların uzak durması gereken bir maç diye düşünüyorum
  • bence affetmez FENER imiz 3 1 alacagız buna canı gonulden ıstıyorum
    artık siz psv yı uefaya yollarsınız bızde onları yerız ve adamların TÜRK lerden korkmasını saglarız zaten korkuyorlarda
  • Ben Fenerin evinde oynadığı maçlardan daha çok korkuyorum.Umarım gereksiz yere üzerine gitmez PSVnin.Geniş alanda yakalanırsak işimiz sor,mutlaka sabırlı oynamak lazım.
  • Şampiyonlar liginde oynanan futboldan sonra bu maçtan çekinen bir FB li varsa vay haline...
  • Tek YOL 3 Puan...
  • Kesinlikle çok zor bir maç olacak. Sadece bizim için değil, PSV içinde kader maçı olacak. Çünkü beraberlik dahi onlara yaramayabilir.

Hurra yeneceğiz diyerek savunmayı elden bırakmamalıyız aksine defansif bir futbol benimseyip üstümüze gelmelerini sağlayarak, hızlı hücum ederek, maçı kazanmalıyız. Ben bu maçın gollü geçeceğine inanmıyorum. Tahminim beraberlik veya 1-0, 2-0, 2-1 Fenerbahçe'mizin galibiyeti. İnşallah ilk 3 maçtaki gibi bütün gücümüzü ortaya koyup kazanacağız. Yenilgi gibi bir sonuç olursa işimiz çok zora girecek.

Başarılar Fenerbahçe
  • psv tarifesi belli 3-0
  • yazık olcak
  • ben de berabere diye tahmin ediyorum ama umarım kazanırız,interde cska yı yener:))
    gerçi beraberlik de bize yarar ama evimizde cskayı yenmemiz lazım o zaman(italyadan puan gelmediğini varsayıyorum ki zor zaten :D )
  • çok zorlu maç olcak beraberliğe razıyım ben am ağeer yenersek süper olur 1*0 veya 1*1 gibi
  • Kazanırız diye düşünüyorum...Berabere kalmamız veya malup olmamız halinde, ciddi bir sıkıntı yaşarız ve umarım öyle bir durum olmaz.
    Kazanmamız halinde ise, %90 ihtimalle üst tura çıktık diyebiliriz
  • Çok önemli bir maç..Futbolcular çok iyi konsantre olup, bu maça iyi hazırlanması lazım...Süper bir fırsat 2. tur için,futbolcular 1 maç zorlucaklar kendilerini fazla değil...Alıcağımız bir galibiyet %99 üst tura çıkaracak bizi...Milano'ya liderlik mücadelesi için gitmek de ayrı bir tad olacak tabi...

Ama önce PSV galibiyeti
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.