Ekran kartı TAVSİYE
Selam millet!
Şu an özet olarak
Amd ryzen 5 3600x 16gb aram, AMD rx580 ve ortalama bir anakartlı sistemim var, performansından esasen memnunum ama ekran kartını biraz yenilemek istiyorum, önerilere açığın, çok abartmadan fiyat performans yeni nesil güncel kartlar.
Lenovo ada15 laptop video oynatmıyor
Lenovo ada15 modeli AMD 3500U işlemci. 12 GB RAM, lisansloı Windows 11 Pro yüklü fakat FHD videoları oynatmıyor. Tüm sürücüler yüklü her şey tamam tarayıcıda YouTube'da sorun yok FHD hatta 2k video oynatıyor ama video dosyalarını kasarak açıyor. H264 veya iPhone ile çekilmiş 1080p videoları çok geç açıyor, açınca takılarak izleniyor neden olabilir acaba?
EASYCEP PİŞMANLIKTIR! dikkat edin!
Evet arkadaşlar sakın ha sakın bu hataya düşmeyin, EASYCEP firması kurumsal gibi görünen bir dümenci şirketi. Maalesef ben bu hataya düştüm ve halen paramı kurtarmış değilim..
Reklamlarında 1 saatte ödeme sözü veren, gelen sms lerde 1 saat sonra paranız gönderilecek bilgisi veren, 1 saatte nakit ödemeyi seçtiğini için sizden 800-900tl kesen bir şirket ama 1 hafta oldu halen sattığım cihazın parasını alamadım. klasik personele yalan söyletip kendini kurumsal sanan kaptı kaçtı kenar mahalle telefoncusu.
Cihazı geçen hafta cuma günü gönderdim, pazartesi ellerine geçti yani 8 temmuzda onay verdiler ve kılçıksız tertemiz telefonuma ekranda çizik bahanesi ile fiyat düşürdüler, lanet olsun dedim, 1 saatte nakit ödeme seçeneğini seçtiğim için ise 800tl civarı para kestiler. gelen sms ekran görüntülerini ve canlı destek görüşmelerini paylaşacağım, bu şekilde çok mağdur insan var, bu foruma 20 küsür yıldır üyeyim böyle bir konu açıp tuzağa düşeceğim aklıma gelmezdi. telefonumu bu paraya sokakta ki telefoncuya satsam paramı hemen alırdım ama kurumsal yere göndermek kayıtlı iş yapmak istedim. fakat bu süreçten sonra bu adamlardan her şey beklerim, Şikayet var sitesinde benzer bir sürü şikayet var, hatta satın alınan telefon çalıntı çıkmış.. bunlar şimdi benim telefonum diye başka telefonu geri gönderseler veya paramı vermeseler hukuken neler yaparım görecekler..
Bu aşağıda ki görselde "Takas bonus" dediği göya 1 saatte nakit ödeme seçeneğini seçtiğim için benden kesilen rakam. bonus dediğin bir hediyedir, bu adamlar aç gözlüğün adını, geri almanın adını kesintinin adını Bonus koymuşlar. aslıda burada kıllanmıştım.
whatsapp dan canlı destek copy paste cevap veriyor..
telefon önerisi
bir telefon bu kadar kötü olabilir mi?
a aa ... kadar yolu var..
iphone 13pro neden bu kadar pahalı?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. en pahalı telefon 89bin tl gibi bir rakamken 13pro neden 65bin tl?
20 koca yıl..
Evet bugün bu foruma üye olalı 20 yıl olmuş.
20 yıl önce ne yapıyordum.. bir internet kafe de tarihi eser bilgisayarları formatlarken birinin bir sürücüsünü kuramamıştım.. google ararken bu site karşıma çıktı ve üye oldum, @acharad nickli dostum bana yardımcı olmuştu, kendisine ist. dönünce yemek sözü vermiştim, dönünce buluşup yemek yemiş tanışmıştık.. bu forumda ne günler geçti ne zamanlar ne bilgiler...
Ekran kartı öneri
Şu an Amd Ryzen 3600x işlemci sistemim var, ekran kartı olarak rx580limited edition 8gb
Kartı yenilemek istiyorum, daha az güç çeken biraz daha performanslı bir kart ne önerirsiniz?
Arkadaşlar yaklaşık 16 yıldır maşallah tık demeyen Bosch çamaşır mak. kullanıyoruz ama yeni evimizde antrede olduğu için sıkma sesi bezdirdi bizi. sessiz sıkma yapan bir makina önerir misiniz?
250 gr beyaz leblebi
250gr beyaz leblebi nasıl 2g anamur muzundan 1tl pahalı olabilir?
Meslek: programmer
İlgi Alanları: buraya sığmaz
2024:AMD RYZEN 7 5700X3D NVİDİA GTX3070 MSİ 550 GAMMING 2003:AMD athlon 2500+ harikası ile NVİDİA fx5200 rezaleti Aopen 300w |
forumda 14. yıl |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.509
İkinci El Bölümü Mesajları: 937
Konularının görüntülenme sayısı: 120.490 (Bu ay: 1.280)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.544 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic