Şimdi Ara

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
33.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmen arkadaşımız için üzüldüm ama işin içinde başka şeyler olabilir. Bir çok insan iş yerinde amiriyle problem yaşıyor. Madem mobbing uygulanıyor intihar edeceğine yasal yollara başvursaydı. Cahil bi insan da değil üniversite bitirmiş öğretmen olmuş. Önce bir avukatla anlaşıp hukuki olarak hakkını aramalıydı. Milli Eğitim Bakanlığına şikayet etmeliydi. Baktı olmuyor işten istifa etseydi yani neden intihar ediyor ki. Şimdi ne olacak o şerefsizlerin yanına kar mı kalacak. Umarım detaylı bir soruşturma yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Olayları bilmiyoruz çıkan bir iki bilgiye göre ilerliyor toplumumuz ama ardından öyle şeyler öyle haberler çıkıyor ki diyorsun oooo ben ne dedim haber nerelere geldi, bakalım bekleyip göreceğiz devamında nasıl olacağı. İntihar etmek işin en kolayıdır mücadele edeceksin bizimde başımıza neler geliyor neler her şey de intihar etse idik, 100 k borcum var o zaman bende intihar edeyim.
    Gelmiş yine tescilli. Cümle de imam hatip geçti ya bu herifcik yine birilerini savunmak için yola çıkmış görüldüğü gibi. Ulan bari iki dakika adam ol da böyle elem verici bir olayda bile sırf çürük ideolojine uyuyorlar diye abidik gubudik insanların tarafını tutma. Şu forumda gördüğüm en mide bulandırıcı insan sensin yemine derim. Dediğin gibi intihar edip gitsen de senden kurtulsak.

• Küfür etmeden bir gün geçiremiyorum. Ülke şartları el vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla belki tersleyeceksiniz ama ben helva yürekli bi adam değilim, şu yazılan haberden çıkardığım tek şey zayıflık.

Hiç bir olay insanın kendi hayatından kıymetli değil, iş bulunur, aş bulunur, para bulunur ama hayatın geri gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Kadın haterları bu duruma ne demeyi düşünüyor ? Onlarca kadına yapılan şiddet, taciz vb...Bu kadına baskı uygulayanlarda zaten kadınlar değil mi :)
    baskıyı uygulayanın kadın oldugunu nerden cikardin? mobbing i sadece kadinlar mı yapıyor?
    emirdagihl.meb.k12.tr
    Teşkilat Şeması - Emirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi
    http://emirdagihl.meb.k12.tr/03/08/115798/teskilat_semasi.html

boş yapmayın.

• Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Kardeşim beni anlamadın sanırım :) Bu site de herkes kadın düşmanı olduğunu belirttim. Ve günümüzde kadınlara karşı neler yapılıyor...Yani ironi yaptım.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. beni memurluktan attıracak ve ben kendimi ödlrücem öyle mi o adamın yüzünü asit banyosunda yakarım öyle bir yalvarır ki ölmek için sonrasında kodese girmemk için acısız bir yöntem ile kendimi hallederim ama ceza vermeden gitmek ASLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: akino

Gelmiş yine tescilli. Cümle de imam hatip geçti ya bu herifcik yine birilerini savunmak için yola çıkmış görüldüğü gibi. Ulan bari iki dakika adam ol da böyle elem verici bir olayda bile sırf çürük ideolojine uyuyorlar diye abidik gubudik insanların tarafını tutma. Şu forumda gördüğüm en mide bulandırıcı insan sensin yemine derim. Dediğin gibi intihar edip gitsen de senden kurtulsak.

Alıntıları Göster
    Banane imam Hatip cart curt ya. Hayret bir şey bakın size yine bir konu çıktı sen git oraya yetiş yine bir siyanür vakası olmuş. Gidin orada devleti kötüleyin. Altın borcuna giren biri büyük oynamak istemiş ve işler ters gidince kolayı seçmiş üstüne ailesini de katledecek kadar kötü olmayı seçen biri. Eğer basaramadiysan çekip gideceksen gunahsizlari buna alet etmek insanlık değildir cinayettir.

Ne güzel be baban işleri kötüye gitsin sana sormadan seninde canını alsın. Psikolojisi bozulmuş birilerinim sağladığı adalete bak.

• daha imam hatipler neler dönüyor siz imam hatip öven kerizler ülkenin geleceğini batıyor bu okullar yobazlıktan başka bi şey öğretilmiyor. kadına yazık olmuş aile bakamıyacak adamlar ülke yönetiyor. gazianter ve imam hatip diyince zaten olay anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Kardeşim beni anlamadın sanırım :) Bu site de herkes kadın düşmanı olduğunu belirttim. Ve günümüzde kadınlara karşı neler yapılıyor...Yani ironi yaptım.
    evet ironi oldugu anlasılmıyor benim hatam cunku bu sekilde dusunebilecek sürüyle insan var burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Valla belki tersleyeceksiniz ama ben helva yürekli bi adam değilim, şu yazılan haberden çıkardığım tek şey zayıflık.

Hiç bir olay insanın kendi hayatından kıymetli değil, iş bulunur, aş bulunur, para bulunur ama hayatın geri gelmez.
    bunu sadece zayıflık olarak tanımladıgında buradaki suclu ölen kişi oluyor. kapasitenize hayranim.
  • quote:

Banane imam Hatip cart curt ya. Hayret bir şey bakın size yine bir konu çıktı sen git oraya yetiş yine bir siyanür vakası olmuş. Gidin orada devleti kötüleyin. Altın borcuna giren biri büyük oynamak istemiş ve işler ters gidince kolayı seçmiş üstüne ailesini de katledecek kadar kötü olmayı seçen biri. Eğer basaramadiysan çekip gideceksen gunahsizlari buna alet etmek insanlık değildir cinayettir.

Ne güzel be baban işleri kötüye gitsin sana sormadan seninde canını alsın. Psikolojisi bozulmuş birilerinim sağladığı adalete bak.

Alıntıları Göster
    Ne alaka şimdi siyanür içip intihar edenlerin bu konuyla alakası? Ben kaldı ki bu intihar vakaları ile ilgili hiç bir şey yazmamışım. Senin düşünce yapını, savunduğun değerleri az çok bildiğim için hiç şaşırmadım onu demeye çalışıyorum. Daha iki gün önce 14 bin dolara yurt dışı satışı olan arabanın burada 250 bin tl ye satılmasını doğru buluyordun. Şimdi yeme beni, içinde imam hatip geçiyor diye sırf akp'ye laf gelir diye bıdır bıdır konuşuyorsun bilmiyor muyuz sanki seni? Benim zoruma giden senin gibi tiplerin kendilerini vatanı, milleti seven tipler olarak tanıtmaları. Yarın arap şeyhi ülkenin başına geliyorum dese koşa koşa etek öpmeye gidersin.Neyse belli ki gencecik bir kadına mobbing uygulanmış, kadında gururuna yedirememiş intihar etmiş. Böyle bir olayda bari iki dakika delikanlı ol fazlasına gerek yok.

• İmam hatip denen yerleri dini bir kurum olarak görenlere hayret ediyorum, ne dini eğitim ne başka bişi ortaya karışık ne olduğu belli değil

• quote:

Ne alaka şimdi siyanür içip intihar edenlerin bu konuyla alakası? Ben kaldı ki bu intihar vakaları ile ilgili hiç bir şey yazmamışım. Senin düşünce yapını, savunduğun değerleri az çok bildiğim için hiç şaşırmadım onu demeye çalışıyorum. Daha iki gün önce 14 bin dolara yurt dışı satışı olan arabanın burada 250 bin tl ye satılmasını doğru buluyordun. Şimdi yeme beni, içinde imam hatip geçiyor diye sırf akp'ye laf gelir diye bıdır bıdır konuşuyorsun bilmiyor muyuz sanki seni? Benim zoruma giden senin gibi tiplerin kendilerini vatanı, milleti seven tipler olarak tanıtmaları. Yarın arap şeyhi ülkenin başına geliyorum dese koşa koşa etek öpmeye gidersin.Neyse belli ki gencecik bir kadına mobbing uygulanmış, kadında gururuna yedirememiş intihar etmiş. Böyle bir olayda bari iki dakika delikanlı ol fazlasına gerek yok.

Alıntıları Göster
    Sende benim hakkımda asılsız kir iftira atarak kendini komik duruma düşürme o zaman senin tescilli demenle ben tescilli olmuyorum anladiiiiiii. Hala mesajlarında ona buna kir atarak nefes almaya devam sana. Sizin gibilere üzülüyorum toplumu böyle düşürüyorsunuz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

İmam hatip denen yerleri dini bir kurum olarak görenlere hayret ediyorum, ne dini eğitim ne başka bişi ortaya karışık ne olduğu belli değil
    Zihniyette sorun var sorun olduğu için zamanında katsayı ile engel oldular, oldular da bugün başa gelemiyorlar.

• quote:

Sende benim hakkımda asılsız kir iftira atarak kendini komik duruma düşürme o zaman senin tescilli demenle ben tescilli olmuyorum anladiiiiiii. Hala mesajlarında ona buna kir atarak nefes almaya devam sana. Sizin gibilere üzülüyorum toplumu böyle düşürüyorsunuz diye.

Alıntıları Göster
    Ben sizin gibilere ilk başta çok üzülüyordum ama baktım ki sizin kafalarda değişen hiç bir şey yok üzülmeye gram gerek yok :). Siz eğitilmez, önünü göremeyen, at gözlüğü takmış tiplersiniz. Bu gibi üzücü bir durumda bile mobbing uygulayanları savunacak kadar da alçalmış birisin. Daha ne diyim ki senin suratına, zihniyetin batsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

O kadar etkilendim ki anlatamam düşüncesine bu kız sizin kız kardeşiniz olabilirdi.
    kafasıni kopartir koy okulunun catisina asardim Allah korusun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolanka

Bizim okulda stajyer öğretmen şizofren çıktı. İlk gün öğrencilere ana avrat sövdü. Öğrencilerin elimden zor aldık. 1 hafta sonra müdüre müdür yardımcısına herkesin içinde küfürler etti. 1 yıldır herkesi kendine baskı yapmakla itham edip küfürler saydırıyor. Sürekli karakolluk oluyoruz. 2 hafta önce müdürü dövdü. Polislere hakan fidan beni takip ettiriyor dedi. Bu adam hala öğretmen. Başka okula görevlendirme yaptı ilçe Mem. Konudaki öğretmene Allah rahmet eylesin ama sanırım başka sorunlar da vardır. Yoksa müdür ne yapabilir? Laf söylese kaç yazar?
    Sizin öğretmen tam bu devrin adamıymış, önüne geleni dövüyor, dönüp gene dövüyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben sizin gibilere ilk başta çok üzülüyordum ama baktım ki sizin kafalarda değişen hiç bir şey yok üzülmeye gram gerek yok :). Siz eğitilmez, önünü göremeyen, at gözlüğü takmış tiplersiniz. Bu gibi üzücü bir durumda bile mobbing uygulayanları savunacak kadar da alçalmış birisin. Daha ne diyim ki senin suratına, zihniyetin batsın.

Alıntıları Göster
    Sen şunu kendine bir kere madde edineceksin, diyeceksin ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil benim bir oyum var onunda bir oyu var ve bu oylar toplanıp bir çoğunluk ile demokrasi ile bir seçim oluyor ve halk a demişse Bak akp CHP demiyorum a demişse a b demişse b ise banada saygı duymak düşer diyeceksin. Ondan sonra karşıma çıkacaksın.

Milletin hür iradesiyle sandık hakkı vardır ve gider ister oy verir ister vermez. Kim neyi isterse onu seçer ve ben sana ona buna niye oy veriyorsun diyor muyum deme hakkına sahip miyim değilim ama benim özgürlüğüme karışıyorsan sen caresizsindir ve hakka hukuka giriyorsundur. Bunu kendine madde edin milleti rahat bırakın her şey sizin kafa yapınizın içindeki gibi değil. Anlayın artık.

Ve ben kimseyi savunmadim dedim ki tam konu açıklığa çıkmadan millet çıkan haberlere göre bir akıma kapılıp gidiyor dedim önce ne yazdığımı oku algila ondan sinea bana yaz.

Artı te konusu açıldı bugün siyanür vakası hemen fakir biri intihar etti hükümet böyle şöyle diye yazdı ilk 15 mesajı aç bak malûm üyeler ortamı germeye gelen ekşi ci tayfa provokatörluge soyunanlar sonra ne oldu o vaka ile ilgili haberler gelmeye başlayınca işin aslı ortaya çıktı ne oldu birileri çığırtkanlik yapmasını biliyor sadece ama adam büyük vurgun yapmak istemiş çok risk almış illegal işlerden çok para kazanmak istemiş işler tersine gidince de intiharı seçmiş işin garibi bunu şov yaparak ve ailesini katlederek başarmış. Ama birilerine sorarsan hatta ilk 10 15 mesajı yazana sorarsan suçlu devlet diyiyyyyler.

Mersin deki olay da aynısı idi 400 k para veriyor birlerine ve parti marti işlerine karışıyor sonra batınca da ailesini katlediyor.

Ama orada da olay hikâye aynı idi suçlu devlet deyiciler ortada idi.

O yüzden bende dedim ki olayın aslı astarı çıksın neden oldu kimler işin içinde neler dönüyor peşin hüküm giydirmeyelim çünkü biz böyle bir milletiz gazla yaşıyoruz demeye getirdim ama malum senden onu goremiyoruz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 15 Kasım 2019; 18:34:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.