Bildirim
Yalçın Çakır'ın kızı Çisil'i görünce duygulandığı anlar..
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yalçın abi bune -
ne alaka lan bize ne ? -
ne yorum yapsam bilemedim şimdi -
Riot Charmie , Yalçın Çakir'in kızı cahil gençlikquote:
Orijinalden alıntı: windstyle
ne yorum yapsam bilemedim şimdi -
Gerçekten cok tatlıymis bu lan :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıza acıdım.quote:
Orijinalden alıntı: sonerason
Gerçekten cok tatlıymis bu lan :D -
bi bitmediniz ulan bize ne ooooooolumquote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
Kıza acıdım.
Alıntıları Göster -
bu mevzu çok uzadı abi tamam kızı ne olucak yanı alla alla bo.k cıkarmayın:Dquote:
Kıza acıdım.
Alıntıları Göster -
quote:
Kıza acıdım.
aynen -
"Bir amerikan firmasıyla staj yapıyordu onunla ilgili haber gelicek" acaba burda Riot'tan mı bahsediyorduquote:
Kıza acıdım.
Alıntıları Göster -
Kayınpederimin videosunu ne hakla paylaşıyorsun sen?
Ahahahah Çarmi, bizi çarmiye (çarmıha) geeer diye espri yapıyorlarmış. :(
Televizyonda görünce sasirdim garip zeki mürende onu görüyo bu arada. Belkidr bir an kendini kendi programinda hayal etti kizinida yurmuh teyze felan kesin ondan.
Hayat bunlara güzel.quote:
Orijinalden alıntı: Stay With Me
Televizyonda görünce sasirdim garip zeki mürende onu görüyo bu arada. Belkidr bir an kendini kendi programinda hayal etti kizinida yurmuh teyze felan kesin ondan. -
kaç doğumlu bu çıtırquote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704F
Hayat bunlara güzel.
Alıntıları Göster -
Mağ -
quote:
Orijinalden alıntı: Senzafiné
"Bir amerikan firmasıyla staj yapıyordu onunla ilgili haber gelicek" acaba burda Riot'tan mı bahsediyordu
Baran 14 yaşında , arkadaşları ona Einstein diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim* -- 24 Ekim 2013; 2:02:42 > -
azıcık haysiyet ve saygı lazım insanımıza sözde kızın babasının hal hareketleri ve mesleği ile dalga geçilip eğlenilmeye çalışılıyor, ulan hiç mi utanmanız yok yahu, insanla dalga geçmeyi nasıl eğlence olarak görebiliyorsunuz anlamak mümkün değil biri babanıza kötü bişey dese cinayet sebebi olur millet burda dalga geçiyor eğleniyor, cidden insanlarımızda insanlık kalmamış yazık yahu edep biraz edep.quote:
Orijinalden alıntı: Kage.
Mağ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornek -- 24 Ekim 2013; 2:43:52 > -
saygımız sonsuz.quote:
Orijinalden alıntı: unicornek
azıcık haysiyet ve saygı lazım insanımıza sözde kızın babasının hal hareketleri ve mesleği ile dalga geçilip eğlenilmeye çalışılıyor, ulan hiç mi utanmanız yok yahu, insanla dalga geçmeyi nasıl eğlence olarak görebiliyorsunuz anlamak mümkün değil biri babanıza kötü bişey dese cinayet sebebi olur millet burda dalga geçiyor eğleniyor, cidden insanlarımızda insanlık kalmamış yazık yahu edep biraz edep.
Alıntıları Göster -
cok onemli bi bilgiydi gercekten cok tesekkurler. wtf?
Benzer içerikler
- mobile legends sevgili olan herolar
- flame atmak ne demek
- lol ayak bilmece
- skype bas konuş
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X