İnanılmaz bir sismik aktivite bir kaç gündür.
Patlarsa egeye kıyı olan illerimiz yüksek korkutucu basınçlı sarsıcı ses duyabilir.
tsunamiye daha büyük depremede yol açabilir.
Yüzyıllardır bölge sessizdi genel olarak.
umarız sönümlenir aksi takdirde ilk etkilenecek ülkeler yunanistan ve türkiye.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in dün imzaladığı karar ile bazı kademelerde yeni görevlendirmeler yapıldı.
Görevlendirmeler ile Durmuş Ali Arslan'ın sağlık sebepleri ile emekliye ayrılmasının ardından boşalan genel sekreter yardımcılığı görevine Başkan Böcek'in yeğeni Cemil Böcek atandı.
Muhittin Böcek'in görev yaptığı Konyaaltı Belediyesi'nden bu yana birlikte çalıştığı yeğeni Cemil Böcek, Büyükşehir Belediyesi'nde de Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.
Dayı oğlundan sora tencere kapak oldu herhalde.
burada biplenmemiş hali var.
https://x.com/i/status/1877795380793925647
Sizce kış günü tesadüfmüdür? abd de oldukça gündem paylaşıyım dedim.
Adamı kuantum muantum diye bizimkiler göklere çıkartıyordu,satın alınılcak mal muamelesi görüyorlar abd den artık.
Kendi görüşüm teknoloji asyaya çine kaydıkça batıdaki gelişmiş ülkeler zamanla çöküm sürecine girdi,tabi bu şak diye olucak değil ama zamanla dahada kötü oluyorlar almanya fransa dahil.
yeni gelişme.
Şimdilik raporlanan 4 metre en çok etkilenen bölge peru bir çok liman yerleşim pert olmuş abd san fransisko kıyılarındada büyük dalga raporlanmaları mevcut.
https://x.com/theinformant_x/status/1872783541232189935/video/4
Büyük fırtına yok,deprem yok,ayla ilgilili bir olay yok bilimadamları kem küm modunda olay büyürse gelişmeleri yazarım.
Çok görüyorum son dönemlerde çok saçmalıyorlar statü ile hayat değeri gerçeğini salça ediyorlar birbirine,kadının kocası silikon vadisinde yüksek mühendis yok abd de hayat böyle, şöyle güzel, böyle güzel diye,elit şık paylaşımlar yapıyor ee yaşar o statüye konuma ulaşmış herkes yaşar sanki çok süpriz , sanki aselsanda nitelikli mühendis olan sürünüyor açlıktan ağaç kemiriyor, sen git avm de asgari ücrete tezgahtarlık yapan bir göçmenin hayatını,evini,yaşamını paylaş mesela işlerine gelir mi hiç sanmam.
Türkiye´den Göç Edenler Neden Mutsuz?
alttaki yorumlarıda okuyun ağlayanlar bile dolu
Mini masaüstü vantilatör bozulması.
bozulan model bu.
multi metreyle baktığımda çıkış voltajı motora 40 volt filan gözüküyor acaba devresi filandamı bozulmuş bunun anlamadım.
motoruna 5 volt tuttuğumda da çalışmıyor zaten acaba 40 volt gelip yakmışmı pek çözemedim eğer değerler normalse buna uygun motor nerede bulabilirim.
motorun üstünde 300 va hf yazıyor.
Pet Goat 2 gerçekleşiyormu?
1) Markets plunge - piyasa çakılması
2) War coverage -savaş ortamı
3) B2 bombers attack
4) Islamic country / mosque attacked
Tek dertleri hz.isa yı indirtmek aslında siyonistlerle ,dejenere hristiyanlar o yüzden birlik oluyor.
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 42 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49.364
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 233.303 (Bu ay: 8.304)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42.386 (Bu hafta: 48)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic