< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 15 Kasım 2019; 0:24:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 15 Kasım 2019; 0:24:16 > |
kendi adıma konuscak olursam muduryardımcısı müdür gibi tiplerin %90 ı kro cahil egitimsiz köylü tipler gördügümü söylüyorum.
|
Onun bunun çocukları! Eline güç ve para geçince ne kadar değişiyor insanoğlu. Aslında değişmiyor sanırsam gerçek yüzünü gösteriyor. Nur içinde yat Saadet öğretmen. Umarım ona bu baskıyı uygulayanlar cezasını çeker.
|
öğretmen hanım kolay yolu tercih etmiş. o müdür benim memurluğumu yakacak ben de tutup kendimi öldüreceğim he , ben niye ölüyorum ki. beni yakanı ben de yakarım. azdan az çok çoktan çok gider.
|
mobbing suç olarak tanımlanmalı en az 2 yıl cezaya tabi olmalı
devlet kurumlarında yapma ise nitelikli hal olmalı ve 3 yıla kadar çıkmalı ama hem birilerinin işine gelmez hem de aşağılık insanlar suistimal eder çok yazık olmuş |
Gaziantep ve imamhatip kelimelerini görmem yetti.
Bir kısım "imamhatipler kapatiliyüüüür başürtülülere zülm edilüüüür" diye ajitasyon yapıyordu bir ara. Onlara bu haberi göstermek lazım. Bu kadının intiharına sebep olanlar şimdi inançları gereği cennete gideceklerini huri ve sonsuz gıda ile ödüllendirileceklerini sanıyorlar. |
vicdan sızlatan saadet öğretmenin intiharında: imam hatip lisesi dahilinde müdür ve müdür yardımcısı sıfatında görevli kişiler sorumluluğu altındaki öğretmenlere mobbinng ve şiddet uyguladıkları, söz konusu öğretmenlerin bu hussusta il ilçe milli eğitim müdürlüklerine dilekçe vererek şikayette bulundukları iddiaların incelenmesi adına görevlendirilmiş müfettişin öğretmenler adına müspet olan raporu gereği açığa alınan müdür ve müdür yardımcısı görevlerinden ihraç edilmelerine karar verildiğinin saygıyla kamuoyua duyurulur saadet öğretmenin bunalım geçirip
intihar etmesinin faili olduklarıda anlaşıldığından gerekli mercilere bilgi verilip savcılığa suç duyursunda bulunduklarını türünden açıklamalar mıı bekliyorsunuz welcome to new turkey |
Gelmiş yine tescilli. Cümle de imam hatip geçti ya bu herifcik yine birilerini savunmak için yola çıkmış görüldüğü gibi. Ulan bari iki dakika adam ol da böyle elem verici bir olayda bile sırf çürük ideolojine uyuyorlar diye abidik gubudik insanların tarafını tutma. Şu forumda gördüğüm en mide bulandırıcı insan sensin yemine derim. Dediğin gibi intihar edip gitsen de senden kurtulsak.
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |