Şimdi Ara

Samet Aybaba Kasıma Kalmaz Kasımpaşa'yla Gider (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa denizlinin yanına senide gömerler inşallahta mutlu olursun yenerbalcı yeter la yeter yeminle sıktın ha.
    Bi git ya olm işin yokmu senin mustafa denizlide mustafa denizli lan o adam kabız futbol oynatır kabız, adamı kansere daha çok yaklaştırır.Ha defansı iyi yaptırıyor ama yok abi istemiyoruz türk futbolu olarak artık Defansif olmaktan bıktık.Schuster ah schuster 5 atar 5 yerdik ama zevk alırdık hücum futbolundan.Hücum yapmayı beceremeyen bir ülke haline geldik sonra niye başarı gelmiyor afedersınızde bu defansif anlayışla bize nah başarı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Samet Aybaba Kasıma Kalmaz Kasımpaşa'yla Gider

Büyük bir ihtimal Kasımda gider

Sen de bi bastirip gitsen de, hepimiz bi rahatlasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahi schuster neden gelmiş maç izlemeye?
  • Denizli bugün Akhisar'ı bile şampiyon yapabilecek kadar kaliteli bir adam. Yener reyis haklı bu sefer.
  • anlamıyorum arkadaşlar kendinize gelin bu takım yeni bir takım hocasıyla oyuncusuyla sistem kuruluyor yavaş yavaş herşey yoluna girecek bu sene zaten bir beklentim yok ilk 4 e girelim ama önümüzdeki sezon vazgeçilmez bir takım oluşmuş olsun buna razıyım o yüzden köstek olucağımıza destek olalım lütfen..
  • yine bir yenerbalcı klasiği...Maç biter bitmez burdayız
    Haftaya saatlerimizi hemen maç bitişine kuruyoruz..Dırıdırıdırınnnnnnnnnnnn
  • ölene kadar samet ulan aybaba olan tabi kıvırcık çevirmeni salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

mustafa denizli ile konuşuldu ve kadro bozulmama sözü verilmediği için gelmedi diye biliyorum. gerçekten işi biliyor bende seviyorum Mustafa Denizliyi ama adam kadro istiyor.yapacak birşey yok. Samet hocaya söz söylemenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Almeida gibi birinin tekelinde bulunan forvet hattıyla, istediğin kadar iş bilen hoca ol. hiç birşey yapamazsın.

MD yıldız istiyordu kısacası Quaresma'yı istedi, yönetim istemedi öyle uymadı diye biliyorum.

Almeida'ya gelirsek hiç çıkamayız, yedeği daha fena Batuhan Forvetlerimizin lakapları güzel ama Golmeida, Batugol, Goldemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

mustafa denizli ile konuşuldu ve kadro bozulmama sözü verilmediği için gelmedi diye biliyorum. gerçekten işi biliyor bende seviyorum Mustafa Denizliyi ama adam kadro istiyor.yapacak birşey yok. Samet hocaya söz söylemenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Almeida gibi birinin tekelinde bulunan forvet hattıyla, istediğin kadar iş bilen hoca ol. hiç birşey yapamazsın.

MD yıldız istiyordu kısacası Quaresma'yı istedi, yönetim istemedi öyle uymadı diye biliyorum.

Almeida'ya gelirsek hiç çıkamayız, yedeği daha fena Batuhan Forvetlerimizin lakapları güzel ama Golmeida, Batugol, Goldemek

• Samet aybaba inş. Sezon sonuna kadar kalırda sende orta yerinden çatlarsın bu sayede belki foruma girerken biraz utanırsın

• kusra bakmayinda mustafa denizli olsam bende bu cer copten olusan civata kadroyu almazdim. herkesin bi kalibresi var fm oynamaya gelmez adam tabi.
  • FO ve yonetim "sonuclar ne olursa olsun Aybaba ve teknik heyetin arkasindayiz" mesajini defalarca vermisti. Dun mactan sonra canli yayina baglandi baskan yine aynisini soyledi.
  • Artık ben bile başlığı okur okumaz kimin açtığını anlayabiliyorum
  • Bu Yener kurduğu ilk 11lere Mehmet Akyüzü banko koyan tip değil mi? Ciddiye almaya değmez futbol bilgisi ortada.

• Görünen o ki yenerbalcı gitmiş ama Samet Hoca halen daha takımın başında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Görünen o ki yenerbalcı gitmiş ama Samet Hoca halen daha takımın başında.

• quote:

• quote:

Daha menemen yiyecektik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.