Şimdi Ara

Levent Nazifoğlu: 'Riekerink ile uzun vadeli düşünmüyoruz, Mayıs'ta oturup konuşacağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MEDYAYA BÖYLE DEMEÇ Mİ VERİLİR KARDEŞİM.
    MANYAKMISINIZ SİZ ? FUTBOLCULAR BU SAATTEN SONRA ADAMI SALLARLARMI.
    ZZATEN DİYECEKLER BU ADAMLA GELECEK YOK BİZ NİYE BU ADAMI TAKALIM.
    ÜSTÜNDE SALTANATLARINI KURACAKLAR.
    SAYGI AZICIK SAYGI, BU ADAMA AZICIK OLSA SAYGI.
    LEVENT N. SEVERDİM, GİT GİDE YİTİRDİM SEVGİMİ.
    SERDAR AZİZ OLAYI BİR BU İKİ OLDU.

• Şu olay tabiri caizse MAL BEYANI dır neresinden anlarlarsa artık. Mayıs ayında hocamızla kontrat yenilemeyi düşünüyoruz, sezon sonunda kupa, şampiyonluk gelirse hem mutlu oluruz hem de hocanın sözleşme şartlarında iyileştirmeler olur tarzında açıklama yaparsın hoca şampiyon yaparsan ödül var, şampiyon olamazsak oturup konuşacağız mesajı verirsin, bu söylem topçular üzerinde şampiyon olursak sözleşmede iyileşme olacak bizde de iyileşme olur diye düşünür şampiyonluk için daha istekli daha motive çıkar maçlara.

Fakat tutup da LN gibi böyle damdan düşer şekilde hoca Mayısta gidecek dersen ne hoca da motivasyon kalır ne topçuda düzen kalır şampiyonluk için birlik olmak kalır hiç bir şey olmaz. Şampiyonluk yoluna bomba koymak için yapılabilecek en mükemmel hamledir bu. Tutup da bu saatten sonra biz yöneticiyiz işimizde iyiyiz şundan şundan dolayı böyle oldu ondan dolayı şöyle devam etti diye sıkmasınlar ortalıkta. Bu olayı böyle açıklayan adamlarda yöneticilik vasfının zerresi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuexSeeL -- 7 Ocak 2017; 19:36:26 >

• Herifin tipinde hayır yok zaten. Bırak kulüp yönetmeyi taksi durağında amirlik bile yapamaz. Bu adamlara kulüp emanet eden zihniyeti saygı ile anıyorum
  • bizim yönetim ülke IQ seviyesini düşürüyor
  • Bizde taraftarlar olarak sizin ile uzun vadeli düşünmüyoruz. Yönetimden, o koltuklardan defolup gideceksiniz. Mayısta değil en yakın zamanda.
  • sok oldum gercekten bizim besiktas whatsapp grubunda da yazdim boyle bi demec akil sagligi yerinde olan biri tarafindan verilmez. haber cikinca twitterda saka sandim once.
  • Bizim yöneticiler de bazen dan dun konuşur ama bu resmen adilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yönetici nedir ? Nasıl olunmaz ?
  • Bu adam fazla açıksözlü. Harbi söylenir mi öyle, öküzlük resmen.

Ama çok sıkıntı olmaz ya. Adam neyse ki Hollandalı, iş etiği, profesyonellik falan son günü olduğunu bilse de elinden geleni yapar. Elinden çok bir şey geldiği de yok ya neyse canı saolsun Riekerink Bey'in.
  • Böyle bir demeç vermesi kabul edilemez tabi ama futbolcular zaten sezon sonu tdnin değişeceğini biliyorlar .Adama saygı gösteren yok ki takımda ve yönetimde.
  • Galatasaray bu sene zor sampiyon olur..
  • Nazifoğlu da uzun süre kalmasa..
  • Büyütmeye gerek yok bence.Çok birşey farketmeyecek zaten adamı takan yoktu gol sevinçlerinde bile birtek tercüman yanına gidiyordu.Oyuncu değişikliğide yapamıyor birde.
  • Tek kelime ile ayıp. Sezon sonu otur söyle. Şimdi niye söylüyorsun. Denizli ya da Prandelli veya Hamza olsa yine bunu diyebilecek miydi.

Adam bir de puan farkıyla şampiyon yapar takımı belli olmaz. O zaman ne olacak.

Eğerki Riekerinkin Avrupa maçlarını kaldıramayacağını düşünüyorlarsa belki haklı olabilirler ama bunun ulu orta daha zirveye ortakken soylenmesi yanlış.
  • Futbolcu neyin ne olduğunu ve bu Riekerink ile gitmeyeceğini bilmiyor mu ? Taraftar bilmiyor mu ? Meyada yorumcular Riekerink bay demiyor mu ? Sizler bilmiyor musunuz ?

Adam merak etmeyin gidecek diyor işte konuşup durmayın diyor. Açıklamada eleştirilecek hiçbir şey yok.
  • bunlar ( özbek nazif vs vs çapsızlar) bizi kanser etmeye yeminli fenerliler sanırım.
    Riekerink şampiyon olursa ne yapacaklar merak ediyorum.
  • 1 sene sonra zaten hepiniz gideceksiniz, mümkünse kimseyle uzun vaadede anlaşmayın, sonra kovarken sıkıntı yaşıyoruz.
  • Nazifoğlu burada gömülecek kadar kötü bir yönetici değil. Ancak bu açıklaması kötü olmuş. Rie zaten birşey yapamıyordu sallamaz takımı şimdi. Ne gerek vardı bu açıklamayasanki.
  • Bu adam konuşmadan duramıyor. Sırf TV ye çıkacağım diye bütün kanallara bağlanma, röportaj verme, yersiz yersiz konuşmalar. Çıkıp adam gibi özür dilemelidir. Fatih terim için böyle bir açıklama yapabilir miydi? Efendi adam görünce sapıtıyor bizim insanımız genel olarak.
  • takımı sabote ediyor bizimkilerin bu herife bi dur demesi lazım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.