Evet arkadaşlar sakın ha sakın bu hataya düşmeyin, EASYCEP firması kurumsal gibi görünen bir dümenci şirketi. Maalesef ben bu hataya düştüm ve halen paramı kurtarmış değilim.. Reklamlarında 1 saatte ödeme sözü veren, gelen sms lerde 1 saat sonra paranız gönderilecek bilgisi veren, 1 saatte nakit ödemeyi seçtiğini için sizden 800-900tl kesen bir şirket ama 1 hafta oldu halen sattığım cihazın parasını alamadım. klasik personele yalan söyletip kendini kurumsal sanan kaptı kaçtı kenar mahalle telefoncusu. Cihazı geçen hafta cuma günü gönderdim, pazartesi ellerine geçti yani 8 temmuzda onay verdiler ve kılçıksız tertemiz telefonuma ekranda çizik bahanesi ile fiyat düşürdüler, lanet olsun dedim, 1 saatte nakit ödeme seçeneğini seçtiğim için ise 800tl civarı para kestiler. gelen sms ekran görüntülerini ve canlı destek görüşmelerini paylaşacağım, bu şekilde çok mağdur insan var, bu foruma 20 küsür yıldır üyeyim böyle bir konu açıp tuzağa düşeceğim aklıma gelmezdi. telefonumu bu paraya sokakta ki telefoncuya satsam paramı hemen alırdım ama kurumsal yere göndermek kayıtlı iş yapmak istedim. fakat bu süreçten sonra bu adamlardan her şey beklerim, Şikayet var sitesinde benzer bir sürü şikayet var, hatta satın alınan telefon çalıntı çıkmış.. bunlar şimdi benim telefonum diye başka telefonu geri gönderseler veya paramı vermeseler hukuken neler yaparım görecekler.. Bu aşağıda ki görselde "Takas bonus" dediği göya 1 saatte nakit ödeme seçeneğini seçtiğim için benden kesilen rakam. bonus dediğin bir hediyedir, bu adamlar aç gözlüğün adını, geri almanın adını kesintinin adını Bonus koymuşlar. aslıda burada kıllanmıştım. whatsapp dan canlı destek copy paste cevap veriyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 14 Temmuz 2024; 12:50:48 > |
Bildirim