Şimdi Ara

Sivilcenizden Kalan Çukurlar Ve Gözenekler Geçti Mi? [MORALİM BOZUK ACİL YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
48.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sivilcelerden sonra kalan hafif çukurlar şekilde kalan izler ve gözenekler bir yandan moralimi altüst etti. psikolojim bozuldu her dakika aynaya bakıyorum artık. özellikle ard arda aynı yerde çıkan yanağımın tam ortasında oluşan çukur beni mahvetti. şuan yüzümde 2-3 tane sivilce var. sizce roaccutane kullanmalı mıyım? roaccutane cildim soyup çukurların geçmesine yardımcı olur mu?

cevaplarınız benim için çok değerli eğer böyle bir sorunu olup bunu aşmış olan varsa lütfen buraya yazmaktan çekinmesin.

not: kırmızı lekeleri söylemiyorum bile çünkü onlar yüzümün hemen hemen her yerinde.

Edit: güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona State -- 3 Ekim 2015; 22:52:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sivilcenizden Kalan Çukurlar ve Gözenekler Geçti mi?

Giriş:

Sivilce sonrası çukurlar ve genişlemiş gözenekler, özgüveni zedeleyen kalıcı cilt sorunları olabilir. Bu yazımızda, bu cilt sorunlarını gidermek için kullanılan yaygın tedavilere ve bunların etkinliğine ışık tutacağız.

Roaccutane, Aknetrent ve Zoretanin:

• Roaccutane çukurları geçirir mi? Evet, Roaccutane (izotretinoin) şiddetli akne vakalarının tedavisinde kullanılan güçlü bir ilaçtır ve sivilce sonrası çukurların görünümünü iyileştirebilir.
    • Aknetrent gözenekleri geçirir mi? Aknetrent, Roaccutane ile aynı aktif bileşeni içeren jenerik bir ilaçtır ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olabilir.
    • Zoretanin çukurları geçirir mi? Zoretanin, Roaccutane'in jenerik bir formudur ve sivilce sonrası çukurların görünümünü iyileştirmek için kullanılabilir.

Roaccutane Kullanırken İz Kalmaması İçin:

• Tedaviye başlamadan önce doktorunuzla potansiyel yan etkileri tartışın.
    • Roaccutane tedavisi sırasında cilt bakım rutininizi basitleştirin ve nazik ürünler kullanın.
    • Güneş ışığına maruz kalmaktan kaçının ve yüksek SPF'li güneş kremi kullanın.

Roaccutane Sonrası Çukur Tedavisi:

• Mikrodermabrazyon veya kimyasal peeling gibi lazer tedavileri çukurların görünümünü iyileştirebilir.
    • Dolgu maddeleri veya yağ enjeksiyonları da çukurların doldurulmasına yardımcı olabilir.
    • Acnegen gibi topikal kremler sivilce izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.

Sonuç:

Sivilce sonrası çukurlar ve gözenekler kalıcı olabilir, ancak çeşitli tedaviler bu cilt sorunlarının görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir. Roaccutane, Aknetrent ve Zoretanin gibi ilaçlar sivilce oluşumunu azaltmaya ve çukurların görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir. Bununla birlikte, bu tedavilerle ilişkili potansiyel yan etkileri ve riskleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Sivilce sonrası çukurlar veya gözeneklerle mücadele ediyorsanız, doğru tedavi planını belirlemek için bir dermatoloğa danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Clindoxly kullanabilirsin ama yine de ilk önce doktora git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende roaccutane benzeri bir ilaç kullandım sivilceler geçince bıraktım bırakalı 10 ay oldu yüzüm cukur çukur hiç düzelmesi napicam bilmiyorum

• Roactune yi arkadasm kullandi lisede simdilerde puruzsuz geziyo eleman sizin skntnz deri altinda asil roactune deri altinda ne kadar sivilcelenme varsa hepsini cikariyo zilyon tane sivilce oluyo suratnda sonrada hepsini imha ediyo 6 7 aylik bi surede buyuk gelisme olur

• Sivilce sonrası oluşan siyah lekeler zamanla geçiyor,yalnız kısa süre de değil,geçmesi ayları bulabiliyor.
  • Roaccutane derinin altinda ne kadar sivilce varsa uste cikarir. Sonra kurutur ve sivilceler biter. Ama yan etkisi cok fazla kollarda deri dokulmesi dudakta catlaklar falan falan. Ablam kullandi sivilceler gecti ama iz kaldi biraz cukir

• Çukurlar çok zor geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar nolur yardım edin. benim sorunum çukurlarla. sivilceler elbet geçer.
  • O değilde tıraş olduktan sonra çene tarafında sivilceler çıkıyor 2–3 hafta sonra geçiyor yine çıkıyor. Bunların çözümü yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dermaroller diye bir igne tedavisi var. Genelde roaccutane tedavisinden sonra kalan cukur ve izler icin uyguluyorlar. Before after resimlerine bir bak istersen. Baya etkili gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedsaid -- 28 Mart 2015; 11:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedsaid

Dermaroller diye bir igne tedavisi var. Genelde roaccutane tedavisinden sonra kalan cukur ve izler icin uyguluyorlar. Before after resimlerine bir bak istersen. Baya etkili gibi

dostum baya araştırdım onu kadınlar kulubüne falan baktım hatta bir süre sonra cilt eski haline geliyormuş diyorlar. acaba roaccutane ölü deriyi atarsa cildim düzelir mi onu merak ediyorum. roaccutane galiba geçirmiyor pek izleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona State -- 28 Mart 2015; 11:04:40 >
  • Roaccutane izleri pek gecirmiyor dogru ama kizarikligi azaltiyor.

• mehmedsaid kullanıcısına yanıt
    şuan 2-3 tane sivilcem var aslında ama sürekli çıkıyor. yüzümden sivilce eksik olmuyor yani. 2 krem verip yollamaması için bol yağlı yeyip öyle gideceğim sanırım
  • Çukurlar kendiliğinden geçmez. Tek çözümü için de Dermaroller demişti doktorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Çukurlar kendiliğinden geçmez. Tek çözümü için de Dermaroller demişti doktorum

siz roaccutane tedavisi gördünüz mü? sivilce şiddetiniz neydi?

tamda şuan true detective giriş şarkısını dinliyordum milyon kez dinledim heralde şimdiye kadar
  • yardım ..
  • kaç kere dedik böyle konuları ssiz açmayın diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

kaç kere dedik böyle konuları ssiz açmayın diye

SS atmayı düşündüm fakat telefonum 10 gündür serviste şuan ss atma imkanım yok yani. sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?
  • Roaccutane ile ilgili konu açacam 1 hafta içinde ,takipte kalın.
  • Kükürtlü sabun al onu dene bi arastir once

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.