Şimdi Ara

İstanbul'da Harem Otogarından Sabiha Gökçen Havaalanına Nasıl Giderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki hafta uçakla Hatay'a gidicem.Uçak Sabiha Gökçen'den kalkıyor.

İstanbul Harem otogarında inicem otobüsten.Oradan Sabiha Gökçen'e en hızlı nasıl giderim arkadaşlar.Hangi otobüse binmek lazım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Harem Otogarından Sabiha Gökçen Havaalanına Ulaşım Rehberi

İstanbul'un Harem Otogarı'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na gitmek için birkaç ulaşım seçeneğin mevcut. İşte en uygun seçenekler:

HAVAŞ Otobüsü:

• Havaş Otobüsü: Harem Otogarı'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na direkt otobüs seferleri düzenliyor.
    • Sefer Saatleri: Otobüsler, Harem Otogarı'ndan her 30 dakikada bir sabah 04:00 ile gece yarısı arasında hareket ediyor.
    • Ücret: Bilet ücreti yaklaşık 20 Türk Lirası.

Belediye Otobüsü:

• E-10 Otobüsü: Harem Otogarı'ndan Kadıköy'e giden E-10 otobüsüne binebilirsin. Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havaalanı'na Havaş otobüsüne aktarma yapabilirsin.

Taksi:

• Taksi: Harem Otogarı'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na taksiyle de gidebilirsin.
    • Ücret: Taksi ücreti trafik durumuna bağlı olarak yaklaşık 150-250 Türk Lirası arasında değişebilir.

Özel Transfer Servisi:

• Özel Transfer Servisi: Önceden rezervasyon yaptırarak Harem Otogarı'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na özel transfer servisi talep edebilirsin.
    • Ücret: Ücret, seçilen şirkete ve aracın türüne göre değişir.

İhtiyaçlarına ve bütçene en uygun seçeneği tercih edebilirsin. Harem Otogarı'ndan Sabiha Gökçen Havaalanı'na ulaşım süresi seçtiğin ulaşım yöntemine göre değişir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • harem gebze münübüslerine bin kaynarcada üst geçitten karsiya geç viaport münübüslerine bi yanindan geçio
  • edit:harem otogardanmış...

kadıköyden direk arabalar var..

taksiye bin 10 lira bile yazmaz kadıköyde in ordan direk otobüsler var tam havaalanında iniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 25 Kasım 2013; 17:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

edit:harem otogardanmış...

kadıköyden direk arabalar var

Zaten karşıda iniyorum otobüsten ben.

İnternete baktım biraz haremden dolmuş ile kadıköye oradanda iett e-10 ile sabiha gökşene gidiliyor yazıyor biryerde.Bu şekilde olurmu ?
  • evden kaçacak beyler yardım etmeyin!
  • Hocam Harem Otogar'a hangi şehirden gidiyorsunuz ?

Lüleburgaz'mış sanırım. Ben Bursa/Düzce/Sakarya/İzmit dörtlüsünden biriyse direk servisler var havalimanına, Harem'den gitmenize gerek yok diyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 25 Kasım 2013; 18:17:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.