Şimdi Ara

Özlem Zengin’in 'kura töreninde' dikkat çeken anı! Yeğenini Erdoğan’la tanıştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreninde dikkat çeken bir an yaşadı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yeğenini tanıştıran Zengin, törenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

ERDOĞAN’IN KONUŞMASININ ARDINDAN DİKKAT ÇEKEN ANLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende gerçekleştirdiği konuşmanın ardından kura çekimi sürecine geçildi. İsmi okunan hakim ve savcılar, sırayla ayağa kalkarak kendilerini tanıttı.

Bu esnada AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek törene farklı bir boyut kazandırdı.

“KURADA GÖREMEYECEĞİZ AMA...”

Zengin, "Kurada hemen göremeyeceğiz ama. Benim yeğenim de Arif Dağhan'ı da telaffuz etmek istiyorum. Benim yeğenim hiç olmazsa size bir selam versin. Kurada da adını görürüz" diyerek Erdoğan’a hitap etti.

Bu sözlerin ardından Zengin’in yeğeni ayağa kalkarak kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tanıttı. Yaşanan bu anlar, törenin en ilginç ve dikkat çekici olaylarından biri olarak kayıtlara geçti.

www.sozcu.com.tr
    Özlem Zengin’in "kura töreninde" dikkat çeken anı! Yeğenini Erdoğan’la tanıştırdı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/ozlem-zengin-in-kura-toreninde-dikkat-ceken-ani-yegenini-erdogan-la-tanistirdi-p132502

• özlem zengin akp de en şutlancak boş boğaz isimlerin başında zaten yeğende rte de şaşırmış belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ocak 2025; 23:44:18 >
  • Insan neden böyle birşey yapar? Resmi bir törende yeğenini vurgular? Çok tuhaf davranış değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir rezillik, kifayetsizlik. Siyasal islamın, AKP’nin portresini çiz desen şu görüntüyü atman yeterli. Sonra vay efendim yargı hedef gösterilemez. Gösterilemez tabi yargı dedikleri şey parti militası olmuş, kişiler de akp gerillaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Özlem zengin tam akpdir. Parti profilini çok iyi temsil eden biridir. O yüzden şutlanacaksa tek başına yetmez.

• Kadın sanki ''siz gerizekalısınız unutursunuz'' der gibi o kadar insanın içinde 7 kere arif 5 kere dağhan dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.