Şimdi Ara

Tudors Gömlek Almayın !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
11.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Polisin eşi suçlu senin kocan ölmüş la bu kadar mı düşüncesizsin neyse fazla şey etmeye gerek yok iyi para aldı muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten çok kaliteli bir marka değil 1. yıkamadan sonra gömlek rengini kaybetti. Alacak insanları bile vazgeçiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

tudors gömlek almıştım mağazalarından bundan 2 yıl önce. mağaza dediğime bakmayın ufacık bir dükkan. neyse övüyorlar da övüyorlar karacaya kiğılıya laf atıyorlar falan dedim ucuz ne olacak alayım 3 tane. almaz olaydım arkadaş giydiğin gibi bir gömlek nasıl kırışır, onu geçtim 2 yıkamada lacivert gömlek açık maviye döndü. gittim karacadan gömlek aldım ne kırışma ne de renk atması oldu hala da dolabımda durur.

o nedenle almayı düşünenler bir kez daha düşünsün.

+1 Ütü konusundan bahsetmeyi unutmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Polisin eşi suçlu senin kocan ölmüş la bu kadar mı düşüncesizsin neyse fazla şey etmeye gerek yok iyi para aldı muhtemelen.

oturduğun yerden sallamak kolay tabi , kadını zorlamış olabilirler, kadın çocuklarını düşünüp o parayı almış olabilir
    ya da hiçbiri ... zaten yeterince acı çektim deyip biraz da rahat edeyim demiş olabilir
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın eşi ölmüş kadının zorlamışlardır diyorsun eş ölmesinden daha zorlayıcı ne olabilir adalet bozuk ama o kadar da değil.

• Almayı düşünüyordum ama bu reklamdan sonra mağazaya girmem bile
  • alırsak ciğerimiz solsun işin şakası kalite olarak da beş para etmez...
  • Tudors zaten sevmezdim, bu reklamdan sonra hiç sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Şaka mısın eşi ölmüş kadının zorlamışlardır diyorsun eş ölmesinden daha zorlayıcı ne olabilir adalet bozuk ama o kadar da değil.

bütün olasılıkları saydım sana
  • Bir tane gömlek almıştım nişanda giymek için. Onu beğenince, yine alırım diyordum. Artık almayız...
  • Igor Tudor'u oynatsan bir mantığı var derim, anlarım. Şu adamı reklamda oynatmanın tek bir sebebi olabilir; antipati toplayıp batalım, iflas erteleme istemeyelim. Sorarlarsa suçlu Sinan Çetin deriz
  • Polisin eşi "canlıyı" görünce davadan vazgeçtiydi? Adamın karısı iplemezken sana neden dert oldu? Bir de şu şehitlik meselesi, evinde ayağı kayan polis düşse şehit! YOK YA. Savaşta mı ölmüş polis, barışta mı? Araba çarpınca şehit denmez, Allah rahmet eylesin iyi insandı denir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

Oğlu bir polisin ölümüne neden oldu, üstelik %100 suçluydu kazada. Sonra da bağlantıları sayesinde serbest kaldı.

Ölen polisin karısının "tamamen duygusal" nedenlerle davacı olmaktan vazgeçtiğini de belirtelim.

Karısı, anası, babası sülalesi, arkadaşı vs bir kişi bile davacı olmasa kamu davasından yargılanması, en az 10 sene hapis yatması gerekiyor.

Tabii bu dediğim hukuk devleti için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

Polisin eşi "canlıyı" görünce davadan vazgeçtiydi? Adamın karısı iplemezken sana neden dert oldu? Bir de şu şehitlik meselesi, evinde ayağı kayan polis düşse şehit! YOK YA. Savaşta mı ölmüş polis, barışta mı? Araba çarpınca şehit denmez, Allah rahmet eylesin iyi insandı denir.

Aslında ben de buna yakın-benzer düşünmekteyim, misal 15 temmuzda ölen vatandaşlar neye göre şehit ilan edildiler. Şehitlik bu kadar ucuz mu?? Siyasi sloganlar ile meydana çık, öl sonra şehit diye dünya maaş bağlasınlar eşine-dostuna.

Konuya gelirsek ben polisin görev başında olduğundan dolayı şehit olabileceğini düşünüyorum. Evet kahraman Fethi Sekin gibi bir teröristin peşinde ölmedi belki ama gene de emniyet mensubu olduğundan mütevellit bir şehit mertebesine ulaşmış olabilir..

• vaz mı geçti? Ne kadar saçma bir cümle. Sen birini öldür, yakınları sana dava açmadığı için hapse girme. Mantık nerde kardaş?? Birini öldürmek suçtur hukuk devletlerinde!
  • Bu arada konu sahibi ne gaza getiriyorsun bizi? Sıcak fırsatlar bölümündeyiz. Gazımızı başka yerde üfürelim. Zaten sinir oluyordum adama. Sinirlerimi de hortlattın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfirat

Bu arada konu sahibi ne gaza getiriyorsun bizi? Sıcak fırsatlar bölümündeyiz. Gazımızı başka yerde üfürelim. Zaten sinir oluyordum adama. Sinirlerimi de hortlattın.

1- konudışı burası
    2- sinir oluyoruz diye gözden gelemeyiz, hepimizin başına gelebilirdi bu olay, duyarlı olmak lazım
    3- sinirlenmen güzel bişey, sinirlenmeyen de var , bak o twitter'a, üç beş tanesi, muhtemelen paralı eleman , çok güzel reklam gibisinden birşeyler saçmalamış
  • Konya kentplaza TUDORS GÖMLEK mağazasından 8 tane gömlek aldim gömlekler hiç yıkanmadi.koltuk altı bolgelerinin boyası çıkmış.bugun mağaza aradim getirin değiştirelim dedi yetkili.annem ve ben oglumuda aldik gittik.birak değiştirmeyi görevli küfür etti ve anneme bana saldırdı karakolluk oldum beni ve annemi darp ettiler.darp raporu aldım.yaziklar olsun size markaniza ve müşteri memnuniyeti anlayisiniza

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.