Şimdi Ara

Sivilcenizden Kalan Çukurlar Ve Gözenekler Geçti Mi? [MORALİM BOZUK ACİL YARDIM] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
48.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cezaalp

Roaccutane ile ilgili konu açacam 1 hafta içinde ,takipte kalın.

dostum izler hakkında işe yarıyor mu roaccutane. ölü deriyi soyuyor diyorlar. çok büyük çukurlar değil. birde kırmızı silice izleri var.

sen roacuutane kullanmaya başladığında yüzünde ortalama kaç sivilce vardı? yüzünün durumu nasıldu ve şuan nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynd

quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Çukurlar kendiliğinden geçmez. Tek çözümü için de Dermaroller demişti doktorum

siz roaccutane tedavisi gördünüz mü? sivilce şiddetiniz neydi?

tamda şuan true detective giriş şarkısını dinliyordum milyon kez dinledim heralde şimdiye kadar

True Detective harikadir

Ben Roaccutane kullanmadım. Sivilcelerim çok şiddetli de değildi. Ama her iki şakak bölgesinde çıktı sivilcelerim. Bende o zaman doktora gitmek yerine internetteki yöntemleri falan denedim. O yüzden sivilceler geçti ama çukurlar kaldı.

Doktora gitmek ve onun dediklerini uygulamak şart. Sivilcelerim bitti benim hemen hemen ama lekeler ve çukurlar kaldı maalesef bilinçsiz davrandığım için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

O değilde tıraş olduktan sonra çene tarafında sivilceler çıkıyor 2–3 hafta sonra geçiyor yine çıkıyor. Bunların çözümü yok mu

Berbat bir şey bu. Bende bazen geçmiyor bile. Orda Sivilce olunca orayı kesemiyorum berbat gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynd

quote:

dostum izler hakkında işe yarıyor mu roaccutane. ölü deriyi soyuyor diyorlar. çok büyük çukurlar değil. birde kırmızı silice izleri var.

sen roacuutane kullanmaya başladığında yüzünde ortalama kaç sivilce vardı? yüzünün durumu nasıldu ve şuan nasıl?

Birsürü sivilce vardı , dokununca acıyodu , 2.5 aydır kullanıyourm sivilceler geçti ama lekeleri kaldı . Bende birkaç problem oluşturdu oyüzden bıraktım ,
  • quote:

O değilde tıraş olduktan sonra çene tarafında sivilceler çıkıyor 2–3 hafta sonra geçiyor yine çıkıyor. Bunların çözümü yok mu
    ben genelde tıraştan sonra kolonya sürüyorum hiç sivilce falan çıkmıyor tabi bi alakası varmıdır bilmem ciltden ciltde göre değişebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

quote:

ben genelde tıraştan sonra kolonya sürüyorum hiç sivilce falan çıkmıyor tabi bi alakası varmıdır bilmem ciltden ciltde göre değişebilir

Alıntıları Göster
    çukurlar mezara kadar senle durabilir skar çünkü..

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

çukurlar mezara kadar senle durabilir skar çünkü..

Alıntıları Göster
    Çukurlar için yapacağın tek şey sıkılaştırıcı kremler kullanmak.Onlarda bir yere kadar yok eder
  • 6 ay roccactune kullandım sivilceler geçti tek tük çıkıyor fakat izler duruyor hala araştırdığım kadarıyla lazerden başka da çözümü yok oda %80 oranında

roccatune sivilceleri %100 geçirir ama ondan kalan iz ve çukurlara hiçbir şey yapamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 28 Mart 2015; 13:07:49 >
  • Çukur u bilmem ama kırmızılıkları azaltmanın yolu, lavanta çayından geçiyor. Ben içiyorum, baya renkleri açıldı, kimisi kayboldu bile. Ayrıltılı bilgi için google da arat. :)
  • quote:

öncelikle sağlık bölümünü ziyaret et forum'da :)
    kaç yıllık konu var zaten, oradan devam edebilirsiniz.
  • Operasyonla çukurları kapatıyorlar ve lekeleri siliyorlar

Herşeyin bir çözümü var yeter ki sivilceleri yok edin

Bugün çukur kapatıp leke sildirip yarın sivilce çıkmayacağından emin olun

Arkadaşımın suratı lekeli ve çukurluydu
    Gitti lekeleri sildirdi çukurlarıda kapattırdı ama önce sivilce olayını bitirdi roaccutane ilacıyla
  • Accutane kullanmayın! Kalıcı zararları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

öncelikle sağlık bölümünü ziyaret et forum'da :)
    kaç yıllık konu var zaten, oradan devam edebilirsiniz.

Sanamı sormam lazım?
    O yüzdenmi millet kaç yıllık konuyu takip etmektense sürekli konu açıyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

quote:

Berbat bir şey bu. Bende bazen geçmiyor bile. Orda Sivilce olunca orayı kesemiyorum berbat gözüküyor.

Sivilce değil o kılların çıkış yönünün tersi yönde aldığınız için deri(kıl kökleri) tahriş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

quote:

Sivilce değil o kılların çıkış yönünün tersi yönde aldığınız için deri(kıl kökleri) tahriş oluyor.

Alıntıları Göster
    Yaslariniz kac bilmiyorum ama 15-19 arasindaysaniz gayet normal 20li yaslarin ortalarinda hicbir iz kalmayacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Operasyonla çukurları kapatıyorlar ve lekeleri siliyorlar

Gitti lekeleri sildirdi çukurlarıda kapattırdı ama önce sivilce olayını bitirdi roaccutane ilacıyla

hocam çukurları kapatma operasyonunun ismini biliyor musunuz acaba? birden fazla var. dediğiniz dolgu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arizona State

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Operasyonla çukurları kapatıyorlar ve lekeleri siliyorlar

hocam çukurları kapatma operasyonunun ismini biliyor musunuz acaba? birden fazla var. dediğiniz dolgu olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Ben de 3 yıl önce roaccutane kullandım ciddi çukurlar olmuştu doktor 3 yöntem söylemişti kimyasal peeling, lazer cilt yenileme ve dermaroller. Ben 5 seans dermaroller yaptırdım etki etti fakat tamamen geçirmedi. Resmen işkence aleti o dermaroller çekilir dert değil. Çok da takmıyorum zaten o çukurları.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Bende roaccutane benzeri bir ilaç kullandım sivilceler geçince bıraktım bırakalı 10 ay oldu yüzüm cukur çukur hiç düzelmesi napicam bilmiyorum

Aynı durumdayım tavsiye verin biriniz

• Kimseye vermeyecegim sirrimi acikliyorum sivilce ve sivilce izleri icin oraya pisik kremi sur cok ciddiyim hemen geciyo cukurlar icin bisey diyemeyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

Kimseye vermeyecegim sirrimi acikliyorum sivilce ve sivilce izleri icin oraya pisik kremi sur cok ciddiyim hemen geciyo cukurlar icin bisey diyemeyecegim

Madecassol nasil hocam kullanan var mi ya banada bi akil verin, sivilceler ve izler var bazilari derin izler cok canimi sikiyor ne yapmaliyim imex vs kullandim maden suyu + elma sirkesi yaptim limon suyu yaptim gram fayda etmedi garnie de kullandim ama nafile. Of.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.