Şimdi Ara

Hem Fatih TERİM hemde Ünal AYSAL SUÇLU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Senedir şampiyon olan takımı yönetemediler,reziller.
  • Fatih hoca egosu olan ama korkak bi kisilige sahip BENCE , Bence milli takim maci yensin basin toplantisinda konuscak, cúnkù genelde bunu yapiyor. Ben hocanin kalmasini isterdim ama bence daha cok hatali olan taraf hocaydi. Imzayi aticak konuyu uzatmiycakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sho-ryu-ken

Ha bu arada bizim o çok bilmiş 72 lik ,Avrupa Beyefendisi başkanımız sezon başında Melo'yu da almıyordu "GS'ye yakışmıyor" diye, FT bütün insiyatifini kullanarak, yalvararak aldırdı.Bu çok bilmiş başkan futbolu eskrim ile golf karışımı herkesin birbirine kibar olması gereken bir spor sanıyor galiba. Aaa unutuyordum gerçi onun Bülent Tulun gibi bir futbol filozofu akıl hocası var. Nolurdu ki canım Melo alınmazdı, yerine Zapata, Culio, Stancu transferlerinin ustası Bülocum yerine enfes bir adam alırdı.

Evet o Melo (Eski) Galatasaray' a yakışmıyor. Eski Enginde yakışmıyor. (Yenisi belli değil henüz) Fatih Terim' de yakışmıyordu. Hakeme saldırmalar, Emre' ye küfür, su şişesi fırlatmalar vs. vs. Fatih Terim her şeyi geliştirdi ama içerisindeki canavarı durduramadı. Tüm bu tavrına rağmen trip yapmaya da devam etti. Bazı değerler vardır ödün verilmez. Hiç kimse Galatasaray başkanlık makamından daha önemli değildir. Varsa bir sorunun oturur konuşur çözersin. Küstüm demekle profesyonellik olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Ha bu arada bizim o çok bilmiş 72 lik ,Avrupa Beyefendisi başkanımız sezon başında Melo'yu da almıyordu "GS'ye yakışmıyor" diye, FT bütün insiyatifini kullanarak, yalvararak aldırdı.Bu çok bilmiş başkan futbolu eskrim ile golf karışımı herkesin birbirine kibar olması gereken bir spor sanıyor galiba. Aaa unutuyordum gerçi onun Bülent Tulun gibi bir futbol filozofu akıl hocası var. Nolurdu ki canım Melo alınmazdı, yerine Zapata, Culio, Stancu transferlerinin ustası Bülocum yerine enfes bir adam alırdı.

Evet o Melo (Eski) Galatasaray' a yakışmıyor. Eski Enginde yakışmıyor. (Yenisi belli değil henüz) Fatih Terim' de yakışmıyordu. Hakeme saldırmalar, Emre' ye küfür, su şişesi fırlatmalar vs. vs. Fatih Terim her şeyi geliştirdi ama içerisindeki canavarı durduramadı. Tüm bu tavrına rağmen trip yapmaya da devam etti. Bazı değerler vardır ödün verilmez. Hiç kimse Galatasaray başkanlık makamından daha önemli değildir. Varsa bir sorunun oturur konuşur çözersin. Küstüm demekle profesyonellik olmuyor.

Adamlar senin şampiyon olduğun hafta yerine hoca arıyorsa, daha sene başında Burak'ı satmaya diye gidip Roma'da Mancihiniyle görüşüyorsa neyi oturup konuşacaksın. Diğer konuda Melo'yu, Engin'i beğenmiyorsan sana Sneijder'inle mutluluklar diliyorum. Ha bi zahmet Hagi'li Bülent Korkmaz lı Cimbom'u da hafızandan siliver bi zahmet. Çünkü bu ikisi de karakter olarak yakıştıramadığın iki efsaneye benziyor

• Ben futbolculardan rahatsizim drogbanin cani cikarken ben utaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Adamlar senin şampiyon olduğun hafta yerine hoca arıyorsa, daha sene başında Burak'ı satmaya diye gidip Roma'da Mancihiniyle görüşüyorsa neyi oturup konuşacaksın. Diğer konuda Melo'yu, Engin'i beğenmiyorsan sana Sneijder'inle mutluluklar diliyorum. Ha bi zahmet Hagi'li Bülent Korkmaz lı Cimbom'u da hafızandan siliver bi zahmet. Çünkü bu ikisi de karakter olarak yakıştıramadığın iki efsaneye benziyor

Hayal gücünü yazıya dökmüşsün. Tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

quote:

quote:

quote:

Hayal gücünü yazıya dökmüşsün. Tebrik ediyorum.

Hayalgücü mü gerçekler mi elbet bir gün çıkar ortaya...

• Gecin arkadas Fatih Terim Galatasaray'a yakismiyor muhabbetlerini...

Ne yapmis bu adam? Birine zarar mi vermis? Birinin hakkini mi yemis? Birinin arkasindan is mi cevirmis? Yuzune soylemedigini, arkasindan mi soylemis? Rusvet mi almis? Sike mi yapmis? Herhangi bir camiaya en ufak hakaret etmis mi? Herhangi bir insan hakkinda en ufak asagilayici bir sey soylemis mi? Hangi taraftara saygisizlik yapmis? Hangisine hirsiz demis?

Hangi futbolcuyla sorun yasamis? Istemedigi halde transfer edilen adamlari bile kazanmak icin butun maclarda ilk 11 baslatmis. Kufur etti dediginiz Emre Colak, Fatih Terim'i babasi kadar yakin goruyor. Bir sorsaniza ona. Galatasaray kadrosuna yer almis tum futbolculara sorun. Yabancidan yerlisine... Bir tanesi adamin arkasindan kotu bir sey soyluyor mu? Fenerbahce'lisine, Besiktasli'sina, Anadolu kulubu futbolcularina sorun. Bir tanesi de arkasindan kotu bir sey konusuyor mu?

Bu adama butun dunya saygi duyuyor. Turkiye'nin onde gelen butun spor adamlari saygi duyuyor. Besiktas'lisi, Fenerbahce'lisi saygi duymaya basladi. Bir Galatasaray'lilar saygi duymayi ogrenemedi. Neymis hakemle tartismis. Macin icinde, stres altinda yasanan, yesil sahanin disina cikmayan seyler. Yahu sen taraftar olarak o hakeme, hatta kendi futbolcuna hakaret ederken Galatasaray'a yakisiyorsun da Fatih Terim mi yakismiyor? Sen kulubun efsanesi olmus bir adamin arkasindan atip tutunca Galatasaray'a yakisiyorsun da Fatih Terim mi yakismiyor? Arkasindan is cevriliyor, asagilaniyor, gondermek icin firsat kollaniyor, her gun gazetelerde yalan haber yapiliyor. Bu kadar stres altindan yine iyi kalkti Fatih Terim. O kadar provokasyona ragmen agzini acip en ufak bir laf bile soylemedi.

Hepsini gectim kac tane Fatih Terim var kulubunun tarihinde? 3 sampiyonlugundan 1'i bu adam sayesinde gelmis. Hayal edemeyecegin basarilari kazandirmis. Yasin yetmiyorsa, git internetten arastir. Senin kulubunun kaptani, efsanesi, divan kurulu uyesi. Galatasaray'a Fatih Terim de yakismiyorsa kimse yakisiyor arkadas? Futbol izlemeye 5 yil once baslamis dunku cocuklar cikip Fatih Terim Galatasaray'a yakismiyor falan diyor.

• ne olursa olsun bir külüpte başkan başkandır,teknik direktör teknik direktördür.teknik direktör başkanlık yapmaya kalkarsa ona yerini bildireceksin,yoksa yarın aynı şeyi futbolcuda yapar yöneticide malzemecide.başkan doğru yapmıştır.
    sinyor öyle karekterde biridir ki yarın seçime girsin başkan olsun soyunma odasına da girer teknik direktörü de öttürür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

Terimciler daha tutucuymuş da bilmem ne de Kardeşim bırakın bu ayakları Ünal Aysal ve avanesi yüzünden takım çöktü. Birileri hala milli takım diyor ya. Meselenin milli takımla alakası yok. Ünal Aysal ve avanesi, Abdurrahim Albyarak'ı, Ali Dürüst'ü, Adnan Öztürk'ü ve Fatih Terim'i kullandı işi bitince de sattı. Kendi esas avanesini getirdi. Kurumsallaşıyoruz işleri filan hikaye...

Bu konudaki taraftarlar da bekleniyor. Kurumsal taraftarlar...

• Ünal Aysal'ın en büyük suçu Terim'i yollamak değil. Onu yolladığında zaten sezonun gideceğini göremeyip yerine yollaması zor olan Mancini'yi getirmektir. Takımın başına sezon sonu fazla tazminat problemi olmayacak bir hoca getirmeliydi bence.
  • aysalında aysalcılarında antiterimci nankörlerinde yatacak yeri yok.
    Galatasarayda hiç yeri yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.