O konuda bazen sıkıntı çıktığı için yeni açayım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
quote:
Orijinalden alıntı: CanOguzhan
Aynı konudan var ama neyse hocam
Alves,Fabiano,Hayvandao,Diego
Bunların derhal gönderilmesi gerekiyor.
Umarım yine 2. olmayız
O konuda bazen sıkıntı çıktığı için yeni açayım dedim
Alıntıları Göster
Yeni sezon umarım başarı getirir.
Bana göre futboldan 5 veya 8 milyon euro bütçe kısılıp basketbol'a aktarılmalı. Gerçi bizim betoncu Aziz, Ozan ve Josef gibi yetenek fakiri adamlara 15 milyon euro para saçar.
Öncelikle Aziz'in gitmesi lazım, transfer işlerine sonra bakarız.
quote:
Orijinalden alıntı: Akone
Bana göre futboldan 5 veya 8 milyon euro bütçe kısılıp basketbol'a aktarılmalı. Gerçi bizim betoncu Aziz, Ozan ve Josef gibi yetenek fakiri adamlara 15 milyon euro para saçar.
Öncelikle Aziz'in gitmesi lazım, transfer işlerine sonra bakarız.
quote:
Orijinalden alıntı: YeQiu
Alıntıları Göster
Elimizde Kalacak oyuncular
Volkan - Ertuğrul
Gökhan Şener
Kjaer
Hasan Ali
Topal Souza
Ozan
Salih
Volkan Alper
Nani
Rvp Ferdi
görünürde minimum 7 tane oyuncu almamız lazım... hoş alsak ne olur adam gibi td gelmedikden sonra...
Bir tane ofansif ortasaha Bir tane sol bek ( Caner gidecekse ) Bir tane stoper Şart. Bir tane kanat Bir tane kaleci Bir tane forvet Olursa güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: YeQiu
Elimizde Kalacak oyuncular
Volkan - Ertuğrul
Gökhan Şener
Kjaer
Hasan Ali
Topal Souza
Ozan
Salih
Volkan Alper
Nani
Rvp Ferdi
görünürde minimum 7 tane oyuncu almamız lazım... hoş alsak ne olur adam gibi td gelmedikden sonra...
Alıntıları Göster
ön sıralardan yerimizi alalım.
bence gitmesi gerekenler;
Robin van Pörsük
Meireles (zaten kontratı bitiyor)
kadlec (sanırsam 500 bin euroya memleketinde bi takıma imza atmış)
Nani'ye bonservis öderlerse oda gitsin.
Ba yedek stoper olarak ucuz yollu kalabilir.
Fabiano gitmeli. Ertuğrul daha çok güven verici ondan.
Markoviç çok sakatlanıyor bu yaşta çıt kırıldım futbolcu olmaz olsun.
Salih dönüyor ama fazla umut bağlamayın 2 senede 2-3 maç anca oynadı.
Diegoyu zararına karına bakmadan göndermeliyiz. Özgüveni bitik futbolcu lazım değil.
1 tane kanat 1 çift yönlü orta saha 1 yedek kaleci 1 as stoper 1 yedek sol bek ve en elzemi beyni cayır cayır çalışan kadife bilekli bi ofansif orta saha. hatta bi 1 tanede onu yedekleyecek birisi.
ihtiyaç listesi bence böyle.
vitor pereira 1 sene daha kalmalı. tabi van pörsük gitmesi şartıyla. takımı baltaladı adam.
Rvp'yi besleyecek bir oos şart. Şayet tam liste vereceksem 1 oos,1 kanat,1 os,1 stoper ve 1 kaleci lazım. Ama takımın transfere harcayacak bütçesi ne kadar onu bilmiyoruz. Vitor'u sevmedim daha doğrusu oynattığı futbolu sevemedim. Ama 3-4 milyon euro ona tazminat ayiracagimiza 1 sene daha kalmasını yeğlerim. İstediği oyuncular alınıp 1 sene daha devam edilebilmeli.
Sağlam bi 10 numara lazım
Bir Vitor uğruna ya Rab, ne Robinler batıyor!
RvP gidecek, Vitor kalacak :D
Kakà
kullanıcısına yanıt
Diğer konu niye kapandı? Madem kapanacaktı neden birleştirildi.
quote:
Orijinalden alıntı: Lauren Cohan
Diğer konu niye kapandı? Madem kapanacaktı neden birleştirildi.
İnşallah azizsiz, vitorsuz, diegosuz, alvessiz bi sezon geçiririz.
Aziz Yıldırımsız yepyeni ve hayırlı bir sezon olması dileği ile.
quote:
Orijinalden alıntı: Ingoshi
İnşallah azizsiz, vitorsuz, diegosuz, alvessiz bi sezon geçiririz.
Souza verilen paranın boşa gitmemesi için Topalı stoper rotasyonuna katabilirsiniz.
Aziz yıldırım loserlığı ne teodosic loserlığıdır ne de cska Moskova. O loserlik başkadır ki adı konmaz.
Şu vakte kadar Pereira'nın yerine başka birilerini bulmaları lazımdı. Sezon bitti biz yine eleme maçlarına yakın teknik direktör getireceğiz heralde.
Neyse ben bir ikincilik, kupa finali ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elenme bekliyorum. Aynı tas aynı hamam devam ederiz.
Ayrıca Aziz nasıl bir loser ise basket takımıda finalde kupa verdi.
Yeni transfer konusu açmayın 10 sene daha gitmem. Ulan euroleague finalinde sahaya giren başkan mı olur hia ? Aziz Yıldırım Kadıköy'de yollar yapacakmış. Verdiğimiz forma, kombine paraları boşa gitmedi vesselam. Umarım hayırlı bir sezon olur da artık şu klüp üzerinden biraz da biz eğlenelim. Taraftarı olmasak eğlenceli klübüz aslında.