Şimdi Ara

Eski sevgilim başkasıyla çıkmaya başladı çok kötü durumdayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
23.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 senedir birlikte oldugum sevgilimle 2 ay önce filan ayrıldım . nedenide bu sene adam gibi dgss ye hazırlanmam gerekiyodu yanı zaman ayıramıcaktım . zaten fazla vakit geçiremiyoruz diye söyleniyodu üzgündü. bende bu senenin böyle devam edicegini biliyodum heleki 3 ay sonra hiç görüşemicekti nerdeyse. bende daha fazla üzülmesin diye ayrılmak istedigimi söyledim ve ayrıldık. yaklaşık 2 - 3 saat öncede bizi tanıştıran ortak arkadasımla buluştum . sanki içime dogmuştu ters bi durumlar vardı . onu sordum ırım kırım etti en sonunda biriyle mesajlaştıgını konuştugunu söyledi yaklasık yarım saat sonrada agzından 3 haftadır cıkıyo olduklarını kaçırdı .belli etmedim hani erkeklik gururu ya işte . şuan evdeyim ve kendimi çok kötü hissediyorum üzüntüden miğdeme agrılar girmeye başladı . ben hala beni sevdigini düşünürken başka biriyle birlikte oldugunu ögrendim. hala ona karşı boş değilken bunu ögrenmem yıktı beni . birine anlatmam yazmam gerekiyodu bu saatte eger yazımı okuduysanız teşekkürler

• Geçer
  • Şunu unutma dostum başarı bunun için koydum mu demek için hakkaten boşver sevgili falan artık bunlar yalan işler oldu düzgün birini bulmak çok zor kariyer yapmaya bak kendini her alanda geliştir.Aradan zaman geçtikten sonra ile bir gün karşılaşıp bakışacaksınız ve onun bakışı seni dünyanın en mutlu kişisi yapacak inan bana sakın üzülme.
  • kız milleti... normal
  • Olabilir üzme kendini.
  • By Salus kullanıcısına yanıt
    geçer geçmesinede bu sürece hiç hazır değildim . ayrıldıktan sonraki o dönemi kolayca atlatmıştı eski hayatıma dönmüş derslerime başlamıştım herşey güllük gülistandı ama bugün ogrendıklerım beni hazırlıksız yakaldı
  • Ne bekliyordun? Ayrılmışın herşey bitmiş artık geride sadece hatıralar kalmış.Kızla özel bir anlaşma mı yaptın ayrıldıktan sonra 1 sene kimseyle çıklmayacak diye senden sonra başkasıyla çıkması rahatsız ediyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gardropfuat21 kullanıcısına yanıt
    ayrıldıktan sonra bile bukadar olmamıştı 2 gün sonra dersanem başlamıştı derstı yoldu derken ucup gitmişti aklımdan . eski hayatıma tam dönmüşken bugün hiç olmadı en beklemedigim şeyleri duydum . ayrıldıktan sonra bi süre sonra face ine bakmıştım fotograflarımız bile duruyodu . hala sevdigini düşünürken bugün 3 haftadır biriyle çıktıgını ögrendikten sonra girdim tekrar baktım face ine sadece ikimizin oldugu tüm fotografları kaldırmış sadece toplu fotograflar kalmıs . bunu gördükten sonra düştügüm yerde birde tekme yedim
  • Aynısını yaşadım, bi kaç sene önce. İlk sefer böyle bi koyuyor, ama ondan sonrakiler için eğer çok büyük bişey olmamışsa yine koyuyor da bi kaç güne geçiyor. Ama eğer ilk ise bu, geçmiş olsun..

Kızamık gibidir bu işler, bi kere geçirdin mi, daha sonra hastalık kaptığında koymaz. Halsiz hissedersin sadece.

Arabesk falan dinleme, ne kadar arabesk slow müzik varsa kurtul. Neşeli şeyler aç ve hayatına devam et.
  • S*kt*r Et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardropfuat21 -- 13 Aralık 2013; 1:31:07 >
  • Şu anda onu sevdiğin için üzüldüğünü düşünüyorsun ama onun bir başkasını sana tercih etmesini yediremiyorsun bunun için üzgünsün. Üzülme birini bulunca geçer.
  • Tango-1 kullanıcısına yanıt
    daha önceden sevdigim kız başka biriyle çıkmıştı ama bukadar yıkmamıştı beni normal karşılamıştım . şimdikindede ayrıldıktan sonra yine okadar etkilememişti çünkü bekledigim bişeydi . ama bugün eski hayatıma dönmüşken herşeyi kafamda bitirdigimi zannederken hiç beklemedigim bi yerden yumruk yedim yıkıldım . yapıcak birşey olmadıgını biliyorum katlanıcam ama çok kötü oldum sadece birileriyle paylaşmak istedim . müzik tavsiyeni dikkate alıcam saol kardeş
  • sizi tanıştıran adamla çıkması herhalde asıl koyandır. siz çıktığınız sıralarda kim bilir neler neler..... ouvvvvvvvv
  • hocam elbet başka biriyle sevgili olucaktı ölene kadar beni beklicegini zaten sanmıyodum . ben hala '' acaba mesaj atarmı acaba ararmı beni soruyomudur ..'' düşüncelerini aklımdan tam atamamışken bugün ögrenmemın zamanlaması kötü oldu . arkadaşlarda öyle diyo başka biriyle birlikte ol diye bende bunu denicem hocam eyw
  • ardaq kullanıcısına yanıt
    yok hocam sen yanlış anladın mevzuyu . bizi tanıştıran çocukla buluştum bugün zaten sürekli konustugum biriydi ama bir aydır filan buluşmuyoduk bugün takılalım dedik agzından kacırdı . gittigi kurstan bi çocukla cıkıyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

yok hocam sen yanlış anladın mevzuyu . bizi tanıştıran çocukla buluştum bugün zaten sürekli konustugum biriydi ama bir aydır filan buluşmuyoduk bugün takılalım dedik agzından kacırdı . gittigi kurstan bi çocukla cıkıyomuş

heeee o zaman sorun yok
  • ben deşerdim.
  • Kız sonunda kadar haklı bence. Yani düşünsene hem kızdan kendin ayrılıyorsun hemde başkasıyla çıkmasına üzülüyorsun. Yani kız ne yapmalıydı bu durumda ki?
  • Black Burn B kullanıcısına yanıt
    hocam tamam yıllarca kimseyle cıkmıcak diye birşey yokta 1 senelik ilişki bittikten 1 ay geçmeden başkasıyla çıkması bana koydu. çıkıp çıkmaması degil yani sorun zaman
  • Hevesini alsın .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.