Şimdi Ara

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
33.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ThePiraeusHunter

Mobing suç zaten...

Alıntıları Göster
    Türkiye de calisanlarin yüzde 40i mobbinge uğruyor ama ceza alan veren yok

Kanunda yazmasi kesin uygulandigi anlama gelmiyor duyarlilik artmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı sadece imam hatip okulu olarak değerlendirmeyin.
    Ülkede genel bir yaşamama isteği var. Bunun sebebi yaşanan ekonomik sıkıntılar , iş yerindeki baskılar , işsizlik , gelecek kaygısı vs.
    Ögretmenime Allah rahmet diliyorum. Bu öğretmen gibi yüzlercesi var. Sadece öğretmen değil hemen hemen her iş kolunda.
    Daha dün intihar girişimi oldu ilçede. Adamı iyi tanırım neşeli konuşmalı hayat dolu biri. Mesleği sıhhi tesisat. Ama piyasa işi yapıyor.5 aydır inşaatta tesisat işlerini yapıyor. İşe başladıktan beri maaşı yatmadığı ve müteahhitin ortalarda olmaması nedeniyle kirası borçları katlanmış. 2 çocuğu var ve zor ikna edildi.
    Valla üzülüyorum artık. Cebime giren para acaba haram mı diye düşünmekten edemiyorum. Fazla gram verip az ücret alıyorum rahatım ama yine bi kuşku.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bikaç pislik yüzünden gencecik bi hayat sönmüş, yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

O kadar etkilendim ki anlatamam düşüncesine bu kız sizin kız kardeşiniz olabilirdi.
    benim kızkardeş ve erkek kardeşte öğretmen.onlar yüzünden öğretmenlerden soğudum
    resmen öğretim sezonunu tatil yaparak geçiriyorlar
  • Vallahi yazık ne diyeceğimi bilemiyorum.(Olayın gerçek iç yüzünü ALLAH bilir çok da yorum da yapmak istemiyorum ama bi taraftan bu olay insanı kahrediyor) Giyim kuşam sebebiyle burası imam hatip ''kendine dikkat et ayağını denk al'',''Lakırtılarıyla'' idare ve kendini müslüman zanneden bir grup öğretmen tarafından herhangi bir mobing olduysa Allah bunları ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AA3B2FD6 -- 17 Kasım 2019; 15:57:13 >
  • yani intihar nedeni çok saçma heryerde baskı var ve kendi çalıştığım şirkettede var kolay ekmek yok herkese, hanfendinin piskolojisi biraz zayıfmış yada bozukmuş herhalde,imamhatip adı geçincede olayın provakasyon olduğunu düşünmedimde değil yani...
    konuyu açan imamhatip lafını bile kalın belirterek yazmış islam düşmanlığı yapıcam diye kendini şaşıran kesim dolu bu ülkede,yok yumruk atmış yok bilmem ne yapmış gerçek yaşanıp yaşanmadığını kimse bilemez..
    kendi kız kardeşimde öğretmen onun okulandada koltuk savaşları, otarite ,gruplaşma ,ayak kaydırma var hemde okulu komple sol sözde aydın kafa okulun adı bile Atatürk...hayatın gerçekleri bunlar şimdiden kendinizi hayat savaşına hazırlayın gençler hiç birşey kolay değil hayatta kolay değil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Kasım 2019; 17:36:35 >

• İntihar edeceğine evine Afyon a dönseydi iyiydi. İş konusu ilerde bi şekilde çözülürdü, en önemlisi sağlık ve can güvenliği!
    Bilmediğim başka şehire kız değil, benim kara kediyi bile göndermezdim!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er-geç varır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sözleşmeli öğretmenlikte bu tür olaylar çok fazla. Liyakatsız idareciler(eğitimbirsenliler) olduğu sürece bu tür olaylar bitmez.Allah meslektaşımın günahlarını affetsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri gider işyerinde altını ezer,
    biri gider engelli çocuğu streç filme sarıp insanlık dışı eziyet eder,
    biri gider yoksul ancak iyi niyetli öğrencisinin velisini, yüzsüzce sosyal medyada rezil etmeye çalışır.

Bunlar için mi baharında can veriyor yiğitler?
    Bunlar için mi gecesini gündüzüne katıp çalışıyor insanlar?
    Bunlar için mi heba ediyoruz gençliğimizi?
    Bu topraklar üzerinde yaşamayı hak etmiyor bazıları.

• Şu müdürlerin geneli kendini bi halt sanan aptalların tekidir açık net
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    İslam düşmanlığım Allah’a bin şükürler olsun. Kimliği gizleyen insanlardan korkarım sadece. Bir insan işte başka dışarı da başka olmamalı. Bu şuna benziyor okul öncesi öğretmeni olmuşsun ama çocukları dövüyorsun o zaman niye öğretmen oluyorsun. Hırsızlık yapıyorsun ama namaz kılıyorsun o zaman niye namaz kılıyorsun anlamı yok

• 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    imam hatibi özel olarak kalın yazıyorsan art niyet ararım kusurabakma bayanın intihar nedeni cidden çok saçma gerçekte ne yaşandığını hiç birimiz bilemeyiz kız kardeşim 7 senelik öğretmen yani müdür yardımcısının yumruk atması sıkar yani biraz o kısım düzmece gibi geldi, tamam otarite mobbing nerdeyse bu zamanda heryerde var artık,mobbing istemiyorsan çalışmayıp evde oturcan yani okadar basit,intihar nedeni gene hiç olamaz yani çok saçma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2019; 12:11:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.