< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 19 Temmuz 2020; 11:3:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 19 Temmuz 2020; 11:3:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu stadda Alex ıslıklandı, deli gibi çabalayan ve Topaldan kat kat daha iyi olan Josef ıslıklandı, yeteneği sınırlı olmasına rağmen çabalamaktan vazgeçmeyen Hasan Ali ıslıklandı, genç oyumcumuz Ozan ıslıklandı, şimdi 20 küsür milyona gidecek diye beklediğimiz Eljif yeri geldi ıslıklandı ama hiçbiri taraftara el kol hareketi yapmadı. Topal kim?
Azıcık gururu varsa yeni sezonda takımda olmaz Mehmet Topal. |
Fenerbahçe’yi 17. sıradan ateşten gömlek giyerek devralan ve ligi 6. bitiren Ersun Hoca adamdır.
|
Teknik direktörsüz geçirdiğimiz hergün aleyhimize işliyor bu enkazı toparlamak uzun zaman alacak.
|
Dirar kırmızı ise sosa ney muhterem
|
abi adam milyon euroluk kadrolarla değil 35 yaşında ki forvet ile lobisiz taraftarsız takım ile başarılı oldu
miss gibi olur şu pandemi döneminde bütçe yok bir şey yok tutupta x yabancı ismini getirmeye gerek yok ver takımı erol buluta ersundan iyidir erol bulut sergen yalçın rıza çalımbay ben bu isimleri istiyordum sergen bjk ile anlaştı rıza hoca düşünülmüyor erol buluttan başkası çıkıpta gelmez umarım |
Erol bulut la anlaşıldı bence. Medya, FB yonetimi TD sini açıklasın diye psikolojik baskı yapıyor. Standart bizim medya işte. Yönetim açıklama yapmayınca asparagas gündem yaratıp algı yapıyorlar.
|
Ya benim tilt olduğum nokta hala daha bu andavallilarla çıkıyoruz sahaya
Ya ciksana gençlerle ya ulan f.t başak maçında 17 yaşında çocuğu soktu deli gibide oynadı senin bir iddian yok ya oynat ya lanet olsun ya Sen 4. Stoperini alt yapıdan cikarican 3. Forvetini alt yapıdan cikarican Şu cocuklari bir deneyin ya cenk Gürkan Melih Muhammet Ömer Faruk bir sürü isim var ya |
ya bu bizim kadro nasıl zengin... nasıl bir kaliteli bir kadrodur ki...1 kere bile genç oyuncu oynatmak zorunda kalmadık.
anlayacağınız şekilde anlatmamız gerekiyor galiba... OYUN 1-0 başakşehir önde...galatasarayın gole ihtiyacı var... fatih terim stoper çıkarıp 3 forvet oyuna soksa kimse garipsemez şampiyonluk gidiyo çünkü... lemina sakatlanmış 1)forvet alabilir 2)3 savunmaya dönebilir yani emin bayramı oyuna sokmamak için herşeyi yapar hatta linnesi saracchi donk 3 lü de oynatır kimse niye diye sormaz....çünkü 2003 lü birinin başakşehir maçında oynayabileceğine kimse inanmaz zaten... basından biri maç sonu niye emin bayramı oyuna almadınız diye soru bile sormaz ama o napıyor? 2003 lü bebeyi en kritik maçta sahaya sürüyor... işte fenerbahçe sizin gibi adamlar yüzünden bir arpa boyu yol almıyor.. fatih terimin bu yaptığını bile " yok ya zorunluluktan soktu yoksa ne işi var 2003 lü bebenin şampiyonluk maçında" diye yorumlayanlar yüzünden |
2 gündür bunun aynısını yazıyorum hala ft genç oynatıyor diyorlar 2 tane orta sahayı stoper oynattı ve Lemina sakatlandığı için koydu kimi alsaydı Şeneri mi alsaydı Jimmy'i mi alsaydı biraz mantıklı düşünün ya.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|