Facebook Messenger marketplace kendi kendine mesaj atıyor, tanımadığım yabancı kişilerden sürekli olarak mesajlar alıyorum. Bu nedir anlayamadım acaba hesabım hacklenmiş olabilir mi?
Pazarama alışveriş sitesindeki hesabım ele geçirilip benim adıma yaklaşık 4 bin TL'lik alışveriş yapılmış. Hala da yapılmaya devam edilirken benim tesadüfen siteye girip bakmamla birlikte verilen siparişleri görüp, site ile irtibata geçip, durumun alışverişin tarafımdan yapılmadığını belirtip, hemen bankamı arayıp kartı iptal ettirerek bu işi durdurabildim yoksa bu dolandırıcılığın önünü alamayacaktım. Burada anlayamadığım hususlar:
1- Kredi kartım kopyalanmış.
2- Site hesabım ele geçirilmiş.
3- Telefonum hacklenmiş zira site üzerinden akışveriş yapılırken bankanın telefonuma gönderdiği bütün şifreleri ele geçirmiş olmalı ki alışverişte devamlılık arz etmiş.
Daha da garip olan bir durum daha fark ettim, ilgili şahıs alışverişin birinde 10 dakika içerisinde alışveriş yapıyor, site onay veriyor, satıcı hemen PTT Kargo ile ürünü kargoya veriyor ve hepsi neredeyse 10 dakikalık bir zaman diliminde oluyor. Bu kadar kısa süre içerisinde yapması inanılır gibi değildi.
Benim sizlere danışmak istediğim şu: Ankara'da ikamet ediyorum, bu konuda neler yapmam, nasıl bir yasal yola başvurmam gerektiği gibi hususlar hakkında bilgi edinmek istiyorum. Teşekkürler.
saatimde takvim yarım gösteriyor tam dönmüyor vede takvim zamanında da atmıyor bunun için benim yapabileceğim bir durum varmıdır?
Arkadaşlar ben saatimi orijinal diye yaklaşık 15 senedir sorunsuzca kullanıyorum ancak benim saatimde premier yazısını göremedim acaba saat dedim orijinal değilmidir kafama takıldı acaba bu konu hakkında bilenler yorum yapabilirmi?
bu yazan model
Alttakide benim saat
Arkadaşlar Gigabyte a320m s2h anakarta sahibim usb1 ve usb 2 ile usb3 bağlantı girişi var ve bunlar dolu sorunuma gelince ben bu anakarta intel ax200 wifi ve bluetooth kart aldım bluetooth çalışması içinse usb kablosu bağlantısı gerekli ve bir usb giriş daha lazım oldu bunun için ne yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar Samsung 40N5300 model tv için güncel turksat düzenlenmiş kanal listesi elinde olan arkadaş varsa upload edip link verebilirse çok makbule geçer.
Windows 11 Pro (22000.708) (modifiyeli)
Merhaba Windows 11 Pro sürümü20000/708dir ISO düzenlemesin başlıca kaldırılanlar Windows Defender, OneDrive, Cortana, grove müzik, zune video, mail e-posta vs. Teams yüklemeside devre dışıdır ve sistem üzerinde gerekli gördüğüm ince ayarlar ve stabiliteye yönelik çalışmalar yapılmıştır. Sistem kurulumda TPM orijinal hali ile bırakılmıştır herhangi bir fix işlemi uygulanmamıştır. Bu engeli aşmak isteyen Rufus ile yazdırırken no TPM no Secure Boot seçeneğini seçerek ISO yazdırılırsa aşacaktır. Sistem kurulumda ve sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır. Kurulumu internet kapalı iken yapınız. İyi günlerde kullanmanız dileğimle -güzel yorumlarınızı da bu arada bekliyorum. Program olarak AiO runtimes 9.3.1 kurulu olarak gelir.
DOWNLOAD LİNK:
hp 1386et recovery disk arıyorum?
Merhaba arkadaşlar konu başlığında belirttiğim hp 1386et model notebook a ait windows 7 orijinal recovery dvd(olursa usb flash disk daha iyi) arıyorum elinde bu modele ait windows 7 kurtarma diskini verecek Arkadaş benimle özelden iletişime geçerse çok memnun olurum.
Arkadaşlar ne yaptım ise jabra talk 5 bluetooth kulaklık ile ne telefon nede başka tablet,pc v.s cihazlarım ile eşleştirme yapamadım
Bendeki samsung s9 android 10 yüklü sistem ROOT lu ama TWRP yedekleme yapılamıyor yedekleme başarısız diyor sonunda
BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR.. Hadis-i Şerif |
BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR.. Hadis-i Şerif |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.629
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.454
Konularının görüntülenme sayısı: 21.875 (Bu ay: 563)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 631 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket