Şimdi Ara

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
1
Favori
33.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilimle konuşmalarım kız tavladım gibi gereksiz konuları üst sıraya taşıyan arkadaşlar üst sıraya taşıyın da belki forumda da böyle insanlar vardır belki ders çıkarırlar. Paraya değer vermeyi değil de insana değer vermeyi öğrenirler utanma ve vicdanları varsa eğer.

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Ağılcık köyünde oturan Türkçe öğretmeni Saadet Harmacı, geçen nisan ayında Gaziantep 23 Nisan Mahallesi'ndeki Beykent İmam Hatip Ortaokulu'na atandı. Mayıs ayında stajyer öğretmen olarak göreve başlayan Saadet Harmancı, ailesine, okul müdürü ve yardımcısının sürekli kendisine baskı yaptığını iddia etti. Yakın arkadaşlarına da bu durumdan söz eden Harmancı, okul müdürü ve yardımcısını sık sık kendisine ve diğer stajyer öğretmenlere, "Memurluk hayatınız pamuk ipliğine bağlı. Sizi bitiririz" diyerek baskı yaptığını söyledi.

Anne Gönül Harmancı (42) kızının intiharından 10 dakika önce kendisini arayıp, helallik istediğini anlattı. Anne Harmancı, "Bana, öğretmenlik hayatımı bitirdiler, öğrencilerin önünde bana yumruk attılar' dedi. Kendisine bağırdım, 'Yapma' dedim ama dinletemedim" dedi.

Memurlukta örgütlenip milleti hayattan soğutan insanlar yatmaya yeriniz yok Allah hesabını sorar elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 15 Kasım 2019; 0:24:16 >

• Gaziantep ve imamhatip kelimelerini görmem yetti.

Bir kısım "imamhatipler kapatiliyüüüür başürtülülere zülm edilüüüür" diye ajitasyon yapıyordu bir ara. Onlara bu haberi göstermek lazım.

Bu kadının intiharına sebep olanlar şimdi inançları gereği cennete gideceklerini huri ve sonsuz gıda ile ödüllendirileceklerini sanıyorlar.
    vicdan sızlatan saadet öğretmenin intiharında: imam hatip lisesi dahilinde müdür ve müdür yardımcısı sıfatında görevli kişiler sorumluluğu altındaki öğretmenlere mobbinng ve şiddet uyguladıkları, söz konusu öğretmenlerin bu hussusta il ilçe milli eğitim müdürlüklerine dilekçe vererek şikayette bulundukları iddiaların incelenmesi adına görevlendirilmiş müfettişin öğretmenler adına müspet olan raporu gereği açığa alınan müdür ve müdür yardımcısı görevlerinden ihraç edilmelerine karar verildiğinin saygıyla kamuoyua duyurulur saadet öğretmenin bunalım geçirip
    intihar etmesinin faili olduklarıda anlaşıldığından gerekli mercilere bilgi verilip savcılığa suç duyursunda bulunduklarını türünden açıklamalar mıı bekliyorsunuz welcome to new turkey
    Gelmiş yine tescilli. Cümle de imam hatip geçti ya bu herifcik yine birilerini savunmak için yola çıkmış görüldüğü gibi. Ulan bari iki dakika adam ol da böyle elem verici bir olayda bile sırf çürük ideolojine uyuyorlar diye abidik gubudik insanların tarafını tutma. Şu forumda gördüğüm en mide bulandırıcı insan sensin yemine derim. Dediğin gibi intihar edip gitsen de senden kurtulsak.
  • Onun bunun çocukları! Eline güç ve para geçince ne kadar değişiyor insanoğlu. Aslında değişmiyor sanırsam gerçek yüzünü gösteriyor. Nur içinde yat Saadet öğretmen. Umarım ona bu baskıyı uygulayanlar cezasını çeker.
  • mobbing suç olarak tanımlanmalı en az 2 yıl cezaya tabi olmalı

devlet kurumlarında yapma ise nitelikli hal olmalı ve 3 yıla kadar çıkmalı

ama hem birilerinin işine gelmez hem de aşağılık insanlar suistimal eder

çok yazık olmuş
  • kendi adıma konuscak olursam muduryardımcısı müdür gibi tiplerin %90 ı kro cahil egitimsiz köylü tipler gördügümü söylüyorum.
  • öğretmen hanım kolay yolu tercih etmiş. o müdür benim memurluğumu yakacak ben de tutup kendimi öldüreceğim he , ben niye ölüyorum ki. beni yakanı ben de yakarım. azdan az çok çoktan çok gider.
  • O kadar etkilendim ki anlatamam düşüncesine bu kız sizin kız kardeşiniz olabilirdi.
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Şamar manyagi yapardim o müdürü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

öğretmen hanım kolay yolu tercih etmiş. o müdür benim memurluğumu yakacak ben de tutup kendimi öldüreceğim he , ben niye ölüyorum ki. beni yakanı ben de yakarım. azdan az çok çoktan çok gider.
    büyük ihtimalle aile içinde hep suçlu görülen suçlayıcı bir ailede yetişmiş adamlarda bunu farkedip üstüne gitmiş kadında ailemin haberi olsa yine beni suçlayacak ailem diye düşünüp herzamanki gibi ailesinin yine kendisini suçlu bulacagını düşünüp ve tekrar suçlayıcı aile ile birlikte yaşayamayacagını düşünüp intihar etmiş asıl suçlu müdür ve müdür yardımcısı degil kendi öz ailesi bence sorunlarını anlatabilecegi kendisine özgüven veren bir ailesi olsa tam tersi olurdu belki kadın bunları şikayet eder işten attırırdı yada ceza almalarını saglardı işin özeti:suçlu aile

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Sesi çıkmayan insanları hem ezmeye çalışırlar bu özel sektörde de aynıdır. Kendini yapması gereken işi emrinde ki insana yaptırır birde utanmaz senin başka yere göndereceğim diye tehdit eder. Çalışma ortamında mutlu değilsen her gün gittiğin o yer sana zulüm gibi gelir. Bu öğretmenin hiç yok muydu derdini paylaşacak birileri anlamadım ki. Kız kardeşim beni arayacak abi böyle bir durum var ne yapayım diye sorar bende o müdürü arayıp akıllı ol yoksa geberirsin ayağını denk al diyeceksin baktın dinlemiyor azını burnunu patlatacaksın bak ondan sonra bir şey diyebiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

büyük ihtimalle aile içinde hep suçlu görülen suçlayıcı bir ailede yetişmiş adamlarda bunu farkedip üstüne gitmiş kadında ailemin haberi olsa yine beni suçlayacak ailem diye düşünüp herzamanki gibi ailesinin yine kendisini suçlu bulacagını düşünüp ve tekrar suçlayıcı aile ile birlikte yaşayamayacagını düşünüp intihar etmiş asıl suçlu müdür ve müdür yardımcısı degil kendi öz ailesi bence sorunlarını anlatabilecegi kendisine özgüven veren bir ailesi olsa tam tersi olurdu belki kadın bunları şikayet eder işten attırırdı yada ceza almalarını saglardı işin özeti:suçlu aile

Alıntıları Göster
    Bu yaşamdaki tüm suçların kökeni ailedir zira üremek demek suçu suçluyu üretmek demek üreyip ürememekde ailenin elinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meslektaşıma çok çok çok üzüldüm. Keşke onu kaybetmeden önce bir şeyleri düzeltme yoluna koyulabilseydik ama geç kalmaya, testi kırıldıktan sonra bir şeyleri dikkate almaya alışığız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vicdan sızlatan saadet öğretmenin intiharında: imam hatip lisesi dahilinde müdür ve müdür yardımcısı sıfatında görevli kişiler sorumluluğu altındaki öğretmenlere mobbinng ve şiddet uyguladıkları, söz konusu öğretmenlerin bu hussusta il ilçe milli eğitim müdürlüklerine dilekçe vererek şikayette bulundukları iddiaların incelenmesi adına görevlendirilmiş müfettişin öğretmenler adına müspet olan raporu gereği açığa alınan müdür ve müdür yardımcısı görevlerinden ihraç edilmelerine karar verildiğinin saygıyla kamuoyua duyurulur saadet öğretmenin bunalım geçirip
    intihar etmesinin faili olduklarıda anlaşıldığından gerekli mercilere bilgi verilip savcılığa suç duyursunda bulunduklarını türünden açıklamalar mıı bekliyorsunuz welcome to new turkey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantep ve imamhatip kelimelerini görmem yetti.

Bir kısım "imamhatipler kapatiliyüüüür başürtülülere zülm edilüüüür" diye ajitasyon yapıyordu bir ara. Onlara bu haberi göstermek lazım.

Bu kadının intiharına sebep olanlar şimdi inançları gereği cennete gideceklerini huri ve sonsuz gıda ile ödüllendirileceklerini sanıyorlar.
  • Olayları bilmiyoruz çıkan bir iki bilgiye göre ilerliyor toplumumuz ama ardından öyle şeyler öyle haberler çıkıyor ki diyorsun oooo ben ne dedim haber nerelere geldi, bakalım bekleyip göreceğiz devamında nasıl olacağı. İntihar etmek işin en kolayıdır mücadele edeceksin bizimde başımıza neler geliyor neler her şey de intihar etse idik, 100 k borcum var o zaman bende intihar edeyim.
  • Allah rahmet eylesin.
    Ama yumruk atıldı diye kendine kıyacağına keşke hakkını arasaydı bulamazsa kamuoyu oluşturup linç ettirseydi babasını silktiklerimi.
  • Allah rahmet eylesin, yazık olmuş.Onu intihara sürükleyen darp eden kişilerin adalete hesap vermesi gerek.
  • kaynak çok sığ.. çok daha detaylı ve şahitlerin katkıları ile anlatılmalı, çok üzüldüm :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.