200-220K'a Tavsiye ? Superb-Octavia-Kuga ?
Üstadlar merhabalar, nasip olursa salı günü aracımın satışını yapıyorum. Kendime de yavaştan araba bakmaya başladım.
Satacağım araç 1.6 110HP LPGli megane 3. İcon paket olduğu için donanımlıydı ve donanımları kullanmaktan baya memnunum.
Ancak hem biraz daha yeni, geniş bir araca binmek hem de elimdeki ufak bi birikmişi değerlendirmek için satıp başka araç alacağım.
150-160-170 derken 200-220e kadar zorlanarak çıkacağım gibi tabi aracına göre.
Gözümde aslen 2 araç var 2015+ model 1.4 tsi Superb ve 1.5 EB Kuga. Sağolsunlar Kuga hakkında forumda arkadaşlar çok yardımcı oldu, beğendiğim bi araç vardı 10bin fiyat arttırdığı için şuan vazgeçmek üzereyim ondan. 100bin KM'den düşük araç arıyorum.
Birde daha uygun fiyatlı (170-180 civarına) 1.2 tsi Octavia'lar çarptı. Ancak sanırsam bu motorlarda bazı kronik arızalar var.
Focus-Corolla-Megane4 gibi modellere baktım ama 1.6 atmosferik Corolla'ya 190 vermektense 210-215 civarına Superb bulursam daha mantıklı gibi geldi. Tabi piyasalarından çok haberim yok. Aldığım aracı ev niyetiyle satabilirim her an.
Her türlü öneri - yoruma açığım. Araç otomatik olursa daha güzel olur tabi ama manulde olsa farketmez.
Birde son olarak anlamadığım bir durum var. Active paket Superb'lerin aynı km/yıl fiyatları neden comfortline Passatlara denk yada daha fazla ? Bakıyorum biraz km düşünce, hasar olmayınca 250-260'lar havada uçuşuyor superb'te. O fiyata yine dolu comfortline passat var 2015-2016. Kaçırdığım birşey mi var merak ettim doğrusu.
Edit 1. O fiyata etmez, örneğin 180e şu daha mantıklı dediğiniz her öneriye de açığım.
|
|
|
|
|
|
|
|
Türknet teknik ekibinde beyin olmama ihtimali ?
|
İlgi Alanları: Futbol, Yazılım, Astrofizik
" Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, Haktan hakikatten yana bakın siz. " |
Alışveriş Yaptıklarım : ForumDışı(Ati 4980 ; 9800GT) - arbiter (hdd+kutu) - Aysat (E.kartı , Anakart) - cagatay_karaca(ati 4850 satışı) - (b|@ckc|oud - 6120classic Aldım) - ertaş71(hdd+dvdrw+fx5500 sattım) |
Herşey olacağına varır.. |
Son Giriş: 7 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.869
İkinci El Bölümü Mesajları: 203
Konularının görüntülenme sayısı: 62.906 (Bu ay: 1.458)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.133 (Bu hafta: 13)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor