Şimdi Ara

Kız arkadaşımı çok seviyorum ama biraz düşündürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu çok seviyorum her dediğini yapıyorum ama bir soğukluk var sanki çoğu zaman buluşuruz her zaman lüx yerlere gider hesabı ben öderim bazen arkadaşlarıyla geliyor 2-3 kişi onlarıda ben ödüyorum .Ayakkabı bağcıklarını bile ben bağlıyorum ,saçını bile ben topluyorum nerdeyse ona çoğu zaman hediyeler alıyorum beni çok seviyor geçen gün mesela giyim mağazasına girdik bi kotu çok beğendi onuda ben aldım 120 tl falandı,sigarada içiyor bu sigarasınıda ben alıyorum içmediğim halde , geçen gün istanbula babasının yanına gitceğini söyledi 1 günlüğüne bende uçak biletlerıne baktım hadi dedim bunuda ben alıyım kızla gittik aldık çok mutlu oldu sonra geldi bunun telefonunda birinin konuşmasını gördüm kim bu diye sordum arkadaş yaa ilk okuldan kardeşim gibidir falan bende uzatmadım çok seviyorum, hediye alıcam ne alsam dedi bende anlamam işte googledan baktım güzel bi saat ayarladım çocuğa işte yarın onunla buluşucak öğlen akşam üzeride 7 gibi falan biz takılıcaz.Artık soğuyorum ya bu sefer ona ödeticem kurudum artık para harcamaktan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kız arkadaşınmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen çok zengin bir arkadaşa benziyon 3-5 ateşlede bim paramı bulayım evlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN

Başarısız troll.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 2 Haziran 2016; 23:06:43 >
  • VezHack kullanıcısına yanıt
    evet hocam

• Vardı bu konudan niye yeni açtın

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

evet hocam

Belli :) İki ihtimal var; İlk sevginin verdiği müthiş heyecan ya da halk ozanlarının bile hayatlarında belki 1 kez yaşadığı veyahut yaşamadığı gerçek aşk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Henüz çaylak bir trolll olduğunu anladım yazdıklarından.

• Umarım kızda seni içten seviyordur, o zaman mutlu bir yuvaya kadar gidebilirsiniz ama eğer tam olarak içten sevmiyorsa seni parmağında oynatıyordur, paranı yiyip köşeye çekilecektir.

• Frenle biraz kendini çok alıştırma bence

• nickinden ve yazdıklarından troll olduğun kanısına vardım.inşallah öyledir yoksa kız seni über kerizlemiş.

• Çok amatörce.
  • başarılı bir csb.

güldürürken düşündüren cinsten, halkın kanayan yarasına parmak basıyor adeta.

ben evet diyorum.
  • burak.t001 kullanıcısına yanıt
    niye kerizlesin abi oda seviyo eminim ama inanamıyorum bi türlü benim için bişi yapmıyo

• Simdi benim anlamadigim bu kiz erkek arkadasina para koklatmiyor ancak arkadasina hediye aliyor. En azindan ben boyle anladim bu olayi. Bence seni paran icin seviyor/istiyor.

• keşke nick izmirli olmasaydı.memleket neresi esprisi kasardık en azından.başarısız.ben hayır diyorum

• Günümüz türkiyesinde kız bulamayan ve buluncada kul köpeği olan erkeklere gönderme yapmış arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

OKUMAYIN

Başarısız troll.

nerde o eski troller azizim
  • güzel csb
  • boynuzlarin guzelmis..ulan soyle biri bize gelmedi severdimde okadar para harcasan severdim ama o seni sevmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.