Şimdi Ara

oda kapısı kilitli kaldı YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
74.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde odanın kapısını kaparken arkasındaki kilitleme düğmesi basılıymış ben de çat diye çektim bi baktım açılmıyo anahtarı da yok nasıl açarım bilmiyorum. (kapı şu tokmaklı olanlardan amerikan mı ne deniyo galiba tam bilmiyorum)

nasıl açarım şimdi ben bunu ACİLL YARDIM LÜTFEENN!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmn227 -- 3 Mart 2010; 22:55:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oda Kapısı Kendi Kendine Kilitlendi: Nasıl Açabilirsin?

Oda kapısının kendi kendine kilitlenmesi, herkesin başına gelebilecek sinir bozucu bir durumdur. Paniğe kapılmadan önce, kapıyı kendi kendine açmanın birkaç yolunu deneyebilirsin.

Oda Kapısının Kilitli Kalmasının Nedenleri

• Anahtarın içeride kırılması
    • Mandalın yanlışlıkla devreye girmesi
    • Kapı kilit mekanizmasının bozulması
    • Kapı çerçevesinin sarkması

Oda Kapısı Kendi Kendine Kilitlendiğinde Ne Yapmalı?

• Sakin Kal: Panik yapmak durumu daha da kötüleştirebilir. Derin bir nefes al ve sakinleşmeye çalış.
    • Anahtarı Kontrol Et: Anahtarın içeride olup olmadığını kontrol et. Eğer anahtarsa içeri sıkışmışsa, bir cımbız veya ince bir tel kullanarak çıkarmaya çalışabilirsin.
    • Mandalı Kontrol Et: Mandalın devreye girip girmediğini kontrol et. Mandalı bul ve aşağı doğru itmeye çalış.
    • Kilit Mekanizmasını İnceleyin: Kilit mekanizmasında herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol et. Kilidi hafifçe sallayarak hasarlı olup olmadığını anlayabilirsin.
    • Kapıyı İtmeye Çalış: Kapının sıkışıp sıkışmadığını görmek için hafifçe itmeye çalış. Kapı hafifçe hareket ediyorsa, bir kredi kartı veya tereyağı bıçağı gibi ince bir nesne kullanarak kapıyı açabilirsin.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmediyse, profesyonel bir çilingir çağırman gerekebilir. Çilingirler, kilitli kapıları açmak için özel araçlara ve tekniklere sahiptir.

Kapının Kendi Kendine Kilitlenmesini Önleme İpuçları

• Kapını her zaman kilitle.
    • Mandalı devreye koyarken dikkatli ol.
    • Kilit mekanizmasını düzenli olarak yağla.
    • Kapı çerçevesinin hizalı olduğundan emin ol.
    • Kapıyı aşırı güçle kapatmaktan kaçın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Adresi ver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Adresi ver...
    atma recep din kardeşiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44

atma recep din kardeşiyiz

Alıntıları Göster
    anahtarını bulacaksın, yada bir tornavidayla kilidi yerinden söküp, kapıyı açıp, tekrar kilidi takacaksın

veya tekrar takamayıp öyle kalacaksın(bana böyle olmuştu)
  • eskiden telefon kartları kullanılırdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

eskiden telefon kartları kullanılırdı...
    Kır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

anahtarını bulacaksın, yada bir tornavidayla kilidi yerinden söküp, kapıyı açıp, tekrar kilidi takacaksın

Alıntıları Göster
    O kilit yüzünden 1 yılda 3 kez usta çağırdık eve Banyonun kapısı kilitlenip duruyordu. Biraz fail durumu oldu ama şimdi anahtarı çıkarmıyoruz hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Moltherion

Kır

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

usta çıkarabilsem hemen yapıcam ama çıkmıyo ki çıkartacak yeri yok zaten varsa biliyosan yazıversene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

O kilit yüzünden 1 yılda 3 kez usta çağırdık eve Banyonun kapısı kilitlenip duruyordu. Biraz fail durumu oldu ama şimdi anahtarı çıkarmıyoruz hiç

BANYO TUVALET KAPILARINDA TOKMAKDA UFAK BI CENTIK OLUYO ONU YA INCE BI BOZUK PARAYLA YADA TORNAVIDAYLA KOLAYCA CEVIRIP ACABILIRSIN BUYUK YAZMISIM SORRY

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

BANYO TUVALET KAPILARINDA TOKMAKDA UFAK BI CENTIK OLUYO ONU YA INCE BI BOZUK PARAYLA YADA TORNAVIDAYLA KOLAYCA CEVIRIP ACABILIRSIN BUYUK YAZMISIM SORRY

Alıntıları Göster
    Baya zaman geçti sonuç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

usta ben onu deniyorum bi saattir ama açılmadı "küfür" kapı içeri doğru kaktırıon dimi onu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cédric

Baya zaman geçti sonuç?

sonuç ollumsuz saat8bucuktan beri şu --- kapıyla uğraşıyorum çilingir çağırsam yarn bi dünya para alıcak 2sn de açıcak bide kafayı yedirtçek bana emeğimin sonucunu almam lazım hadi yardım biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmn227

quote:

Baya zaman geçti sonuç?

sonuç ollumsuz saat8bucuktan beri şu --- kapıyla uğraşıyorum çilingir çağırsam yarn bi dünya para alıcak 2sn de açıcak bide kafayı yedirtçek bana emeğimin sonucunu almam lazım hadi yardım biraz daha

bu saate kadar kafayı yer insan..acıkır ne bıleyım susarsın fılan

• quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

quote:

Baya zaman geçti sonuç?

Alıntıları Göster
    2.kat veya girişse balkondan atla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 4 Mart 2010; 0:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

quote:

Baya zaman geçti sonuç?

Alıntıları Göster
    Başımıza çok geldi bu olay.
    Biz oynamıyoruz ama eve gelen çocuklar felan düğmelerine basıyor öyle kalıyor.
    Kapanıncada dışardaysan açamıyorsun.
    Kaç kere babam söktü taktı o yuvarlak kapı kollarını.
    Şimdi her anahtarın yedeği var yedekler kapının üstteki pervazın orda duruyor.
    Gna geldi artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Başımıza çok geldi bu olay.
    Biz oynamıyoruz ama eve gelen çocuklar felan düğmelerine basıyor öyle kalıyor.
    Kapanıncada dışardaysan açamıyorsun.
    Kaç kere babam söktü taktı o yuvarlak kapı kollarını.
    Şimdi her anahtarın yedeği var yedekler kapının üstteki pervazın orda duruyor.
    Gna geldi artık.

Alıntıları Göster
    dostum benim de basima gelmisti!
    yaninda kredi karti gibi ince ve sert bir kagit/plastik varsa onu tokmagin hizasinda kapi arasina sok ve tokmagi cevir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anil92

dostum benim de basima gelmisti!
    yaninda kredi karti gibi ince ve sert bir kagit/plastik varsa onu tokmagin hizasinda kapi arasina sok ve tokmagi cevir.

Alıntıları Göster
    .oku yedin eğer kapıyı açamazsan. düşünsene 1 hafta boyunca kilitli kalıp ondan sonra geberdiğini. ve ölünü sadece kokun sayesinde bulabiliyolar. çok iğrenç
  • quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

quote:

Baya zaman geçti sonuç?

Alıntıları Göster

yedim zaten kafayı içimden ne küfürler geçiyo bi bilsen ama dışa vuramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Ozan

.oku yedin eğer kapıyı açamazsan. düşünsene 1 hafta boyunca kilitli kalıp ondan sonra geberdiğini. ve ölünü sadece kokun sayesinde bulabiliyolar. çok iğrenç

abi ben dışardayım odada olsam zaten açılırdı ki açılmasa heralde ben şimdiye meftaydım çünkü ben de klostrofobi var öyle kapalı kapalı üstüme geliyo duvarlar (allah korusun)

bi arkadaş da babasının söktüğünü falan yazmış nası söküyodu baban dostum ben de sökeyim şunu da yapayım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.