Şimdi Ara

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
33.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmam Hatip okulunu neden kalın yazdın söyler misin ? Hepimiz maalesef bazı insan müsveddelerinin kötü muamalesine maruz kalıyoruz. Bu kızımız çabuk pes etmiş, hayatını sonlandırarak büyük bir yanlış yapmış. Allah affetsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet etsin ama yanlış yolu seçmiş

Birde polise askere yapılan eziyet devrecilik baskıları görseler 12/12 çalışmalar mesailer her meslegi zorlugu var ama intihar edecek kadar ne yaşattılar be yazık olmuş

• Allah rahmet etsin ama yanlış yolu seçmiş

Birde polise askere yapılan eziyet devrecilik baskıları görseler 12/12 çalışmalar mesailer her meslegi zorlugu var ama intihar edecek kadar ne yaşattılar be yazık olmuş

• İlerde böyle bir şey başıma gelirse intahar yerine başka bir yolu tercih edicem.Müdür ve müdür yardımcılarının hoşuna gitmeyecek bir yol

• Öğretmenin anlaşılan başka psikolojik dertleri vardı.

İnsanların Super Mario gibi 3-4 tane canları falan var sanıyor herhal. İntihar etmek bu kadar kolaylaştığına göre.

Bize de böyle bir durum da olmuştu. Anında dava açmıştık ve kazanmıştık. İntihar falan etmedik ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Sen şunu kendine bir kere madde edineceksin, diyeceksin ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil benim bir oyum var onunda bir oyu var ve bu oylar toplanıp bir çoğunluk ile demokrasi ile bir seçim oluyor ve halk a demişse Bak akp CHP demiyorum a demişse a b demişse b ise banada saygı duymak düşer diyeceksin. Ondan sonra karşıma çıkacaksın.

Milletin hür iradesiyle sandık hakkı vardır ve gider ister oy verir ister vermez. Kim neyi isterse onu seçer ve ben sana ona buna niye oy veriyorsun diyor muyum deme hakkına sahip miyim değilim ama benim özgürlüğüme karışıyorsan sen caresizsindir ve hakka hukuka giriyorsundur. Bunu kendine madde edin milleti rahat bırakın her şey sizin kafa yapınizın içindeki gibi değil. Anlayın artık.

Ve ben kimseyi savunmadim dedim ki tam konu açıklığa çıkmadan millet çıkan haberlere göre bir akıma kapılıp gidiyor dedim önce ne yazdığımı oku algila ondan sinea bana yaz.

Artı te konusu açıldı bugün siyanür vakası hemen fakir biri intihar etti hükümet böyle şöyle diye yazdı ilk 15 mesajı aç bak malûm üyeler ortamı germeye gelen ekşi ci tayfa provokatörluge soyunanlar sonra ne oldu o vaka ile ilgili haberler gelmeye başlayınca işin aslı ortaya çıktı ne oldu birileri çığırtkanlik yapmasını biliyor sadece ama adam büyük vurgun yapmak istemiş çok risk almış illegal işlerden çok para kazanmak istemiş işler tersine gidince de intiharı seçmiş işin garibi bunu şov yaparak ve ailesini katlederek başarmış. Ama birilerine sorarsan hatta ilk 10 15 mesajı yazana sorarsan suçlu devlet diyiyyyyler.

Mersin deki olay da aynısı idi 400 k para veriyor birlerine ve parti marti işlerine karışıyor sonra batınca da ailesini katlediyor.

Ama orada da olay hikâye aynı idi suçlu devlet deyiciler ortada idi.

O yüzden bende dedim ki olayın aslı astarı çıksın neden oldu kimler işin içinde neler dönüyor peşin hüküm giydirmeyelim çünkü biz böyle bir milletiz gazla yaşıyoruz demeye getirdim ama malum senden onu goremiyoruz işte.

Alıntıları Göster
    Seni tekrar bloklamak en mantiklisi baska turlu cekilmez senin gibi comar tayfa.

• akino A kullanıcısına yanıt
    Blokla hiç çekinme zaten sizin en iyi bildiğiniz yoldur en doğrusunu yapıyorsun yalnız kalın azalarak kenarda köşede kalın yoksa devlet yönetmek istemek bu millete güç vermek istemek sizin umrunuzda değil ki. Ona kir at buna iftira at şunu sen böylesin sen öylesin de. Sizi önce kendinizi değiştirinde ondan sonra gelin bu milletle elele olun, size göre millet kötü cahil aciz beceriksiz malûm kesimden. Bu ülke ne kaybediyorsa kendini en üst seviyelerde görenler yüzünden kaybediyor. ;)

• O kadar kendini beğenmiş bir milletiz ki... makam sahibi olunca , yada saçama sapan bir yerde yetkili konumda olunca, Hemen insani değerlerimizi kaybediyoruz, Patron dan çok patroncu oluyoruz, Hemen altımızdakileri ezmeye, onlara hakaret etmeye yada aşağılamaya dalga geçmeye başlıyoruz... Bu gibi olayları birçok işyerinde, o kadar çok gördüm ve duydum ki! Cahilliğimizden, sözde islam adı altında yaptığımız yobazlıklardan nefret ediyorum. Şirilmiş bir balon bir milletiz, Eğitim olarak 3.sınıf dünya ülkesi, ekonomide ise 2. sınıf dünya ülkesiyiz
  • insanların savundukları düşünce ile yaptıkları bir değil. Baş örtülü dinine bağlı bir insanın alkol satmasına benziyor bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Blokla hiç çekinme zaten sizin en iyi bildiğiniz yoldur en doğrusunu yapıyorsun yalnız kalın azalarak kenarda köşede kalın yoksa devlet yönetmek istemek bu millete güç vermek istemek sizin umrunuzda değil ki. Ona kir at buna iftira at şunu sen böylesin sen öylesin de. Sizi önce kendinizi değiştirinde ondan sonra gelin bu milletle elele olun, size göre millet kötü cahil aciz beceriksiz malûm kesimden. Bu ülke ne kaybediyorsa kendini en üst seviyelerde görenler yüzünden kaybediyor. ;)
    Millet alem üzerine titriyor hala fikren en ufak yumuşama yok

Demek iletişim başarısız

Bloklamasınlar da yanında mı yatsın

• Adi pislikler diyorum Üstün e alınan cevap versin onunda suratına.... Allah belâlarını versin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    köylü yü karıştırma
  • hesap sorma işini Allah’a bırakırsak daha çok böyle haber okuruz.

• Bende mudur yardimcisiyim hocamiza cok uzuldum basimiz saolsun

• ciddi mi gercekten kadina yumruk mu atmislar? inanamadim bir an. gerci bu tarz keko alt insanlar insan sayilamayacaklari icin her turlu insansi olmayan davranisi gosterebilirler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.