Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral:Mansur Yavaş Cumhurbaşkanımızdan yana tavır alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral:

“Mansur Yavaş hududu sınırı aşmadı. Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanımızdan yana tavrını deklare edeceğine inanıyorum.

Mansur Yavaş, Ekrem gibi kendi nefsini düşünmüyor, Türkiye’nin istikbalini düşünüyor.”

Bir sene önce: "Mansur Yavaş hiç iş yapmadı"  

https://x.com/oktay_saral/status/1765716781534986693

Mansur Yavaş , "Ülkemizin güzel günlere kavuşması, emeklilerin, asgari ücretlinin, öğrencilerin, işçilerin rahata erebilmesi, parlamenter demokrasinin yeniden tesis edilebilmesi için biriz ve beraberiz"  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 12 Şubat 2025; 10:59:8 >

• Güya Mansur başkan adayı olacaktı, Ekrem’le problemleri vardı. Hatta ÖÖ de başkan olacaktı, CHP’de başkanlık yarışı kızışıyordu😂😂 aktrollerin gözü yaşlı.

Daha önce de dedim, şimdi de diyorum: CHP’nin Başkan adayı daha önce Erdoğan’ı 3 kez yenmiş İmamoğlu’ndan başkası değildir, başkasının olmasının imkanı yoktur. Çünkü onunla en iyi İmamoğlu uğraşır. İmamoğlu’nu da işte bu yüzden siyaetten yasaklamaya çalışıyorlar çünkü erdo’nun onun karşısında şansı = 0.

AKP de bu gerçeği görmeye başlayıp tutuşmaya başlamış. Haklılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki de öyle olur belli olmaz bu işler

• Chp birbirine düşsün diye herşey denenebilir. Ekrem de mansur da adamdır.

• Ben asıl şunu önemsiyorum:

Fatih Altaylı yazmıştı geçenlerde. Erdoğan İmamoğlu'nu rakip olarak görmeye başladı ve Eeyyy Ekremmmm moduna girdi. İlginçtir.

"Geçen hafta AKP’yi ama özellikle AKP liderini çok yakından tanıyan, eski bir siyaset arkadaşından bir mektup aldım.

“Fatih Bey, siz dahil pek çok kişi aylardır tartışıyorsunuz, ‘Erdoğan İmamoğlu’na bir siyasi yasak getirir mi, getirmez mi?’ diye, ben beyefendiyi çok yakından tanıyan biri olarak, bir uzmanı olarak söylüyorum, Tayyip Bey İmamoğlu’na asla bir yasak getirmez. Ben onu çok iyi bilirim.

Emin olunuz ki, İmamoğlu’na asla bir yasak getirmeyecektir.

O treni kaçırdığının farkındadır.

Eski Tayyip Erdoğan olsa idi, 31 Mart seçimlerinden önce getirirdi. Ama getiremedi.

Şimdi O da görüyordur durumu.

İmamoğlu’na yasak getirse CHP Karadeniz yaylalarından bir çoban bulup aday yapsa seçilir. Fark da 15 puandan az olmaz.

Bunu biz görüyorsak, eskisi kadar olmasa da hâlâ politikayı iyi okuyan Tayyip Bey de görüyordur.

Bu nedenle çok yakında Ekrem İmamoğlu’nu diline dolamaya başlar. Rakip olarak onu görür ve kendini tutamaz.

30 yıllık bir okurunuz olarak, bunu sizinle paylaşmak istedim.” 

Bu mektubun üzerinden iki gün geçti geçmedi, AKP Genel Başkanı Erdoğan “Ekrem Efendi, Ekrem Efendi” diye kürsüden seslendi."

• Demek ki Mansur aday olursa seçilemeyeceği garanti. Ekrem imamoğlu tüm dengelerini bozdu

• Yine oyuna geliyorsunuz farkında değilsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekreme kesinlikle güvenmiyorum. Mansur daha şeffaf ve dürüst.

Bence Ekrem cb, Mansur da başbakan olmalı.

Recepin rakip olarak istediği kişi Ekrem. Bunu çok belli ediyor. Ekrem olursa, bir seçim daha kazanma şansı var. Ancak Mansurun açığını bulamıyor. O yüzden de Mansurdan korkuyor. Kesin kaybedeceğini biliyor.

Asıl sorun, Recep in 3. üncü defa aday olması. Anayasa, kanun, hukuk.... İyice muz cumhuriyetine döndük!

• Bence ikisi de aday olacak yüksek oy alan 2. tura geçecek. Hem İmamoğlu'nun mahkeme kararıyla seçimden alıkonulması gibi bir durum olursa bu da çözülmüş olacak.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Anketlere bakarsan Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu'nu da, Erdoğan'ın da çok önünde çıkıyor.

Yavaş'ı aday gösterirler mi? Göstermezler siyaset o kadar temiz değil. Çünkü işin ucunda çıkar var Erdoğan içinde, İmamoğlu içinde bu böyle.

İmamoğlu' nun Erdoğan karsısında şansı var mı evet var. Kılıçdaroğlu'na 1000 kat daha iyi bir aday ancak Yavaş bütün anketlerde direkt fark atarak kazanan kişi ama Yavaş seçilirse çok fazla kontrol edebileceğini düşünmüyor CHP o nedenle seçmeyecekler.

Ha İmamoğlu veya Yavaş muhaletin adayları bu iki kişidir. İkisinden biri olursa oy veririm ama gönlüm Yavaş'tan yana.

• volkman kullanıcısına yanıt

Keşke 3 adaylı bir seçim olsa.

İmamoğlu, Yavaş ve Erdoğan. İlk turda hiçbiri yuzde 50yi bulamayacağı için ikinci turda halk gercekten Baskanlığa kimi istiyorsa kabak gibi ortaya çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.