Şimdi Ara

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
33.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imam hatip kelimesi geçince hepiniz bi değişiyorsunuz. imam hatiplere özel müdür mü atanıyor? yani öğretmene bu itliği yapan nesne, bu ülkede herhangi bir müdürden biri. yarın teknik meslek lisesinde, öbür gün anadolu. hala vik vik vik imim hitip lisisi Allahtan da korkmuyor. Ulan adam insan değilse vicdanı yoksa isterse camide hoca olsun yine yapar aynı moku. o kısmı geçiyorum, çünkü çekmek istediğin mesele orası ona eminim. iki ülkenin tabiki her tarafında bu tarzda olaylar var. dün vardı, bugün var, yarın da varOLACAK. bu millet göya iyiliksever, yardımsever ya tüm bu pislikler buralardan çıkıyor. Şimdi o müdür ve yanındakilere ne desek kendimizi düşürürüz. Allah rezil etsin. Beter etsin. Ne desek bu öğretmen gelmeyecek. Annesi hiç bir zaman unutmayacak. Ama böyle giderse biz buna zamanla alışacak gibiyiz.

cemil meriç ne demiş sağ sol ileri geri yok memlekette namuslu namussuz var. bi şeyleri etiketleyeceğim diye uğraşırken birbirinizden ayrılıyorsunuz haberiniz yok. yarın selam verecek arkadaş bulamayacaksın.

ilgililere ve yetkililere ettiğiniz tüm küfürlere içtenlikle katılıyor, hayatını kaybeden öğretmen Rabbimden rahmet diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün de Diyarbakır'da bir öğretmen borçları sebebiyle intihar etti.
  • Aga biz milyonlarca lira borca battık ama intihar etmedik, bir sürü dava gördük gene mücadele verdik.

Bence hanımefendi çok kolay yolu seçmiş. Temel zayıf olduğu için en ufak bir sallantı da pert.

Bu olay da adı geçen insanlara gereken cezanın verilmesi gerekli.
  • İlk okuduğumda çok üzülmüş, bayağı kötü olmuştum, Allah taksiratı varsa affetsin. Ancak hata yaptığını düşünüyorum bu öğretmenimizin, şu an yasal olarak mobbing'in çok ciddi cezaları var ve bayanlar bu konuda yasal manada korunaklı durumdalar. Keşke intiharı seçmek yerine şikayet edip, bu hakkını kullansaydı, o müdürün canına okurlardı...

• Daha önce başkalarının ağzıyla yazmıştım 2 ayda ne yaşamış olabilir ki diye .Düşününce kimler neler neler yaşıyor öğretmen demek çelik gibi sinirlere sahip olmak demektir. Çözümü olmayan tek şey ölümdür onuda kısa yoldan sağlamış Allah rahmet eylesin.

• Yazıklar olsun böyle devlete yazıklar olsun gül gibi insanlar gidiyor.
  • Mobbing uygulayıp milleti ekmeğinden edenler, yatacak yeriniz yok. Saadet öğretmenin intiharına neden olanlar, bu işin öbür tarafı da var, şüphesiz sizi acı dolu son bekliyor.
  • İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 16 Kasım 2019; 21:29:36 >
  • Sadece yazıklar olsun... Bu ülkeden adam olmaz daha inancım kalmadı yeni nesil de berbat geliyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 16 Kasım 2019; 22:10:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobbingsiz sektör yoktur bence, Ya mobbing yada torpil. liyakat başarı işini hakkıyla yapmak falan bunlar hikaye..
  • eğitim sistemi yok ki eğitmenlerde sistem ve haysiyet olsun hepsinin Allah belasını versin.
  • Mobbing yüzünden kaç hayat\ daha kararmak zorunda. Bu duruma neden olan kişiler direk cezalandırılmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Gaziantep ve imamhatip kelimelerini görmem yetti.

Bir kısım "imamhatipler kapatiliyüüüür başürtülülere zülm edilüüüür" diye ajitasyon yapıyordu bir ara. Onlara bu haberi göstermek lazım.

Bu kadının intiharına sebep olanlar şimdi inançları gereği cennete gideceklerini huri ve sonsuz gıda ile ödüllendirileceklerini sanıyorlar.
    Insanlarin inancina laf atmak ne haddine. Biz sana "hic biseye inanmayan kimseye faydasi olmayan kendi de dahil ölünce toprak olacak kokuşmuş et parçası Ateist" diyor muyuz...
    Zorunuza gidiyor dimi herkesi kendin gibi gormek istiyosun inananlar senin gibilerden ustun oldukları icin zorunuza gidiyor

• şu forumun en sevdiğim huyu duyarlı olması.iyi ki varsınız.
    haberi okudum ve facebook sayfasına bakmıştım. üzülmemek elde değil. çok yazık olmuş.umarım bu konu sayesinde de mobbingcilere gereken ceza verilir.hatta yeni bir yasal düzenlemeye gidilir.toplum olarak para ve hapis cezasından anlıyoruz.
    saadet hocamıza da Allahtan rahmet diliyorum. Allah günahlarını affetsin. mekanı cennet olsun
  • Bu imam hatip okullarıda mantar gibi türedi.
    Memlekette yeterince din görevlisi var çoğu avantadan yaşayan.Bu ülkeye biliminsanı,sanatçı,mimar,mühendis vs...gibi insanlar lazım.
    Benim Bulunduğum yerdeki kaliteli,çağdaş ve atatürkçü İlköğretim Okulunu bile imamhatip Lisesi yapmışlar.La yeter la...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

mobbing suç olarak tanımlanmalı en az 2 yıl cezaya tabi olmalı

devlet kurumlarında yapma ise nitelikli hal olmalı ve 3 yıla kadar çıkmalı

ama hem birilerinin işine gelmez hem de aşağılık insanlar suistimal eder

çok yazık olmuş
    Mobing suç zaten...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.