Şimdi Ara

İntihar Eden Öğretmen Saadet Harmancı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
33.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
677 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle şeyleri gördükten sonra diyorum ki kendime, birini kazandırsan topluma; birini inandırsan iyiliğe/insanlığa ne değişir? Cevap: hiçbir şey.
    Bu insanlardan birinin içindeki şeytanı öldürsen bininin içinde bin şeytan dirilir.
    Yazık. Gerçekten yazık.
    Bir tarafta kayıp giden, yok olan hayatlar; diğer tarafta sayıları her geçen gün artan şeytanlar.
    Elimden gelense sadece üzülmek, ne ben değiştirebilirim ne de sen bu düzeni!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın haterları bu duruma ne demeyi düşünüyor ? Onlarca kadına yapılan şiddet, taciz vb...Bu kadına baskı uygulayanlarda zaten kadınlar değil mi :)
  • Huzur içinde uyu öğretmenim. Lakin onlar cezasız kalacak. Bu farkındalık değil miydi zaten seni intihara sürükleyen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam zor bir şey anlıyorum. Ama beni intihar etme noktasına kadar getirecek şerefsizler yüzüne tek başıma canıma kıyacagıma. Buna sebep olan insan görünümlü şahısları beraberimde topluca götürürdüm. Millete de ibret olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 15 Kasım 2019; 7:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

öğretmen hanım kolay yolu tercih etmiş. o müdür benim memurluğumu yakacak ben de tutup kendimi öldüreceğim he , ben niye ölüyorum ki. beni yakanı ben de yakarım. azdan az çok çoktan çok gider.
    Türkiye'de öyle olmuyor işte canısı bunu öğrenemedin mi azdan çok gider çoktan kimi zaman hiçbir şey gitmez ya da az bir şey gider
  • Sözleşmeli öğretmenlere öyle davranılıyor.Zaten ülkede mobbing olmayan iş sektörü yok herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kağıt mı yakıyosun kardeş?

• Haberi detaylı okuyunca insan ne diyeceğini bilemiyor.
    Nisanliymis birde, kendine yazık ettin kızım, sevdiğine yazık ettin. Ailene, seni sevenlere bu acıyı yaşattın.

Bu ülkede mobbinge uğrayan tek insan sen değilsin, maalesef son da olmayacaksın. Ama bunun çaresi intihar etmek olmamalı.

Eğer olay sadece okulda yapılan baskıya dayanamamaksa böyle olmamalıydı. Ben olayın altında farklı şeyler olduğunu düşünüyorum.

• Öğretmen arkadaşlarım arasında geçen konuşma 2 ayda ne yaşamış olabilir ki...

• Ne kadar acı ya. Kaldıramıyorum artık böyle şeyleri

• Bu ülkede ne kadar çok kötü insan var
  • Canina değdi mi be hocam. Ceketini alir cikar giderdin. Baska bir is ogrenirdin en kotu. :( uplamis olalim biz de gorsun insanlar.

• Bu olayın altında başka bişey vardır sazan gibi atlamayın.Baskı yaptılar diye intihar mı edilir?vardır bir numara

• Psikoloji bozulmuş olabilir. Normal şartlarda bu şekilde bir davranış darp raporu alıp asıl onların hayatını karartmak olurdu. Olay zaten öğrencilerin gözü önünde olmuş kamera olmasa bile bir sürü şahit var.
  • Bizim okulda stajyer öğretmen şizofren çıktı. İlk gün öğrencilere ana avrat sövdü. Öğrencilerin elimden zor aldık. 1 hafta sonra müdüre müdür yardımcısına herkesin içinde küfürler etti. 1 yıldır herkesi kendine baskı yapmakla itham edip küfürler saydırıyor. Sürekli karakolluk oluyoruz. 2 hafta önce müdürü dövdü. Polislere hakan fidan beni takip ettiriyor dedi. Bu adam hala öğretmen. Başka okula görevlendirme yaptı ilçe Mem. Konudaki öğretmene Allah rahmet eylesin ama sanırım başka sorunlar da vardır. Yoksa müdür ne yapabilir? Laf söylese kaç yazar?

• Iyide olabilcek en kotu sey o meslegi yapmazsin anasini satiym. Hayatinin bitmesi daha mi iyi? Intihar edenin psikolojik sorunlari vardir diger geri kalan hersey dis etkendir hepimiz belli zamanlarda zorluk yasadik. Guclu insan olun yoksa cig cig yerler ezik olmayin.
  • Şuanda kurumlarda müdürlük yapanların büyük çoğunluğu daha üst mercilerle arası iyi olanlar mobbing ten bahsetmissiniz de kimi kime şikayet edecek daha üst merciye çıksan, cimere yazsan senin yazdığını olduğu gibi şikayet birimine iletiyor çözüm yok üstüne üstük silsileyi takip etmediğin için kıdem ilerleme, kınama vs ceza veriyorlar. Öğretmenimiz le Allah rahmet eylesin ne zorluk çekti yaşamadan bilemeyiz ama biraz gözü kara olmak lazım kimsenin hayatı benim hayatımdan değerli değil afedersiniz ama '' ayı inine kadar kovalanmaz''

• Aziz Nesin
    Aysun Kayacı
    Barbaros Şansal

• Mobbing zaten suçtur ve cezası vardır . Sorun bunu ispat edebilmekte. Elde bir video kaydı varsa iyi ama hayatımızın her anını kaydedecek değiliz. Çoğunlukla böyle deliller elde olmuyor. Eğer olaylara şahit olanlardan delikanlı birilerini bulabilirseniz (ki çok zor) lehinize konuşacak , ümit var . Yoksa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 15 Kasım 2019; 13:51:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.