Şimdi Ara

Eşimle anlaşamıyorum ve soğuyoruz artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 29 yaşındayım, eşim 29 . 2014 beri evliyiz ne evlilik ama. hiç hayalimdeki gibi bi evlilik olmadı.ve herşey hayal olarak ta kaldı. 4 yaşında oğlumuz var. hep anlaşmazlık kavga bıktım artık. ona karşı hiç eski şeyim kalmadı. eminim ondada kalmadı. şiddet kavga saygısızlık güven, bir evliliğin sürmesini gerektirecek hiç bişey yok. yardım beklemiyorum. burda yalnızım hiç arkadaşım yok paylaşabileceğim.o yüzden sizinle paylaşayım dedim. iyi anlarımız çok iyi kötülerde çok kötü oluyor. oyüzden iyi birşeylerede yaklaşmıyoruz artık. bitecek ....:çok üzgünüm:

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eşinle Anlaşamadığında ve Soğumaya Başladığında Ne Yapılmalı?

İlişkilerde anlaşmazlıklar ve soğukluk zaman zaman yaşanabilir. Ancak bu sorunların üstesinden gelmek için adımlar atılmazsa, ilişki ciddi şekilde zarar görebilir.

Anlaşamadığınızı Kabul Edin:

İlk adım, eşinle anlaşamadığınızı kabul etmektir. Bu, kolay olmayabilir, ancak sorunu çözmek için gereklidir.

Sorunları Belirleyin:

Birbirinizle anlaşamadığınız konuları belirlemek için zaman ayırın. Finansal konular, iletişim sorunları veya yaşam tarzı farklılıkları olabilir.

Açık ve Dürüst İletişim Kurun:

Sorunları belirledikten sonra, eşinle açık ve dürüst bir şekilde bu konularda konuşmalısın. Duygularını sakin ve saygılı bir şekilde ifade et. Suçlamaktan veya yargılamaktan kaçın.

Farklı Perspektifleri Anlamaya Çalışın:

Eşinin bakış açısını anlamaya çalış. Farklılıklarınızın nereden kaynaklandığını anlamak, çözüm bulmanıza yardımcı olabilir.

Ortak Bir Zemin Bulun:

Farklılıklarınızı kabul ettikten sonra, ortak bir zemin bulmaya çalışın. Her ikinizin de kabul edebileceği çözümler üzerinde birlikte çalışın.

Profesyonel Yardım Alın:

Sorunları kendi başınıza çözemediğiniz takdirde, bir çift terapistinden profesyonel yardım almanızı tavsiye ederiz. Bir terapist, iletişiminizi geliştirmenize, sorunları çözmenize ve ilişkinizi yeniden canlandırmanıza yardımcı olabilir.

Unutmayın, anlaşmazlıklar ve soğukluk, bir ilişkinin doğal bir parçası olabilir. Ancak bu sorunları çözmek için çaba sarf ederek, ilişkinizi güçlendirebilir ve karşılıklı anlayışı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beraber sevdiğiniz şeyleri yapın odalarınızı ayırın. Bir süre ayrılsak da beraberiz dizisi moduna geçin.
  • Neden böyle oldu
  • FerrarisiniSatanAdamı tanımayanlar şimdi ciddi ciddi yorum yaparlar
  • O çocuğa yazık be hocam.
  • Yazdıklarımı tam oku
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Malesef yapamayız
  • adamın nicki oku
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Yine gelmiş yılların trollü yav.
  • karar ver hocam bu konuda 7.5 aylık evliyim demişsin?
    https://forum.donanimhaber.com/maddi-sikintilar-beni-cok-uzuyor--138841105
  • KarısınıTatminEdemeyipAnlaşamıyoruzAyağıYapanAdam
  • ferrariyisatmanherşeyinkötüyegitmesinenedenolmuştur
  • daha bugun düğün yapıyordun hızlısın hızlıı
  • Adam bugün kendini aştı, 3. csbsi galiba.
  • takam kafana hocam
  • Aga senin hayatında zor ya başka bi dünyada 7.5 aylık evli bu dünyada ayrılık ne diyim allah kolaylık versin
  • Düzenli sex işi çözecektir emin ol,bel altı girdiği için affola
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrarisiniSatanAdam3 -- 21 Aralık 2020; 17:37:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.