Şimdi Ara

Tuvaletten sonra makatta kaşıntı neden olur? Bağırsak kurdu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
24.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün büyük tuvaletimi yaptıktan sonra biraz kaşıntı olmaya başladı yatmaya doğru sabah kalktığımda bişey yoktu yine kaşınıyor bağırsak kurdu olmasından korkuyorum zaten çok yemek yiyip kilo alamayan birisiyim yediğim şeyleri duyduklarında insanlar oha nasıl kilo alamıyorsun diyorlar.
    178 santime 55-57 kilo falanım kendimi bildim bileli de bu kilodayım.

Sizce kurt falan var mıdır doktora gitmek falan da istemiyorum daha önce böyle şeyler yaşayan varsa nasıl kurtuklarını anlatabilirler mi?

• Hocam iyi taharetlendiğinizden emin misiniz?
  • peçeteyle sil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş doktora git. Basur başlangıcı olabilir. Kurt varsa dışkıda görürsün. Dışkını kontrol et. Yoksa basur olabilir. Ama en iyisi doktora gitmek.
  • Tuvalet kağıdından kaynaklanıyor genelde. Kaliteli tuvalet kağıdı kullan

• Doktora gitmek istemiyorum ne demek ya.Nasıl insanlarsınız anlamıyorum.Doktora gitmekten korkulur mu esas gitmezsen daha sonra sıkıntı yaşarsın.Erken teşhis tedavide çok önemli.Senin sorunun için genel cerraha gitmen lazım.Ya poliklinikten gir sor resepsiyona ya da normal hastane resepsiyonuna sor randevu al gir böyle böyle de.Doktor bakacak ve anlayacak.Doktorun bakmasından falan da utanma ne hastalar geliyor oraya.Önemli olan senin sağlığın bunu unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @semavi7 Hocam korktum açıkçası şimdi bi araştırayım bakayım

@AcılıUçanTaco Hocam kaşıntı gece oluyor sadece sabah bişey yok gittim yıkadım yine aynı

@monsters156 Utanıyorum hocam böyle bir sebepten doktora gitmekten. Zaten daha 1 günlük şey ben sadece zayıflığımdan dolayı kurt olabileceğini düşündüm sizlere sormak istedim. 3-4 Gün daha geçmezse zaten gideriz.
  • Kılları kes
  • Major König kullanıcısına yanıt
    Hocam jilet korelir oraya girse
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana tavsiyem bu tarz şeyleri internetten araştırma ya moralini bozarsın durduk yerde ya da kendini kandırırsın iyiyim bir şeyim yok basit bir şey falan diye.Beklersen hata yaparsın söyliyim.Belki şimdi hapla ilaçla kurtulabileceğin bir şey bir kaç gün sonra ciddileşir hatta ameliyatlık pozisyona bile gelebilir.Sana en büyük tavsiyem Doktora git ama dediğim gibi pratisyene gitme yani o da anlar ama sen genel cerraha gideceksin.Öyle genel cerrah falan isminden korkma pantolonunu sıyır uzan diyecek eldiveni takıp bakacak tam o çıkış Kısmına o kadar bana güven pişman olmayacaksın.Hiç erteleme yarın git ve akşam da bana yaz ne Olduğunu.Emin ol yarın akşam hocam haklıymışsın diyeceksin ve güleceksin.

• Ha bu arada kılları makineyle ya da Makasla kısaltsan biraz iyi olur tabi.Kıl herkeste var kafaya takma
  • monsters156 M kullanıcısına yanıt
    Geçmezse giderim hocam teşekkürler
  • Telefonun flaşını açıp dışkını incele kurt oldumu görürsün zaten
  • Kardeslik miden bozunlunca olur genelde.Tam bosaltamiyorsun orada kalanlar sinirlerini gidikliyor.Eger miden bozuk degilse dikate alman gereken kisim tam yapamaman.Zeytinyag ic savas cikarirsin klozette

• Kurt olsa bokunun üstünde kıpırdayıp dururlar. Vücudun fazla yakıyo bu kadar. Kabız olursan 1 ayda toparlanırsın. Kabız yapam şeyler ye
  • Drugdealer1 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ishaldim en son
  • hemoroid başlangıcı olabilir. fazla zorlama dışkılama yaparken, kabız olmamaya çalış lifli besinler tüket bol su iç hareket et. Doktora gitmende fayda var
  • badibatu kullanıcısına yanıt
    Sorun kıllardan galiba beyler bugun baltaladım sorun çözüldü
  • Ne iğrenç bir konudur nerden geldim ben buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.