< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 18 Mart 2019; 23:45:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 18 Mart 2019; 23:45:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ali Koç'un başında olduğu, güneş gibi bir sezon olması ümidiyle. Allahım büyüksün. |
|
Çapsızı ne kadar eleştirsem de istikrarlı bir hocalık yaptığını kabul ediyorum, 4 senede 3 Gs şampiyonluğu ve Young Boys, PAOK, Vardar gibi facialarla istikrarlı bir hocalık yaptığı kesin.
|
İstersen 10 tane Wilshere al, Muğdat ile kartlar yeniden dağıtıldı.
|
AYKUT KOVULDU.....
BENI ARTI MANYAGI YAPIN ULAN |
Hep yazdım yine yazacağım. Bize hem yönetimde hem takımda hem de taraftar olarak kafası çalışan adamlar lazım. İyiye iyi kötüye kötü demeyi bilmeli.
Comolli Giuliano+Joseph i 22.5 m euro ya satarak büyük bir iş başarmıştır. Ama bu demek değildir ki bunu tek başına yaptı. Joseph gitmeyi kabul etmeyip 4 ay daha kalsaydı imza parasını alır giderdi. Yani Joseph 80 kilo ise bunun 79 u billurlarıdır. Joseph adamın hasıdır. Hiçbir Türk oyuncunun kazandırdığını hatırlamadığım bir paranın böyle zor bir zamanda kasamıza girmesini sağlamıştır. Joseph de Souza Volkan dan 100 hatta 1000 kat daha fazla Fenerbahçelidir. Joseph De Souza seni hiç unutmayacağım. Gittiğin yerde ailenle birlikte çok mutlu bir hayat sürmeni ve başarılarla dolu yıllar geçirmeni yüce Allahtan dilerim. Sen gerçek Fenerbahçeli olduğunu ve bundan sonra her zaman Fenerbahçe taraftarı olarak kalacağını bizlere gösterdin. Seni kafası çalışan, gerçek Fenerbahçe taraftarı hiçbir zaman unutmayacak. Ayrıca Giuliano da hiç zorluk çıkarmadan para kazandırarak gittiği için kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Giuliano da çok net adamdır. Takım kaptanlığı verilen Volkan efendiden en az 10 kat daha fazla Fenerbahçelidir. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|