Şimdi Ara

FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: subsonic

Ben Fenerin evinde oynadığı maçlardan daha çok korkuyorum.Umarım gereksiz yere üzerine gitmez PSVnin.Geniş alanda yakalanırsak işimiz sor,mutlaka sabırlı oynamak lazım.

Katılıyorum.
    İlk maçtan daha zor geçecek. Yine aynı oyun anlayışıyla oynamalıyız. İlk maçtaki gibi top oynamalarına izin vermezsek puan-puanlar alırız. Semih son 2 maçta Kezman gibi pozisyonları harcıyor, bu maç açılsın artık.
    Diğer takımlarımıza da başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Fenerbahçeyleyiz...Başarılar...
    Avrupayı her kulvarda tokatlamaya devam..

Alçaklar Yürüyüş yapan Türklere izin vermiyorlar,
    Bölücülere ise ses çıkartmıyorlar...

TÜRKün TÜRKten başka dostu yok..

Sizede liverpool maçında başarılar.Umarım iki maçta bizim galibiyetlerimizle biter ve hep beraber seviniriz.
    Sizin maçta bir sıkıntıu olacağını sanmıyorum.Liverpool'lu topçularda işitme problemleri varmış
     FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR

• en zor maçımız
  • Lugano ve DEİVİD yok bu FB için çok çok önemli bir eksik,ancak defansta Gökhan'ın üstün kabiliyeti ve Semih'in gayreti beni umutlandırıyor,deplasmandaki maçtan daha zor geçecek gibi görülüyor.Bol gollü olacağı kesin ama goller hangi taraftan çok gelecek belli olmaz.

Kanımca PSV'ye içerde yenilmemek önemli,Cska maçı belirleyici olacak kesinlikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

Lugano ve DEİVİD yok bu FB için çok çok önemli bir eksik,ancak defansta Gökhan'ın üstün kabiliyeti ve Semih'in gayreti beni umutlandırıyor,deplasmandaki maçtan daha zor geçecek gibi görülüyor.Bol gollü olacağı kesin ama goller hangi taraftan çok gelecek belli olmaz.

Kanımca PSV'ye içerde yenilmemek önemli,Cska maçı belirleyici olacak kesinlikle.

1-1 2-2 falan kalırsak ikili avrajı veririz 1 puan kaybetmiş gibi oluruz yani.

0-0 kalmazsak beraberlik bizim için hiç iyi sayılmaz.
  • Fenerbahçe bu maçı alamaz ve berabere kalırsa şöyle bir lig bitimi olacağını düşünüyorum, bu durumda kim tur atlar çıkaramadım, diyelimki bu maç 0-0 berabere bitti ve ;

1 Inter 12
    2 Fenerbahçe 9
    3 PSV Eindhoven 9
    4 CSKA Moscow 2

Ligde döyle bitti, kim tur atlar psv mi fb mi, ikili averajamı ilkönce bakılıyor yoksa gol averajına mı.
  • ikili averajda eşitlik varsa, toplam gol averajına bakılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: karalı

ikili averajda eşitlik varsa, toplam gol averajına bakılıyor

Ok, bu halde yenmek zorundayız, mutlaka futbolcularda bunun bilincinde ve stresli bir maç olacak her iki takım içinde.

Tüm bunlar göz önüne alındığında Fenerimiz, PSV maçında deplasmanda oynadığı gibi canla başla savaşmasını diliyorum,

Skor tahminime gelince, 2-0 diyorum, umarımda böyle biter.
  • Zor maç olacak berabere bitebilir.1-1 falan.
  • ---------------volkan--------------
    gökhan-----önder----edu---carlos
    kazım---mehmet--deniz---vederson
    ----------------alex-------------------
    ---------------kezman---------------

Kadro böyle olmalı
  • Kezman'ın ameliyat olma durumu var.Yetişmeyecek o maça sanırım....
  • evet haklısın işallah 0 - 0 biter,zira kadroda kilit 2 isim yok.Psv sistemi olan bi takım sonuçta,bizim gibi değil.Umarım yenilmeyiz,ama içime maalesef maç pisi pisine gidecek gibi bi his var, ama işallah yanılıyorumdur.
    quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

Orjinalden alıntı: faho

Lugano ve DEİVİD yok bu FB için çok çok önemli bir eksik,ancak defansta Gökhan'ın üstün kabiliyeti ve Semih'in gayreti beni umutlandırıyor,deplasmandaki maçtan daha zor geçecek gibi görülüyor.Bol gollü olacağı kesin ama goller hangi taraftan çok gelecek belli olmaz.

1-1 2-2 falan kalırsak ikili avrajı veririz 1 puan kaybetmiş gibi oluruz yani.

0-0 kalmazsak beraberlik bizim için hiç iyi sayılmaz.

• ikili averajda deplasman golüne bakılmıyorki
  • İnşallah 2-0 alacağız.. semih in üstün gayreti beni çok sevindiriyor.Deivid den ziyade lugano nun olmayışı beni korkutuyor.Ama ne olursa olsun maça iyi konsantre olursak,PSV ye top oynatmazsak alırız maçı diyorum.Saracoğlu atmosferini en iyi bilen avrupa takımlarındandır psv.onlar da bunun fazlasıyla farkındalar.
    beşiktaş ve galatasaray a da başarılar..
  • FB'nin bu sene oynayacağı hiç bir Avrupa maçından korkmuyorum artık. Takım kendini belli etti, Avrupa'da iyi oynuyor, Türkiye'de dengesiz. Durumun özeti budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

bence affetmez FENER imiz 3 1 alacagız buna canı gonulden ıstıyorum
    artık siz psv yı uefaya yollarsınız bızde onları yerız ve adamların TÜRK lerden korkmasını saglarız zaten korkuyorlarda

BABA BÜYÜKSÜN....

SAYGILAR,
  • -----volkan-------

gökhan-yasin-edu-carlos

appiah-deniz-aurelio-vederson

-----alex--------

----semih-------

bence fenerbahçe maça böyle başlamalı çünkü kesinlikle mağlubiyet alınmamalı ilerleyen dakikalarda ise kazım appiah değişikliğine gidilebilir.maç eksiği olan önder yerine yasin oynamalı,skor ise 1-0,1-1,2-0 en olası sonuçlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoes

-----volkan-------

gökhan-yasin-edu-carlos

appiah-deniz-aurelio-vederson

-----alex--------

----semih-------

bence fenerbahçe maça böyle başlamalı çünkü kesinlikle mağlubiyet alınmamalı ilerleyen dakikalarda ise kazım appiah değişikliğine gidilebilir.maç eksiği olan önder yerine yasin oynamalı,skor ise 1-0,1-1,2-0 en olası sonuçlar

kadro güzel.semih yerine kazım olursa daha iyi semih 90dakikayı çok kaldıramıyor.C kazım maşşallah koç gibi.o becerir darmdağın eder defansı.
  • evet en uçtaki adam semih yerine kazım'da olabilir defansda addo yokluğunda kazım iş görebilir fenerbahçe adına
  • En kritik maç. Berabere bitmezse galip gelen 2. çıkacak gibi. İnter lider bitirir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.