Şimdi Ara

dolandırılmamaya dikkat ediyormusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her yer sanal telefon numarası kaynarken malesef ps xbox forumlarına yazamıyoruz ya biz buraya tekrar hatırlatalım gerçi dh ahalisi biz uyanığız der ya bulunsun.

millette whatsapp a satış sitelerine bir güvende ki sormayın

nereden bu güven millet.

tekrar hatırlatması bizden

dolandırılmamaya dikkat ediyormusunuzwww.sikayetvar.com
    Sahibinden Güvende Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sahibinden/param-guvende

taktik hep aynı hesapları başkasına ait olduğundan mağdurlar ya hep masumlar veya sözde uyanıklar

peşlerine düşseniz ne fayda uyanık olun da fazla da uyanıklık iyi değil.

linklere dikkat edin genelde uzun ve anlamsızdırlar

paraguvende.alımlarınız.sa.get.hesap-hızlısatış.com gibi

ibana ödeme dedi mi o şahsa gider hangi gariban kurbansa eğer

elden alın deneyerek alın güvenli satış diye bir şey bu devir de imkansıza yakın

internet milyarlarca lira soyulmuş uyanık mağdur dolu

avlanmayın.

size verdikleri bilgiler adına habersiz hesap açılmış başka bir garibana ait bu nedenle o parayı geri almanız da imkansıza yakın.garibim hapse suçlular tatile siz psikoloğa

şikayet sitelerine yazanlar bunlar sadece ya yazmayanlar durumlar çok karışık ona göre iyi bilinçlenin.

insanların adına nasıl habersiz hesap açtıklarını sorarsanız linkte yazdım bir kalıp sabunla

https://forum.donanimhaber.com/dolandiricilarin-sosyal-medya-bebelerini-paketlemesi--159389079#159393460

mağdur sayısı onbinlerce internetten iş vaatlerine atlamayın kişisel bilgilerinizi kimseye vermeyin bir yere yazmayın millet her yere doldurmuş asıl sorun üstteki durumdan sonra başlıyor bir banka hesabı mobil internete açıksa o hesabın güvenliği tartışılır gülümseyen bankacılara da kanmayın.bankaya kendiniz gidin parayı eski usül kullanın ki verirken eliniz biraz titresin.dijital hesap mı arkanıza bakmadan kaçın o kadar alışverişe ihtiyacınız yok kimsenin yok.internetten olur olmaz şeyler almayın linklere tıklamayın kimseye inanmayın whatsapp mı tam bir facia aman ha.kripto ileride çökecek kaçın.

tabii yapabilirseniz

ahir zaman bu yanlışlıkla dürüst bir insana denk gelirseniz onunla alay etmeyin zira nesli tükendi.

arkanızdan gülmesin.

hah öyle ben sorumluluk kabul etmemle olmuyor işte keşke olsa ama çok geç parmaklıklar çok yakın onlara değil size.

bu da yeni modaymış

edit

son zamanlarda ukrayna para birimi kullanılarak oltalama yapılıyor bilginize hiç bir linke tıklamayın letgo da bu tür alım sistemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATROMITOS -- 7 Ekim 2024; 3:38:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başıma böyle bir olay gelmişti. Letgodan PS 4 almaya çalıştım ama dolandırılmıştım. Normalde asla yemem bu numaralı derdim ama adam beni uyuttu. Adamla mesajlaştıktan sonra telefonlaştık ortamda kadın ve çocuk sesi vardı. Çocuğum oynamıyor zaten ben de memurum tayin olacağımdan ötürü satıyorum filan demişti. İnanılmaz bi güven verdi ve parayı havale ettim. Sonrasında kargoya şu gün vericem bu gün vericem derken kayboldu ortadan. Sonrasında tüm yazışmalarla birlikle savcılığa güzel bir dilekçe yazdım. Bir kaç ay sonra mahkemeden sürekli kağıtlar gelmeye başladı. Adamlar büyük dolandırıcıymış piyasada dolandırılmadık adam bırakmamışlar. Yakalanıp tutuklanmışlar kamu davasına dönüşmüş olay. Aradan aylar geçtikten sonra rasgele parasının hesabına havale edildiğini gördüm hiç beklemiyordum sadece cezanı aldıkları için mutlu olmuştum. En nihayetinde paramıda geri almış oldum...

• Ekleme: Sen osun. Pspsexer'in ta kendisisin.

---

Yazım şeklin çok tanıdık geldi. Bir üyeyi hatırlatıyorsun bana, hatta onun ta kendisisin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 4 Eylül 2024; 23:56:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın başında 2. el klima almak ümidiyle sahte param güvende linki üzerinden 10.000 tl dolandırıldım.

ben ki, kendi web sitesi olan, bilgisayardan ve web’den anlayan, kaçak göçek işlere hiç girmeyen biriyim. adam öyle bir güven verdi ki ayakta uyuttu beni.

olunca oluyor herkese geçmiş olsun. türkiye büyük bir suç cenneti oldu kimsenin korkusu yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • işin gerçeği şu ki üstteki yazıda dolandırılanların kumar sitelerine parasını kaptıranların yüzde 85 i ben bilirim ben anlarım diyen üniversite mezunları asıl olan hayat okulunu bitirmektir.ondan mezun olmadıkça kibir kimseyi kurtarmaz.

dolandırılmamaya dikkat ediyormusunuzyoutube
    16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerin...
    https://m.youtube.com/watch?v=8mdxWEepf1Y&pp=ygUTc2VuIHRvc3VuIHBhxZ9hc8Sxbg%3D%3D

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Pspexer banlı mı ki yan hesapla yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUM DİKKAT EDİN...
    20 yıl önce açıldı
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.