Şimdi Ara

çişten kurt gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
28.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler internette aratıyorum adam gibi bişey sonuç çıkmıyo doktora gittim 2 tane andozol aldım toplam 6 tane 400 mglik hap 1 hafta kullandım yoktu bugün bitti ilaç daha demin yine çıktı var mı bilen ne olduğunu ya

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çişten Kurt Gelmesi: Nedenleri ve Tedavisi

Çişten kurt gelmesi, idrarda kurtçuk veya benzeri parazitlerin bulunması durumudur. Bu durum, idrar yaparken ağrı, kaşıntı veya yanmaya neden olabilir.

İdrarda Siyah Kurt

İdrarda siyah kurt, kanın pıhtılaşması sonucu oluşabilir. Bu durum, idrar yolu enfeksiyonu, böbrek taşı veya prostat sorunları gibi altta yatan tıbbi durumların bir belirtisi olabilir.

Çişten Kurt Çıkar Mı?

Evet, idrardan kurt düşebilir. Bu durum, paraziter bir enfeksiyonun belirtisi olabilir. Kurtlar, bağırsaklarda yaşayan ve idrar yoluyla atılan parazitlerdir.

Nedenleri

Çişten kurt gelmesinin nedenleri şunları içerebilir:

• Paraziter enfeksiyonlar (ör. şistozomiyazis, filaryaz)
    • İdrar yolu enfeksiyonları
    • Böbrek taşları
    • Prostat sorunları

Tedavisi

Çişten kurt gelmesi tedavisi, altta yatan nedene bağlı olarak değişir. Paraziter enfeksiyonlar için antiparaziter ilaçlar kullanılırken, idrar yolu enfeksiyonları antibiyotiklerle tedavi edilir. Böbrek taşları veya prostat sorunları cerrahi müdahale gerektirebilir.

Önemli Not:

Çişten kurt gelmesi ciddi bir tıbbi durum olabilir. Bu belirtiyi yaşarsan, doğru tanı ve tedavi için bir sağlık uzmanına başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • no ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

no ss no güven

tuvalete telefonla giriyom zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

no ss no güven

tuvalete telefonla giriyom zaten

Alıntıları Göster
    Kes kurtul
  • Bol bol su için hocam. Idrarla hepsi gider belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKDoctor

Bol bol su için hocam. Idrarla hepsi gider belki.

işte su içtiğimden mi oluyo bilmiyorum baya içiyorum 2 sürahi bitiriyom mesela ondan sonra direk geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orijinalden alıntı: SKDoctor

Bol bol su için hocam. Idrarla hepsi gider belki.

işte su içtiğimden mi oluyo bilmiyorum baya içiyorum 2 sürahi bitiriyom mesela ondan sonra direk geliyo

Alıntıları Göster
    yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Kurt olduğuna emin misin ?

evet 1 cm ve baya hareket ediyo

17
  • Tenya olabilir. Kanda kandida testleri var. Devlet hastanelerinde belirli bir ücret karşılığında yapıyorlar diye biliyorum. Bir araştır bunu.
  • Kıl kurdu büyük ihtimalle idrardaki. Bu kurt kalın bağırsakta yaşar ve herkeste bulunur geceleri yumurtalarini anus bölgesine yapar ve ördan idrar yollariniza geçebilir. Zararli bir şey değil panik yapmayın tırnak uzatmayin elinizi sık yıkayın ve elinizi agziniza falan götürmeyin ve tekrar bi doktora gidin geçmiş olsun
  • Cola veya asitli şeyler iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamzombie

Kıl kurdu büyük ihtimalle idrardaki. Bu kurt kalın bağırsakta yaşar ve herkeste bulunur geceleri yumurtalarini anus bölgesine yapar ve ördan idrar yollariniza geçebilir. Zararli bir şey değil panik yapmayın tırnak uzatmayin elinizi sık yıkayın ve elinizi agziniza falan götürmeyin ve tekrar bi doktora gidin geçmiş olsun

nasıl herkeste bulunuyo ya korkuyom ben bunu gördükçe
  • Spermdir o. Yokluktan ilkokul çağına gelmişler içeride
  • XT9 kullanıcısına yanıt
    Vücutta yaşayan tek biz değiliz başka canlılarla yaşıyoruz. Ama yanlış bilgi vermişte olabilirim hastahaneye tekrar gidin mutlaka
  • İlk defa duyuyorum
  • quote:

Vücutta yaşayan tek biz değiliz başka canlılarla yaşıyoruz. Ama yanlış bilgi vermişte olabilirim hastahaneye tekrar gidin mutlaka

lan başlarım kurduna nasıl benle birlikte yaşıyo o içerde ya ben izin vermiyorum
    Izin alan olmadı ki ayrıca kadınların idrar yoluna daha kolay gittikleri icin genelde kadınlarda görülür erkekler de daha azdır
  • quote:

Izin alan olmadı ki ayrıca kadınların idrar yoluna daha kolay gittikleri icin genelde kadınlarda görülür erkekler de daha azdır

ya kanka kolonya içip yakacam bak bütün bağırsakları solucan molucan kalmıycak
    Yarasın
    [:(
  • Büyük abdestten bende de geliyordu bir ara ama çişten geldiğini ilk defa duyuyorum. Geçmiş olsun, acilen doktora gidin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.