Şimdi Ara

Liyakat zirvede,Muhittin Böcek, yeğenini genel sekreter yardımcısı olarak atadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Muhittin Böcek, yeğenini genel sekreter yardımcısı yaptı | Son dakika haberleri
    https://www.haberturk.com/muhittin-bocek-yegenini-genel-sekreter-yardimcisi-yapti-3759464

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in dün imzaladığı karar ile bazı kademelerde yeni görevlendirmeler yapıldı.

Görevlendirmeler ile Durmuş Ali Arslan'ın sağlık sebepleri ile emekliye ayrılmasının ardından boşalan genel sekreter yardımcılığı görevine Başkan Böcek'in yeğeni Cemil Böcek atandı.

Muhittin Böcek'in görev yaptığı Konyaaltı Belediyesi'nden bu yana birlikte çalıştığı yeğeni Cemil Böcek, Büyükşehir Belediyesi'nde de Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.

Dayı oğlundan sora tencere kapak oldu herhalde.

• Haber Trol flan değil dimi ? Soyadı benzerliği flan çıkmasın ?

CHP bu kadar da kör gözün parmağına yapıyorsa iktidar flan olmak istemiyor demektir.

Daha yeni Tanju Özcan'ın dayı oğlunu belediye başkanı yardımcısı yapıp itfaiyenin başına atamasını sindirememişken toplum.

Muhittim bölcek hemde aynı SOYADI taşıyan yeğenini gerçekten üst düzey bir görwe atamış mı belediyede ? Bu kadar da değillerdir diye düşünmek istiyorum. Resmen biz iktidar olmak istemiyoruz hareketleri olsa gerek bunlar.

Yıllardır AKP'yi eleştiren sözde muhalifler. Aynı soy ay aynı sülale aynı akrabaları belediyelere dolduruyor daha şimdiden. Kazara iktidar olsalar güç ellerine geçse ne olacak demek ki...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

surat hatları bile benziyor babası gibi zaten. 

• Neyse ki ekonomi bakanı olarak atamamış.   Gerçi olsa daha da kötü olmayacağına göre kötünün iyisini yaşardık bari.. Bakın burası çokomelli.

• Muhittin Böcek ve yeğeni Cemil Böcek’in, Konyaaltı Belediyesi’nden bu yana birlikte çalıştığı biliniyor. Yaklaşık 17 yıldır memur. Yeni mi haberin oldu?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 25 Ocak 2025; 18:3:7 >
  • isterse dünyanın en başarılı insanı olsun yanında olması liyakat dışıdır gitsin konyada yapsın o işi.

o zaman damadıda yadırgamıycan damat sanki bakkaldı berberdi  adam rüyanızda bile göremiyceğiniz eğitim kariyerinde marmara üniverstesinde hocalık bile yapmış adam o.

bana göre akp nin en liyakatsız işi nebatidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ocak 2025; 18:46:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.