Şimdi Ara

Tudors Gömlek Almayın !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adalet yok diye dert yanıyoruz, elimizden hiçbir şey gelmiyorsa, en çok sevdikleri yerden vururuz, paralarıyla yani.

• Almamak için neden nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PєntaxiaN

Almamak için neden nedir ?

bu sanatçının kime destek verdiğini biliyor musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

quote:

Orijinalden alıntı: PєntaxiaN

Almamak için neden nedir ?

bu sanatçının kime destek verdiğini biliyor musun

Hayır bilmiyorum
  • Oğlu bir polisin ölümüne neden oldu, üstelik %100 suçluydu kazada. Sonra da bağlantıları sayesinde serbest kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 5 Mayıs 2017; 21:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Oğlu bir polisin ölümüne neden oldu, üstelik %100 suçluydu kazada. Sonra da bağlantıları sayesinde serbest kaldı.

Ölen polisin karısının "tamamen duygusal" nedenlerle davacı olmaktan vazgeçtiğini de belirtelim.
  • ya allah aşkına bi firma neden sinan çetin'i reklamda oynatır hayret ediyorum. Ya bu adam yakışıklı falan mı yada bi karizması falan mı var, zamanında bi program yapan sıradan bi ünlünün teki üstüne oğlu yüzünden üzerine antipati toplamış tutup bu adamı reklamda oynatmışlar gram akıl yok bunlarda
  • Bu ülke çocuk tecavüzcülerini koruyanlara oy veriyor, Sinan Çetin'in oğlu kaza yapmış polis öldürmüş kimin umrunda ?
    Kime neyi anlatıyorsunuz, garipsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Oğlu bir polisin ölümüne neden oldu, üstelik %100 suçluydu kazada. Sonra da bağlantıları sayesinde serbest kaldı.

Ölen polisin karısının "tamamen duygusal" nedenlerle davacı olmaktan vazgeçtiğini de belirtelim.

Karısı çıktı "Tek ailesi ben değilim, ben kuruş almadım, maalesef elimden gelen bu kadar " dedi. Yani polisin anası babası kardeşleri, birileri ikna olmuş..
  • Sinan Çetin ünlü değil mi? ünlü.

Kimin nerede hangi reklamda oynaması gerektiğine biz karar veremeyiz.

Oğlu bir suç işlemişse, polis kardeşimizin ailesi de eşide dirayet gösterip üç kuruşa şehidimi satmayacaktı.

Kimse kusura bakmasın. Alan memnun satan memnun! (Marka için bir şey demeyeceğim kullanmadım bilmem etmem)
  • Bir ünlü oynuyor diye o ürünü alan adamın aklından şüphe ederim ben...
    Üstelik o ünlüye verilen kucak dolusu para ürünün üzerine ekleniyor ve alırsak bizden çıkıyor...
  • valla bende igor tudor diye focuslanmışım akşamdan beri sinirden
    meğer göynekmiş
  • Abi konusu varmış neyseki. Her gördüğümde deli oluyorum. Adam Şehit Polislerin kanını oğlu denen ... üstünden silmek için bu reklamda oynuyor. Tudors'a verdiğiniz her lira oraya gidiyor. Öyle düşünün almayın.

Keşke ekşide bi linç başlatsalar... Bağlantısı olan varsa el atsın.
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    anne babası kardeşleri şikayetçi olmasa bile tek başına eşinin şikayetçi olması yeterliydi. ama o karaketrli duruşu sergileyemedi.

ne olursa olsun para,tehdit vs senin eşini öldürmüşler ama sen şikayetçi olmuyorsun. bunun açıklaması olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Sinan Çetin ünlü değil mi? ünlü.

Kimin nerede hangi reklamda oynaması gerektiğine biz karar veremeyiz.

Oğlu bir suç işlemişse, polis kardeşimizin ailesi de eşide dirayet gösterip üç kuruşa şehidimi satmayacaktı.

Kimse kusura bakmasın. Alan memnun satan memnun! (Marka için bir şey demeyeceğim kullanmadım bilmem etmem)

kimin nerede oynaması gerektiğine karar veremeyiz ama paramızın kimlere gideceğine karar verebiliriz.

konuyu açan arkadaş ta bu sebepten açmış konuyu.

ayrıca ailesi vazgeçti diye biz de vazgeçmek zorunda değiliz. herkes kendince tepkisini koymalıdır.

ortada haksız yere,pisi pisimne ölen bir insan var çünkü.
  • İsraili boykot etmek için stok yaptıkları asitli içecekleri yola döken bir milletiz biz.

Olayı yanlış anlayıp gömlekleri alıp alıp yakmasınlar :)
  • zaten normalde de alınacak bi marka değil ki.
  • tudors gömlek almıştım mağazalarından bundan 2 yıl önce. mağaza dediğime bakmayın ufacık bir dükkan. neyse övüyorlar da övüyorlar karacaya kiğılıya laf atıyorlar falan dedim ucuz ne olacak alayım 3 tane. almaz olaydım arkadaş giydiğin gibi bir gömlek nasıl kırışır, onu geçtim 2 yıkamada lacivert gömlek açık maviye döndü. gittim karacadan gömlek aldım ne kırışma ne de renk atması oldu hala da dolabımda durur.

o nedenle almayı düşünenler bir kez daha düşünsün.
  • Elin suriyelisi için, başka devletlerin iç işlerine karışmak için sınır ötesi operasyona gönderilerek, ana kuzularının mehmetçiklerin vatan evlatlarımızın şehit olmasına neden olanlar bu kadar oy alıyorken bir gömlek için, polisi şehit edenin babası oynuyormuşta almayalım diyerek başlık açmak bir başlık abesle iştigal
  • öldürülen polisin eşi para karşılığı davayı geri çekti diye biliyorum ama yinede sağlam bi ceza alması lazımdı. o kadınında, katilinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.