Şimdi Ara

STAT KAPILARI KACTA KAPANIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın bursadan GALATASARAY macına geliyoruz saat 1 gibi cıksak 5 te mecidiyekoydeyiz ilk defa gelceim icin stat kapıları kacta kapanır bilmiyorum yetişirmiyiz?

• Stad kapısı açılır benim bildiğim?Kapanır ne demek?
  • güzel kardesim macamı gitmedin belli bi saatte kapanıyo kapılar en azından bursada oyle ama SAMİ YEN e ilk kez gidicem
  • saat 22:30 da kapanır.
    02:00 da açılır. ama bilmem erken de açılır. stadda tek kapı olunca.yığılma çok olur.

Bursalı hemşehrim,
    Sen bir gün gelde benim misafirim ol kadıköye maça gideriz.her kapıdan geçeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 9 Aralık 2006; 23:15:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

saat 22:30 da kapanır.
    02:00 da açılır. ama bilmem erken de açılır. stadda tek kapı olunca.yığılma çok olur.

Bursalı hemşehrim,

işte bir adet sazan daha

• quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

quote:

Bursalı hemşehrim,

işte bir adet sazan daha

bundan sanane toprağımı davet ediyorum.kadıköy diye neden zoruna gidiyo anlıyamadım

• sakin olalım arkadaşlar.ne gereği var böyle konuşmaların.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

quote:

Bursalı hemşehrim,

işte bir adet sazan daha

bundan sanane toprağımı davet ediyorum.kadıköy diye neden zoruna gidiyo anlıyamadım

ne zoruma gidicek ya her fırsatta laf sokuşturmaya çalışıosunuz GALATASARAY a sonrada toprağımı davet ediyorum diyosun bırakk ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life_is_a_game -- 9 Aralık 2006; 23:31:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

sakin olalım arkadaşlar.ne gereği var böyle konuşmaların.

dostum millet forumu artık daha değişik stilde kullanıyo.

adamla alay edersin zoruna gitmez ciddi ciddi söylersin zoruna gider.

Biraz sakinlik

Burası ER meydanı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 9 Aralık 2006; 23:35:06 >
  • evet forum paso belaltı vurmak deildir her forumda bi fenerli sizin şu böyle bu böyle e ama yeter tatlı sürtüşmeyi aşıyor bu
  • susmayı deneseen diyoruum...

tut kendini biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: forza_ares

güzel kardesim macamı gitmedin belli bi saatte kapanıyo kapılar en azından bursada oyle ama SAMİ YEN e ilk kez gidicem

Adam bana maça mı gitmedin diyor yawNeyse herşeyin bi ilki vardır inşallah bir gün giderim senin gibi

Neyse cevap vereyim.Kapı açılış saatinden,maç bitene kadar istediğin saatte girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: appiah_haktan

susmayı deneseen diyoruum...

tut kendini biraz
    siz sussanız emin ol ben hiç konuşmayacağım
  • ortamı germeyin
  • neyse arkdaşlar ortamı yumuşatalım arkadaşım sen 5 te geleceksen sorun yok stad kapıları 5 te açık oluyor
  • 1 gibi çıkarsan 6 6.30 gibi olursun mecidiyeköyde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

1 gibi çıkarsan 6 6.30 gibi olursun mecidiyeköyde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.