Şimdi Ara

oda kapısı kilitli kaldı YARDIM!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
74.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 17 Kasım 2023; 19:38:43 >
  • okadar uğraştık olmadı.menteşelerden söktük kapıyı
  • Benim Tuvaletin kapı açıkta ben kilidi söküp değiştirmek istiyorum..ama vidalarını söktüm ama bir türlü orta göbeği çıkaramadım bu arada kapıyıda yaraladım bu gidişle kapı elden çıkacak kilit göbeği eskilerden ama nasıl çıkacak bir akıl verin..veya kilidin sökülmesi ile ilgili bir video linki..
  • sabunlari yiyerek hayatta kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kapıymış arkadaş
  • Parayla açaydın her kapıyı açar derler ya
  • En korktuğum şey hiç başıma gelmedi ama her kapının anahtarından 1 yedek aldım sakladım girişte duruyor acil durumlar için.
  • bu gibi durumlarda işinize yarayabilir diye hort gereği duydum. bu gibi durumlar için bump key diye tabir edilen anahtar herkezin işine yarayacaktır. elinizde bulundurmakta fayda var aşağıdaki linkte yapım videosuda var.

http://connectmedia.waag.org/toool/whatthebump.wmv
  • loveco2001 kullanıcısına yanıt
    Bunu yapan adama helal olsun. Ülkemizin böyle mühendislere ihtiyacı lazım. Moment statik falan akmış ne diyeyim Denedim yöntem çalışıyor yani
  • Kapıyı neden yardın onu anlamadım ben.

• hortçu
  • Arkadaşlar bende salonda kilitli kaldım yardım kredi kartı falan işlemiyo denedim dışarda değilim ya o yüzden dik geliyo dilg acil yardım nolur ya acill :-(
  • Lan hortçu pislikler

• Hort kokuyor hava
  • yıl 2016 ve ben hala şu mal müteahhtidin taktığı amaerikan kapı kolundan muzdaribim. Banyo kapısı kilitli kaldı açılmıyor uyuz oldum.

Hortuna hort
  • Ben de konuyu hortlatmak istedim çünkü bu sabah 1 saat uğraştım bu lanet topuz kapı ile.
    Sonuç ; kredi kartı ile açılıyor ama kapının kilidi ve kredi kartı sizlere ömür.
  • Ulan aklima geldi bi 3 yil once fln bu forumdan 2 arkadas Bukrese geldi banada yazdi gezdirdim kari ayarladim fln. O gun benim eve geldik 1-2 bisey icelim diye gece 3 te erotik masaj salonuna randevu yapmistim 3 kisi icin ben ve bu arkadaslar. Cocuk benim tuvalette kilitli kaldi resmen gece 1-2 gibi. Ulan bu saatte dili dogru duzgun konusamadigim ulkede cilingir fln bulamam. Dedim kardes acil geri tekmeyi bir bastim kapinin gobegi parcalandi actim gittik erotik masaja sabaha kadar muamele sonra eve gelip nasildi soyleydi boyleydi diye birbirimize anlattik. Nicklerini hatirlamiyorum face te ekliler okurlarsa selam olsun
  • Haha aynısı bana da olmuştu mutfağın kapısını dış taraftan hızlı çekmiştim kapı kilitlenmiş ocakta da yemek vardı anahtarı da bulamadım mecbur kapıyı kırmak zorunda kaldım bir tekmeyle kırıldı perdeler alev almaya başlayacaktı biraz daha geç kalsaydım tabi yemeklerin hepsi yanmıştı

• Az önce kapı mağdurlarına katılmış oldum. Tuvalete giremiyorum. Kilidi de kapalı değil kafayı yemek üzereyim lanet olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.